icon

Vrecúškové aktivity pre deti od 3 - 5 rokov - druhé kolo

branki
15. feb 2014

Ahojte,
prve kolo sme uspesne zvladli, tak otvavaram kvoli priehladnosti novu diskusiu. Vymena sa zacne v marci, dovtedy mozme diskutovat o navrhoch. Termin ukoncenia este dohodneme. Pocet ostava 20. Uvitame aj novych clenov, kedze z prvej vymeny sa nezucastnia vsetci. Takze mame este volne kapacity.

zvalka
30. apr 2014

@katka159 krasne to vyzera 😵

vmb
1. máj 2014

Hotovo, zajtra posielam balík 😉

sliver
3. máj 2014

@branki nikto nič 😉

branki
autor
3. máj 2014

@sliver no asi vsetci pilne pracuju na aktivitach 😀 cas uzavierky sa blizi. Ja posielam v pondelok, teraz usilovne pracujem na mladsej vymene.

zvalka
3. máj 2014

@branki ahoj, kedy to ma byt u teba? v piatok? takze to mam poslat max. utorok, ci ako? 🙂 dakujem, to stiham, robim toto prve, potom sa budem venovat mladsej vymene, kedze tam mam o ten tyzden viac.
akurt dufam, ze stihnem este zaoblit vsetky rozteky na zalaminovanych motyloch, je to nastrihane, takze su ostre zatial...
dakujem monika velmi velmi krasne za pomoc 😵 😵

emily_666
3. máj 2014

ahojte kočky, aj ja makám, naivne som si myslela, že najhoršie bude vystrihovanie 960 kusov prasiatok. Houby, houby, zlatá rybko, najhoršie je im ponalepovať čumáky 😉 Každopádne stíham, posielam tak utorok, streda najneskôr.

branki
autor
4. máj 2014

@zvalka ahoj dohodli sme na stredu posledny termin, ale myslim si, ze to mozme nechat kludne aj do piatku, nech si vklude dorobite aktivity. A POZOR baliky sa posiealju @ivaha. Posielala kazdemu v IP adresu. Pokyny k zasielaniu su v nasom albume.

branki
autor
4. máj 2014

@emily_666 ahoj no riadna makacka. Taketo drobnosti su najvacsia piplacka. Kludne sa neplas, zasielanie mozme kludne predlzit do piatku 😉

zvalka
4. máj 2014

@branki oki, dakujem za info, ale najlepsie bude, ked to poslem do stredy. lebo uz tu druhu potom musim riesit, takze zamakat 🙂 mam zalaminovane, nastrihane su, podlozky mam, sacky uzatvaratelne, a aj vystrihnute nejake farby uz, uz len dovystrihovat. a tie rozteky zaoblit.

katka159
4. máj 2014

katka159 @slniecko379 @iivkaa1 @janka9898 @branki @sharonik @miskanasa @komzikosaurus @ajabaja @ivaha @sliver @lenka_l @moninka1 @natabun @zvalka @vmb @jonki @marusinka80 @emily_666 @cvety baby tak ja mam hototvo a zajtra pošlem balík teda šte musím zbehnuť na poštu na podacie lisky lebo mi doma došli... ale kocky nechcem ani vidieť náš sobotný verčer s mojím manželom vyzeral tak že od 8 hod do 23 hod sme lepili spolu kocky no des ale je hotovo a som zvedava čo vy a vaše deti na to....len @ivaha prosím vymazala som tvoju IP s adresou a že čo všetko do balíka zabaliť pošleš mi to ešte raz dakujem.....🙂

janka9898
4. máj 2014

@katka159 @slniecko379 @iivkaa1 @branki @sharonik @miskanasa @komzikosaurus @ajabaja @ivaha @sliver @lenka_l @moninka1 @natabun @zvalka @vmb @jonki @marusinka80 @emily_666 @cvety
ja tiez uz mam skoro hotovo uz len vytlacim nieco k suhvezdiam a zalaminujemm to uz cakam kym sa dieta zobudi co budem tlacit
inak suhvezdia su aj zname aj menej zname urobila som to v tvore polmesiaca
niektore budete mat odlisne farby disiel mi farb. vykres tak som musela pouzit aj inu farbu ale to nevadi
na zadnejj strane je nazov suhvezdia(pre kontrolu) a je to pekne vydierkovane(dierky su pospajane ciarami aby to pekne videlo ze ako co
snad sa bude pacit😀

sharonik
4. máj 2014

@katka159 @slniecko379 @iivkaa1 @branki @miskanasa @komzikosaurus @ajabaja @ivaha @sliver @lenka_l @moninka1 @natabun @zvalka @vmb @jonki @marusinka80 @emily_666 @cvety @janka9898
Ja tiež už finišujem, ešte zajtra vytlačiť predlohy a návod a v utorok, najneskôr v stredu posielam. Pozrite priložené foto
Ešte tri otázky
1. Predlohy - bude ich 24 (tri A4) tej najjednoduchšej úrovne. Ostatných 75 vám pošlem mailom, takže prosím poslať mailové adresy do IP. Predlohy sú vytlačené na obyčajnom papieri. Chcete ich nastrihať alebo nechať v celku?
2. Označenie lícovej strany kartičiek - nakoľko asi u troch tvarov záleží na tom, či ich uložíte z lícovej či z rubovej strany, budem značiť lícovú stranu kartičku pomocou drobnej farebnej značky. Chcete označiť lícovú stranu na všetkých kartičkách alebo iba na tých problematických?
3. Biela plocha v krabičke - ako vidíte na foto, v krabičke je vlepená biela plocha - je potrebná na skldanie niektorých obrazcov, len chcem vedieť či môže zostať takáto veľká, alebo ju mám zmenšiť iba na veľkosť skladaného obrazca, aby deti nemýlil ten biely okraj keď budú skladať (dúfam, že som to vysvetlila aspoň trochu zrozumiteľne🙂

Kto sa neozve, tomu urobím podľa vlastného uváženia🙂

zvalka
4. máj 2014

@sharonik to vyzera uzasne, napisem ti odpovede trosku neskor, ale fakt perfektneeeee 😵

ivaha
4. máj 2014

@sharonik ahoj, vyzrera to suuper, ja by som si prosila vsektky oznacit licovu stranu a ak je to tak lepsie tak zmensit ten biely podklad, ak to teda vadi tak pre deti, velka vdaka 🙂

sliver
4. máj 2014

@sharonik jejda je to parádne
1. mne je to v podstate jedno či mi to nastriháš alebo nie, ak sa ti bude chcieť môžeš nastrihať ale ak nie nevadí, ja si to nastrihám a zalaminujem... alebo ako sa ti to bude dobre baliť... asi by sa ti to lepšie balilo keby to bolo nastrihané...
2. prosím ťa aj mne označiť líc
3. neviem... asi ako ty uznáš za vhodné, aj keď to necháš v tejto veľkosti a neskôr by sme si to upravili, ak by sme mali problém 😉 ale zase uvažujem ak je to tam vlepené tak neviem či to potom zmenším...
je to fakt parááááda, už sa neviem dočkať a verím tomu že ty to isto dorobíš najlepšie ako sa dá takže ako sa rozhodneš tak budem isto spokojná 😉

ivaha
4. máj 2014

@moninka1 ahojcek, viem ze mate doma tazko teraz, je mi to uprimne luto,
len by som prosila, ci si sama este nieco vyberies k tomu mojmu testovaniu,alebo len prihodim co mam navyse urobene ak by si chcela si sama vybrat tu je moj album su tam tie sladkovodne a koralove ryby https://www.modrykonik.sk/blog/ivaha/album/s-de... vdaka

ivaha
4. máj 2014

@sharonik este som zabudla, prosim si vcelku, ale ak sa ti to nebude dat dobre balit, mozes aj nastrihat 😉

komzikosaurus
4. máj 2014

@sharonik ahoj, je to super , mne oznacit lic, asi nastrihat alebo ako budes vladat, a ta biela podlozka , neviem ako uznas za vhodne🙂

iivkaa1
4. máj 2014

@sharonik ahoj...aktivitka je kraasna;)sikulka si.... mne nemusis strihat,poprosim oznacit lic a ak je lepsie,tak aj zmensit biely podklad...dakujeeeem;)

jonki
4. máj 2014

ahojte otazka sa tyka hlavne tych z vas ktore chceli vyvojove stadia...ale zamerne ju neadresujem a hladam odpoved u vsetkych.
narazila som na problem so slovom hatchling....teda v preklade by to mohlo znamenat cerstvo vyliahnute kurciatko....neviem najst ziadny lepsi odborny slovensky ekvivalent tohto slova....nejake napady?

ivaha
4. máj 2014

@jonki neviem ake mas dalsie nazvy, mohlo by byt vajce,kuriatko, kurca-kura, sliepka?

zvalka
4. máj 2014

@sharonik ahoj, ten biely stvorcek mozes rovno zmensit, a nastrihat ako budes stihat mozes, nemusi, a oznacit licovu stranu poprosim vsetky...dakujem. 🙂

sliver
5. máj 2014

@sharonik teraz som začala nad tým uvažovať že asi nechcem označit lícovu stranu lebo potom tam bude vidieť tu hviezdičku a vlastne ten obrázok nebude taký pekný biely a ked sa bude prekrývať jedna cez druhú kebyže si dám na každé označiť tu hviezdičku 😒
asi by sme sa potrápili bez označenia a keby som videla že nám to nejde tak by som si ich označila ja, či čo myslíš? alebo nemohla by si urobiť ešte jednu fotku kde by boli na všetkých kartičkách označené lícové strany? že ako to bude vidieť na tom obrázku?

vmb
5. máj 2014

@jonki môže byť kuriatko

sharonik
5. máj 2014

@sliver takto nejako to vyzerá s tými značkami v rohu, budú to buď trojuholníčky alebo štvorčeky, žlté, ružové, hnedé, zlaté, aké sa mi podaria 😉
@katka159 @slniecko379 @iivkaa1 @branki @miskanasa @komzikosaurus @ajabaja @ivaha @sliver @lenka_l @moninka1 @natabun @zvalka @vmb @jonki @marusinka80 @emily_666 @cvety @janka9898
tak nakoniec nebudem tie biele plochy zmenšovať, lebo sa to hrozne zle presne pasuje, aby zase niekde nevytŕčalo pár milimetrov a niekde nechýbalo🙂 Včera som sa s jednou trápila skoro trištvrte hodinu a nakoniec som to vzdala, som myslela, že to bude jednoduchšie 😀

branki
autor
5. máj 2014

@sharonik ahoj tak pre mna: 1. nemusis strihat vobec, poprosim v celku predlohy
2. licove strany poprosim iba na problematickych kartickach
3. a biela plocha moze ostat tak ako je, myslim, ze nebude vobec prekazat 😉
Krasna praca, uz sa na to tesim 🙂

komzikosaurus
5. máj 2014

@sharonik tak som to prehodnotila, mne tiez stcie oznacenie len tych problematickych karticiek, dakujem

sliver
5. máj 2014

@sharonik presne ako som si myslela 😉 radšej to tam to označenie nechcem, ďakujem za ochotu a čas mi to nafotiť a ukázať
nejak sa potrápime 😉 a ked to nepôjde a nebude chápať tak jej to tam dorobím...

katka159
5. máj 2014

@sharonik poprosím nechaj mi predlohy v celku budem laminovať... označ mi lic na všetkých a s tou bielou je mi jedno ako bude tak

zvalka
5. máj 2014

@sharonik kludne vcelku predlohy aj pre mna 😉