Vrecúškové aktivity pre deti od 3 - 5 rokov - druhé kolo
Ahojte,
prve kolo sme uspesne zvladli, tak otvavaram kvoli priehladnosti novu diskusiu. Vymena sa zacne v marci, dovtedy mozme diskutovat o navrhoch. Termin ukoncenia este dohodneme. Pocet ostava 20. Uvitame aj novych clenov, kedze z prvej vymeny sa nezucastnia vsetci. Takze mame este volne kapacity.
@katka159 @slniecko379 @iivkaa1 @branki @miskanasa @komzikosaurus @ajabaja @ivaha @sliver @lenka_l @moninka1 @natabun @zvalka @vmb @jonki @marusinka80 @emily_666 @cvety @janka9898 @sharonik
tak takto vyzeraju moje planety, len vas chcem upozornit , ze tie planetky idu zozaciatku tazko, ale ked sme rozbehali.. tak sa da, kazdopadne nas maly 3,5 to nevie zapnut :( snad casom ...
este jedna vec , momentalne nemam pristup k farebnej tlaciarni :( to znamena ze mam problem s tlacenim a laminovanim karticiek, je mi to luto , ale keby to mam platit v obchode, tak som znacne nad rozpocet :( samozrejme vam ich poslem v digitalnej verzii tak poprosim mailove adresy, dakujem za pochopenie
snad sa vam aktivitka bude pacit, a dufam ze sa snou zabavite 🙂
@komzikosaurus parada 🙂
takto sa to podarilo odfotit, ale jupiter tam ma pasy, co nie je vidiet aj zem je bielozelenohnedomodra 🙂
@komzikosaurus a mas foto originalu poruke?
@komzikosaurus nádherná, tešíme sa na to, bude to pre nás niečo úplne nové, tak myslím, že ich to zaujme🙂
Tie drobné hviezdičky mi môžeš dorobiť, teda ak to nebude nejako moc práce navyše. Mailovú adresu posielam do IP. Ďakujeme 🙂
@komzikosaurus ak stihas a nieje to pracne poprosim, aj hviezdy.... 😉
@komzikosaurus ahoj, mne je to jedno - ako sa rozhodneš, tak bude 🙂. Tešíme sa veľmi na túto aktivitu! 😉
@zvalka vyssie original je z hviezdami, fotka je nad tvojim komentom 🙂
@komzikosaurus ja by som tiez poprosila, ak to vies dorobit 😵 je to fakt uzasne 🙂 poslem do ip mejl
@komzikosaurus vyzera to uuuuuplne super, tesime sa a ak sa da mozes aj tie hviezdicky,Robis to tymi farbami,podarilo sa ti kupit?Este by som prosila ci by si mi nemohla tie predlohy potom zaslat neskor s majaza vymenou, kedze nemam ani tlaciaren ani laminovacku,Vdaka
@sharonik prosim tie trojuholnicky laminujes, alebo len navrch nalepis znacku?ak len nalepis, prosim si vsetky oznacit a pripadne neskor, ked sa uz naucime, by sme si to mohli aj dat dole.A ked teraz pozeram na tieto druhe foto, tak myslim ze ta biela vobec nebude robit problem 🙂 Dik
@katka159 @slniecko379 @iivkaa1 @branki @miskanasa @komzikosaurus @ajabaja @ivaha @sliver @lenka_l @moninka1 @natabun @zvalka @vmb @jonki @marusinka80 @emily_666 @cvety @janka9898 @sharonik
este pracujem na tych kartickach a chcem sa spytat chcete tam mat skor zakladne udaje alebo opis , alebo aj aj
ukazka:
ZAKL.UDAJE
Priemer na rovníku: 4 879 km
Vzdial. od Slnka: 57,9 mil. km
Povrchová teplota: +350°C
Doba obehu ok Slnka: 87,97 dňa
Doba 1ot. ok vlast.osi: 58,65 dňa
Orbitálna rýchlosť: 47,9 km/s
Počet mesiacov: 0
OPIS
Merkúr sa otočí okolo vlastnej osi raz za 59 dní, a preto má dlhé dni a noci. Strana k Slnku je veľmi horúca, a odvrátená strana je mrazivo studená, lebo nema atmosféru, kt. by zachytávala slnečné teplo. Merkúr je skalnatý bez vody a života. Jeho povrch je podobný ako povrch nášho Mesiaca. Je takisto posiaty krátermi avšak vnútri sa Merkúr asi viac podobá Zemi. Jeho stred vytvára obrovská železná guľa.
@komzikosaurus ja za OPIS dakujem, super
dam to takto : opis daj like
@komzikosaurus Mne by sa najviac páčilo aj aj (zákl.údaje+opis). Ak ťa to moc nezaťaží. Ďakujem
zakladne udaje
ajaj
@vmb nejde o to ale o velkost karticky 🙂
alebo vam to dam vsetkym aj aj a ked tak vymazete 🙂
takze moje motyliky...musim dostrihat fialovu a ciernu este. ale mam to uz potriedene, takze to uz zajtra dokoncim, v stredu, alebo piatok posielam. dufam, ze sa vam aktivitka bude pacit 🙂
z jednej strany je 12 predloh, v strede je podlozka na skladanie, a na druhej su vystrihnute z filcu tvary na skladanie. su z tvrdeneho filcu, tak sa s tym super robi, mne sa to velmi paci 🙂
baby ja to do siedmeho nestiham....zvrtli sa veci, auto v servise-mm teda chodi domov este o hodinu neskor ako neskoro, baby mi spia na preskacku...myslim ze do piatku by som to mohla dat. dufam ze vam moc neskomplikujem zivot a dakujem za pochopenie 🙂
prajem vam pekny den
@komzikosaurus aj ja by som bola za opis + zakladné udaje ak by sa dalo oby dve ak nie tak opis

@sharonik ja necham na teba, ako uznas za vhodne 😉