Vrecúškové aktivity pre deti od 3 - 5 rokov - druhé kolo
Ahojte,
prve kolo sme uspesne zvladli, tak otvavaram kvoli priehladnosti novu diskusiu. Vymena sa zacne v marci, dovtedy mozme diskutovat o navrhoch. Termin ukoncenia este dohodneme. Pocet ostava 20. Uvitame aj novych clenov, kedze z prvej vymeny sa nezucastnia vsetci. Takze mame este volne kapacity.
baby ale ja som len samouk...co sa sitia tyka...a nie vzdy mi to vychadza uplne k mojej spokojnosti...tak necakajte velmi vela...ma to svoje muchy 🙂
@zvalka jasné, nechaj
@janka9898 @katka159 @slniecko379 @iivkaa1 @branki @sharonik @miskanasa @komzikosaurus @ajabaja @ivaha @sliver @lenka_l @moninka1 @natabun @zvalka @vmb @jonki @marusinka80 @emily_666 @cvety
Ahojte dievcata, uz mi chodia pooomalicky balicky,uz sa vytesujem 😀 ,ale nebudem nic vraviet, az potom, ked budete mat vsetko doma 😉
Este mam jednu vec, niektore ste si prosili predlohy na duhu vcelu, predpokladam, ze si budete laminovat. Je mi luto ze to laminovanie neviem spravit, tak sa chcem opytat, tych ktore absolutne tiez nemate moznost si to nalaminovat, ci vam to mam prilepit aspon na nejaky karton, aby to bolo trvacnejsie a nastrihat.Su to cca 2 xA4 Vdaka
@ivaha ja si zalaminujem, dakujem
@slniecko379 @miskanasa @komzikosaurus @zvalka @jonki @emily_666 @cvety
dievcata prosim este posledny krat, lebo uz to budem strihat a potom budem definitivne rozdelovat do balickov a uz to nebudem vyberat,takze posledna moznost si vybrat.Predlohy na duhu su na obycajnom kancelarskom papieri, vy ste nepisali, ze by ste si to prosili v kuse, tak mam v plane to pre vas nastrihat.Prosim zelate si to aj na tvrdy karton nalepit, alebo si to budete sami laminovat a necham to len nastrihane bez kartonu? dakujem
@ivaha ja si zalaminujem
dievcata ZAJTRA posielam 🙂 je tu este niekto, kto neposlal balik? uz sa tesim na vase aktivity a verim, ze sa vam budu pacit aj moje motyliky 🙂 🙂 🙂
@branki @ivaha ale aj ostatne baby....poobede posielam....citam este raz pravidla na odoslanie...je tam napisane ze posielame aj tu svoju aktivitu....chapem to dobre? mam poslat aj tu ktoru mam urobenu pre moju dcerku?
moja aktivita je dost vahovo narocna.....teda ak sa vojdem do 5 kiloveho balika budem rada.
@ivaha @janka9898 @katka159 @slniecko379 @iivkaa1 @branki @sharonik @miskanasa @komzikosaurus @ajabaja @ivaha @sliver @lenka_l @moninka1 @natabun @zvalka @vmb @jonki @marusinka80 @emily_666 @cvety
ahojte kočky, dneska posielam svoj balíček, prikladám nejaké foto. Podstatná zmena, čo je oproti mojim prvotným informáciám o tejto hre, je, že hrací plán nie je jeden ale štyri, pre každého hráča. Základ hry som čerpala z výmeny z českého MK od jednej kočky, ale som zistila, že podľa toho, by sa tá hra veľmi hrať nedala, takže som dorábala plániky, na jednom z nich vzadu sú pravidlá hry.
Dalej hra obsahuje 3 hracie kocky, po 16 kusov prasiatok z troch farieb a aj sáčik s náhradnými (i ked nedorobenými).
Dúfam, že sa vám hra bude páčiť a teším sa aj na vaše aktivitky. dakujem krásne

@jonki vyzera super, a prosim ta uz som sa asi pytala, ako sa to hra? to sa nejak hadze na to? ale isto to bude super a si sikulka paradne 🙂