icon

Vrecúškové aktivity pre deti od 3 - 5 rokov - druhé kolo

branki
15. feb 2014

Ahojte,
prve kolo sme uspesne zvladli, tak otvavaram kvoli priehladnosti novu diskusiu. Vymena sa zacne v marci, dovtedy mozme diskutovat o navrhoch. Termin ukoncenia este dohodneme. Pocet ostava 20. Uvitame aj novych clenov, kedze z prvej vymeny sa nezucastnia vsetci. Takze mame este volne kapacity.

sliver
9. máj 2014

@branki @jonki
škoda že sa to skôr nedohodlo ale v inej výmene sa to riešilo tak že sa pri semafore posielali prázdne vrecká aby to nebolo ťažké 😒 a každá maminka si doma naplnila (však fazulu máme asi všetci) a zašila malú dierku v rožku...

branki
autor
9. máj 2014

@sliver no veru to ma nenapadlo, nabuduce budeme vediet. Ono sa to na nasich balikoch az tak neprejavi, lebo do 5 kg by sme sa hadam mali vojst, len @jonki bude mat drahe postovne.

sliver
9. máj 2014

@branki a bolo by to pracné keby to povyberala a poslala až v pondelok? ako či to ivke príde v pondelok alebo v utorok ten balík, si myslím že jeden den hore dole nie je nič hrozné.... cez víkend by to zvládla 😉

branki
autor
9. máj 2014

@sliver no ja si myslim ze hej, uz ked to ma pobalene a znova vyberat... Sa s tym riadne nababre. Prave som pozrela cennik takze ked sa nezmesti do 5 kg tak tam je rozdiel 0.80 centov, takze nie je to az take strasne. A mozno sa aj vojde do 5 kg, takze zbytocne stresujeme. Ved ivaha si to pri jednom baliku ustriehne, keby ich bolo viacej tak je to vacsi problem.

sliver
9. máj 2014

@branki jáj ved jasné, ja som myslela že bohvie koľko to je.... jasné žeby sa namakala... tak neriešme 😉 beriem späť....

jonki
9. máj 2014

@sliver to je v pohode...ja som raz navrhla v inej vymene ze teda si kazdy doplni ryzu sam. Lebo mi prislo nelogicke posielat kila ryze krizom krazom po republike..a nesuhlasili s tym-chceli uplnu aktivitu. Tak som to tentokrat ani nenavrhovala.

s ivaha som sa uz dohodla cez sms, ze teda mozem poslat bez svojej.
Ja to prevazim vsetko este na vahe...ci teda by to nevyslo aj s mojou...

jonki
9. máj 2014

@branki @sliver ste zlate....budte v poho...a som sa len snazila usetrit....lebo mm zhodnotil ze teda som toho uz rozflakala dost. Snad oceni dosly balik a pochopi princim vymeny 😀

jonki
9. máj 2014

@ivaha balik poslany. Nakoniec som poslala aj tu nasu aktivitu....som to prevazovala a do 5 kil by som sa nakoniec nebola zmestila ani bez nej....takze to bolo vlastne jedno.

lenka_l
9. máj 2014

@jonki hehe to sme na tom podobne, aj ked moj nefrfle, vidim, ze s tym nie je uplne stotozneny.... minule mi hovori "ked sa ti zda, ze mas malo prace, dostanes pridano" (z popolusky) 😀
@ivaha dnes som balik poslala, dufam, ze bude vsetko OK, lebo som to dokoncovala a balila samozrejme na poslednu chvilku, s detmi okolo seba, jeden stale nieco odomna chcel, druha mi do tej krabice lozila, tak verim, ze som na nic nezabudla. Listok som vsak nevypisala, nemala som, ale napisala som aspon svoju adresu, dufam, ze ti s tym nenarobim vela roboty.
@janka9898 @katka159 @slniecko379 @iivkaa1 @branki @sharonik @miskanasa @komzikosaurus @ajabaja @sliver @moninka1 @natabun @zvalka @vmb @marusinka80 @emily_666 @cvety dievcata, tak odoslane, nastrihala, narezala a nalepila som sa riadne, tak verim, ze budete vsetky spokojne, ze sa vam a hlavne detickam budu motanice pacit 😉

vmb
12. máj 2014

Tak ako to vyzerá? Balíčky sú všetky poslané? Všetky doručené? Už horím nedočkavosťou 😉

ivaha
12. máj 2014

@janka9898 @katka159 @slniecko379 @iivkaa1 @branki @sharonik @miskanasa @komzikosaurus @ajabaja @sliver @moninka1 @natabun @zvalka @vmb @marusinka80 @emily_666 @cvety @lenka_l @jonki
hlasim prichod oooooooobrovskeho poctu balikov , keby ste dnes boli u nas ,tak odpadnete, sme s malou az vyyyyyskali, ked sme si to odbalovali 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 :-

Este par chyba, verim, ze budu coskoro tu. 🙂

ivaha
12. máj 2014

@slniecko379 prosim posli mi zoznam kto chcel ake cesticky, ja neviem, co s tym robili, ako to prevracali, ale sa to poodopinalo a vsetky sacky s magnetkami zvlast a cesticky zvlast a teraz neviem co komu patri ☹ ktore cesty k akym menam

janka9898
12. máj 2014

@ivaha napis mi potom to co som ti pisala v IP😀
DAKOVALA

sliver
12. máj 2014

@ivaha paráda, to muselo byť radosti toľko balíkov!!!
a bože to čo je robili s tými balíkmi, to sa museli asi magnety zblázniť v krabici 😀 nezávidím 😒
božinku už sa teším!!!!

ivaha
12. máj 2014

@sliver no neviem ako to cestovalo,urciteto prevracaju hore dole a stavaju na bok a pod, podla toho ako im rozmer vyhovuje, jedna krabica bola dokonca prevalena,. Minule ked mi prisiel jeden balik, bol dost tazky, to neviem co s nim robili, ci si ho hadzali, ci co, tak prisiel cely roztrhany, som normalne pri prevzati kontrolovala, ci tam vobec vstko je. Ale nastaste toto bolo ok, len sa to pomiesalo ☹

branki
autor
12. máj 2014

@ivaha no klasika slovenska posta, preto som pre istotu dala na balik nalepku krehky (aj ked ani to nie je istota). Tak ti fajne pridali robotu naviac.

ivaha
12. máj 2014

@branki no o robotu asi ani az tak nejde,moze sa stat kadeco, len dufam, ze to nejako dame dokopy, kedze asi mame kazda inu kombinaciu cesticiek, budem verit ze to zvladneme s jankou

slniecko379
12. máj 2014

@ivaha prepac, velmi ma to mrzi.kupila som na to uzatvaratelne sacky, a zial az v den odosielania som zistila,ze su male,tak som hladala nahradne riesenie.doobeda ti poslem zoznam(ak by ti to nesedelo,pouzi aj predlohy ktore maju byt pre mna,aby si s tym nemala tolko prace 🙂 este raz prepac...

ivaha
12. máj 2014

@slniecko379 nic, to neva 😉 , len verim, ze sa z toho misungu vymotam
a sorry som pisala ze s jankou a az teraz som si vsimla na baliku ze sa inak volas

vmb
15. máj 2014

@ivaha tak ako to vyzerá? Už si z mišungu vymotaná? 😉

ivaha
15. máj 2014

@vmb triedila som,kombinovala,vymienala, kontrolovala,znova kontrolovala, ale sa mi to nepodarilo uplne ☹ Zial hlavolam som nevyriesila ☹ zvalka nebude mat to, co si zelala
@zvalka velmi by vadilo, keby si mala namiesto labyrintu sliepocky, macicku? Vychadza ti potom zamok,princezna s cestickou,bludisko s autickom k pumpe,mestecko s cestou,motyliky a ta macicka, nie sliepocka. Skusala som to vselijako potriedit, ale inak sa mi to ozaj nepodarilo. ☹
Zaroven sa aj ospravedlnujem vsetkym @janka9898 @katka159 @slniecko379 @iivkaa1 @branki @sharonik @miskanasa @komzikosaurus @ajabaja @sliver @moninka1 @natabun @zvalka @vmb @marusinka80 @emily_666 @cvety @lenka_l @jonki ak by sa nahodou stalo, ze vam neprisla ta cesticka ako ste si objednali. Snazila som sa postupovat presne podla zoznamu co mi poslala slniecko,ale moze sa stat, ze nahodou je niekde chyba. ako som to rozne kombinovala.Tak sa velmi ospravedlnujem. Zaroven som ale rada, ze to takto dopadlo, som sa bala, ze mi to nebude vychadzat, nastastie vsak aspon nieco bolo za sebou v poradi ulozene, ze sa to nepomiesalo uplne vsetko.A mohla som pouzit aj predlohy co mala slniecko pre seba, ked mi to neyvchadzalo, len zial ta macicka mi uz nevysla.

a balicky mi uz chybaju len dva 🙂 .Tak ak do piatku pridu,pobalim a v pondelok by som mohla posielat 😀

sliver
15. máj 2014

@ivaha chudatko, mne isto nebude vadiť aké cestička mi príde, nech len už príde 😉 to ešte stále nemáš dva balíčky? kde sa stratili?

ivaha
15. máj 2014

@sliver no ved vcera ked bol u nas postar, som ho nutila nech mi este da balicky, ze to je malo, co mi doniesol,ze ich uz chcem mat komplet, len potvora 😀 mi nechcel dat a pritom ich mal plne auto 😀 😀 😀

sliver
15. máj 2014

@ivaha beťár potvora 😀

jonki
15. máj 2014

@ivaha ja som tiez v pohode s mackou namiesto sliepocky ak ti to nevychadza 😉

slniecko379
15. máj 2014

@ivaha ESTE RAZ PREPAC ZA CHAOS - kontrolovala som to este raz, neviem kde sa stala chyba. @zvalka ak budes mat problem s vymenou labyrintu (ako ti pisala ivaha), doposlem ti ho postou. daj prosim vediet.

ivaha
15. máj 2014

@jonki vdaka za ponuku, len to nie je take jednoduche, lebo zas na druhej strane sliepocky mas ty iny obrazok ako ma zvalka na druhej strane macky a potom by si ty mala napr dvakrat cestu a ona prinzeznu. Rozne je to nakombinovane.

ivaha
15. máj 2014

@slniecko379 nevadi, nic sa nestalo 😉 , ako som ti pisala, je to zakon schvalnosti, ze sa taketo nieco stane prave pri komplikovanych veciach a tych jednoduchych nie. Hlavne, ze je to ako-tak hotove. Mozno tych chyb bude viac,verim, ze to nebude az tak vadit maminam ak objavia, ze som nieco poplietla.Ale sama som na seba nastvana 😠 ze som hlavolam nevyriesila, mala som chut to vsetko znova povytahovat a znova triedit, len som sa uz bala ☹ ci to nepoplietiem viac.
Tak sa budem musiet zmierit s pocitom, ze nie som dokonala 😀 😀

ivaha
15. máj 2014

@slniecko379 a prisla aj neterka a sa hadaju s mojou, ze kto pojde akou cestickou 😀 -obidvom sa paci mestecko
a kto pojde figurkou a kto autickom, samozrejme obidve chcu figurku 😀 😀 😀 ,kto bude najrychlejsi a kto spadol do vody a vlaciku treba dat prednost.....
je to super hra 🙂 🙂 🙂

jonki
15. máj 2014

@ivaha aha neuvedomila som si ze su obojstranne 🙂