icon

Vrecúškové aktivity pre deti od 3 - 5 rokov - druhé kolo

branki
15. feb 2014

Ahojte,
prve kolo sme uspesne zvladli, tak otvavaram kvoli priehladnosti novu diskusiu. Vymena sa zacne v marci, dovtedy mozme diskutovat o navrhoch. Termin ukoncenia este dohodneme. Pocet ostava 20. Uvitame aj novych clenov, kedze z prvej vymeny sa nezucastnia vsetci. Takze mame este volne kapacity.

zvalka
6. máj 2014

@jonki vyzera super, a prosim ta uz som sa asi pytala, ako sa to hra? to sa nejak hadze na to? ale isto to bude super a si sikulka paradne 🙂

branki
autor
6. máj 2014

@jonki ahoj urcite to chapeme, staci aj v piatok 😉

branki
autor
6. máj 2014

@jonki super to vyzera, tesim sa na to velmi, ja som lava na sitie, tak sa velmi tesim takymto aktivitam.

jonki
6. máj 2014

baby ale ja som len samouk...co sa sitia tyka...a nie vzdy mi to vychadza uplne k mojej spokojnosti...tak necakajte velmi vela...ma to svoje muchy 🙂

iivkaa1
6. máj 2014

@jonki ahoj,to nevadi, taka praca sa ceni 🙂 mne nebude vadit 🙂 tesime sa na to 🙂

zvalka
7. máj 2014

dievcata, otazka - tie motyliky su z A4 prestrihnute na 4 casti, ale aj tak nie su tie karticky presne obstrihane...mam oblit tie rozky? lebo mozno si to kazda mamina potom podla seba aj tak bude presne okolo obrazku obstrihavat, mozem to nechat takto? dakujem

vmb
7. máj 2014

@zvalka podľa môžeš nechať takto

marusinka80
7. máj 2014

@zvalka jasné, nechaj

ivaha
7. máj 2014

@janka9898 @katka159 @slniecko379 @iivkaa1 @branki @sharonik @miskanasa @komzikosaurus @ajabaja @ivaha @sliver @lenka_l @moninka1 @natabun @zvalka @vmb @jonki @marusinka80 @emily_666 @cvety
Ahojte dievcata, uz mi chodia pooomalicky balicky,uz sa vytesujem 😀 ,ale nebudem nic vraviet, az potom, ked budete mat vsetko doma 😉

Este mam jednu vec, niektore ste si prosili predlohy na duhu vcelu, predpokladam, ze si budete laminovat. Je mi luto ze to laminovanie neviem spravit, tak sa chcem opytat, tych ktore absolutne tiez nemate moznost si to nalaminovat, ci vam to mam prilepit aspon na nejaky karton, aby to bolo trvacnejsie a nastrihat.Su to cca 2 xA4 Vdaka

branki
autor
8. máj 2014

@zvalka pre mna nemusis 😉

katka159
8. máj 2014

@zvalka nechaj tak....

marusinka80
8. máj 2014

@ivaha ja si zalaminujem, dakujem

iivkaa1
8. máj 2014

@ivaha ahoj aj ja si zalaminujem sama 🙂 dakujem

vmb
8. máj 2014

@ivaha ja si tiež sama zalaminujem, ďakujem

ivaha
8. máj 2014

@slniecko379 @miskanasa @komzikosaurus @zvalka @jonki @emily_666 @cvety
dievcata prosim este posledny krat, lebo uz to budem strihat a potom budem definitivne rozdelovat do balickov a uz to nebudem vyberat,takze posledna moznost si vybrat.Predlohy na duhu su na obycajnom kancelarskom papieri, vy ste nepisali, ze by ste si to prosili v kuse, tak mam v plane to pre vas nastrihat.Prosim zelate si to aj na tvrdy karton nalepit, alebo si to budete sami laminovat a necham to len nastrihane bez kartonu? dakujem

zvalka
8. máj 2014

@ivaha ahoj, moje nemusis strihat ani, a ani nelep, skusim si to niekde dat zalaminovat, alebo zatial dam do folie len, takze nechaj tak 😉

ivaha
8. máj 2014

@zvalka vdaka a nam motyla urcite nemusis obstrihavat 🙂

moninka1
8. máj 2014

@ivaha ja si zalaminujem

emily_666
8. máj 2014

@ivaha zalaminujem si, dakujem

jonki
8. máj 2014

@ivaha mne nemusis strihat ani lepit 😉 vdaka

slniecko379
8. máj 2014

@ivaha ja si zalaminujem

zvalka
8. máj 2014

dievcata ZAJTRA posielam 🙂 je tu este niekto, kto neposlal balik? uz sa tesim na vase aktivity a verim, ze sa vam budu pacit aj moje motyliky 🙂 🙂 🙂

jonki
9. máj 2014

@branki @ivaha ale aj ostatne baby....poobede posielam....citam este raz pravidla na odoslanie...je tam napisane ze posielame aj tu svoju aktivitu....chapem to dobre? mam poslat aj tu ktoru mam urobenu pre moju dcerku?
moja aktivita je dost vahovo narocna.....teda ak sa vojdem do 5 kiloveho balika budem rada.

jonki
9. máj 2014

@zvalka ja som neposlala mali sme frmol....obili nam auto, boli sme nepojazdni....no a budeme znovu....(lebo v servise nam ho sice opravili...ale aj obili znovu na inom mieste 😝 )

iivkaa1
9. máj 2014

@ivaha ahoj,balik je na ceste k Tebe 🙂

zvalka
9. máj 2014

@jonki mala by si aj svoju...ale ak je tazka moc, skus sa s @ivaha dohodnut, ze ty svoju neposles,hm?

emily_666
9. máj 2014

@ivaha @janka9898 @katka159 @slniecko379 @iivkaa1 @branki @sharonik @miskanasa @komzikosaurus @ajabaja @ivaha @sliver @lenka_l @moninka1 @natabun @zvalka @vmb @jonki @marusinka80 @emily_666 @cvety
ahojte kočky, dneska posielam svoj balíček, prikladám nejaké foto. Podstatná zmena, čo je oproti mojim prvotným informáciám o tejto hre, je, že hrací plán nie je jeden ale štyri, pre každého hráča. Základ hry som čerpala z výmeny z českého MK od jednej kočky, ale som zistila, že podľa toho, by sa tá hra veľmi hrať nedala, takže som dorábala plániky, na jednom z nich vzadu sú pravidlá hry.
Dalej hra obsahuje 3 hracie kocky, po 16 kusov prasiatok z troch farieb a aj sáčik s náhradnými (i ked nedorobenými).
Dúfam, že sa vám hra bude páčiť a teším sa aj na vaše aktivitky. dakujem krásne

iivkaa1
9. máj 2014

@emily_666 kraaasne 🙂 uz sa tesime 🙂 si sa namakala 🙂 co? 😉

sliver
9. máj 2014

@emily_666 paráááááda, neviem sa dočkať!

branki
autor
9. máj 2014

@jonki ahoj, kludne posli bez svojej, len daj vediet @ivaha, myslim, ze pri takychto vahovo narocnych aktivitach to je samozrejme. Len nezabudni nickmi oznacit vsetky balicky, aby s tym bolo menej prace.