icon

Vrecúškové aktivity pre deti od 3 - 5 rokov - druhé kolo

branki
15. feb 2014

Ahojte,
prve kolo sme uspesne zvladli, tak otvavaram kvoli priehladnosti novu diskusiu. Vymena sa zacne v marci, dovtedy mozme diskutovat o navrhoch. Termin ukoncenia este dohodneme. Pocet ostava 20. Uvitame aj novych clenov, kedze z prvej vymeny sa nezucastnia vsetci. Takze mame este volne kapacity.

emily_666
16. máj 2014

@ivaha a tiež som nepostrehla ten súhlas so zverejnením, nemám s tým problém

ivaha
16. máj 2014

@emily_666 nie nie, to nevadi, len teraz na zaver pri kontrolovani a pocitani nesmiem zabudnut, lebo budem rozmyslat, ze co som ti nepribalila 😀

jonki
16. máj 2014

@sliver @katka159 @slniecko379 @iivkaa1 @branki @miskanasa @komzikosaurus @ajabaja @ivaha @sliver @lenka_l @moninka1 @natabun @zvalka @vmb @jonki @marusinka80 @emily_666 @cvety @janka9898 @sharonik
neviem ci som dala oznacit vsetky.....neexistuje nejaky sposob ako vzniknutu situaciu vyriesit tak aby mohli byt spokone vsetky zucastnene strany? aby aj Janka bola ok aby jej praca nevysla nazmar ale na druhej strane ani baby ktore svojim aktivitam venovali viac casu, financii a prace nemuseli byt sklamane.
nedalo by sa to napr zalaminovat? @ivaha nemas laminatovacku? keby ste sa napr s Jankou dohodli na cene za folie....a len by si to prehbnala laminatovackou....aby sa to neposielalo hore dole....a Janka by ti potom tak ci tak posielala peniazky na postovne....tak by ti poslala viac...aby si nebola skodna. No a jasne ze prace uz mas vela len tym priedenim..tak kazdy by si to uz potom doma obstrihal ako by uznal za vhodne
@janka9898 je mi luto ze si bola sklamana v inej vymene 😖 co ty na taku alternativu vzhladom k tvojej aktualne situacii a planovanej operacii? tebe by to prinieslo len dalsi financny vydaj a inak by ta to casovo nezatazilo (predpokladam ze mas toho teraz dost casovo aj emocionalne tak by si mohla mat dobry pocit ze sa vec vyriesila a uzavrela k spokojnosti vsetkych a nemusela by si zanevriet na dalsie vymeny....co si myslim by bola skoda 😉

ivaha
16. máj 2014

@jonki ahoj, ja zial laminovacku nemam a ani nemam absolutne moznost laminovat, to by som zalaminovala aj svoje predlohy na duhu a u nas laminovanie stoji 1,10 na jednu A4 ☹ . Myslim ze jedina moznost je doma si to nalepit na karton, pripadne machovu gumu a urcite vacsiu, lebo takto baterka svieti okolo a nevidno to dobre a potom napr kruzidlom poprepichovat dierky tam kde maju byt.Neviem, ine ma uz nenapada

janka9898
16. máj 2014

@jonki ja laminovacku mam folie uz nie mna to nenapadlo zalaminovat...uz len ze to mi vyslo tak tak tak aby mi tie bodky ako tak sedeli kedze tie kliestiky dierkovacie nejdu uplne do stredu cize len po okrajoch a akeby som to laminovala tak by som musela nechat kusok okraj az sa to neodliepa a to by mi uz potom tie bodky sa nedalis pravit

jonki
16. máj 2014

@ivaha aha jasne.....oki to bol len taky navrh..nahlas/pismom rozmyslam ako by sa to dalo vyriesit k spokojnosti vsetkych stran.

janka9898
16. máj 2014

ale babulky nechajte to uz tak ja uz som rozhodnuta tak ako som pisala vyssie snad ju aspon niekto vyuzije..

ivaha
16. máj 2014

pridavam dalsiu varku aktivit
ktore maminky este suhlasite so zverejnenim, napiste

jonki
16. máj 2014

@janka9898 no ale ved laminovala by si uz nadierkovane obrazky....popripade po krajoch podlepene papierom tmavym aby to nepustalo svetlo po okoli....ved folia by to svetlo prepustila a dierka by tam uz bola urobena predtym 😉
a zabudla som ti popriat vsetko dobre, nech sa operacia vydari a potom rychle zotavenie 😉

janka9898
16. máj 2014

@jonki dakujem za podporu bojim sa operacie bojim sa toho ze sa nezobudim a ze moje deticky zostanu same.-( viem je to banalita ale mam strach a len citam hluposti o tom co sa moze stat co nie....
a mam chvalabohu uz 2 deticky takze aj ked pojde cely vajecnik prec uz deti mam zdrave a stastne a to mi staci.....
ako vravim tu oju aktivitu budete mat ako "bonus" a uz si ju dorobite kto ako chce
ja aktivitky NECHCEM dufam ze sa niekoho nedotknem ale taks om sa rozhodla......

jonki
16. máj 2014

@janka9898 prave tomu by som sa rada vyhla....aby si z toho musela byt velmi odradena.....preto rozmyslam tak ako rozmyslam. Myslim ze je prirodzene ze teraz sa ti to nechce riesit....mozno s odstupom casu to budes vidiet inak... hm?

zvalka
16. máj 2014

@jonki inak ty si tie vyvojove stadia ake nadherne urobila! wou, na predlohe vyzerali inak uplne, tvoje su kraaaaasne, jaaaj, ze som si to nevybrala 😅

jonki
16. máj 2014

@zvalka och za toto si je kredit vziat nemozem...ja som priam PC analfabet.....hladala som si obrazky, tu graficku cast urobil mm.

ivaha
16. máj 2014

@zvalka presne, nadherne su, aj som pisala, ze by som zobrala obe aktivity od @jonki no nakoniec som sa rozhodla pre semafor ale urcite by som brala aj tie stadia 🙂

zvalka
16. máj 2014

@ivaha co s nou ideme robit? 😀 musim ju prinutit, nech nam vyrobi aj tie 😀 😎 @jonki

branki
autor
16. máj 2014

@zvalka baby dalsie kolo 😉

zvalka
16. máj 2014

@branki no vidis, tak od jonki ak sa zapoji, a zapojim sa aj ja, tak si prosim toto @jonki - vyvojove stadia 🙂 🙂

jonki
16. máj 2014

@branki rozbiehame teda dalsie kolo? 😀 nasi zakoniti sa isto potesia 😀

zvalka
16. máj 2014

@jonki urciteeeeee 😀 😀
no ja som si povedala, ze dalej nepojdem 😅 ale isto budem taka happy z krasnych aktivit, ze ak to dohodneme po lete, tak sa pridam 😵 cez leto sa pohrame s tymto, co pride a tiez budeme vela vonku, bude menej casu, ale na jesen by sme moli nieco opat 🙂

branki
autor
16. máj 2014

@jonki ja osobne az na jesen, v juni sme mimo sk, a cez leto budu dovolenky, asi malokto bude mat cas na vyrobu 🙂 Takze na ja urcite na jesen nieco podniknem. Ale kto ma zaujem aj ce leto nieco spachat, budem vas sledovat 🙂

jonki
16. máj 2014

@branki jesen je rozumnejsia....teraz je toho vela...ide leto..... 😉 tesim sa na jesen 😉

zvalka
16. máj 2014

@jonki potom mi pls posli info k hre semafor.ako sa to hra.diky

slniecko379
16. máj 2014

@janka9898 neviem,ci si to tu spominala,ale mam na teba jednu otazku:prosim ta,kolko casu a ake financne naklady(mimo postovneho) si vynalozila na vyrobu aktivitky? DAKUJEM

katka159
16. máj 2014

@ivaha a moja hra nie je odfotená? a to suhvezdie nafotiš prosím ja to potrebujem vidiť už sa mi toto stalo pred mesiacom v inej vymenen že vôbec neprišlo a takto to može spravať každa a bude po vymenách

katka159
16. máj 2014

@jonki aj aj si prosím info k hre semafor a
@ivaha suhlasím teda po prečítani fora aby si janke moju aktivitu poslala

jonki
16. máj 2014

@katka159 a aj ostatne baby co ste si vybrali semafor....viem nepridala som navod 😉 poprosila som sharonik ci mi ho este vie preposlat....to co ma nafotene a prerobim to poslem vam elektronicku podobu...poprosim preto o vase mailove adresy do IP

ivaha
16. máj 2014

@katka159 fotka suhvezdi tam je.
a tvoju som este nefotila, cakam na suhlas, nechcem fotit a zverejnovat pracu kazdej maminky bez jej suhlasu, takze ak mozem aj tvoju odfotim a pridam sem 🙂

katka159
17. máj 2014

@ivaha jasne že možeš aj kebyže bez suhlasu to je jedno už som ju našla a prečitala si všetko je prqvda že čo som ti poslala balík moc to tu nečítam a vlastne funguje to suhvezdie ako tu spominala komzikosaurus že to je nefunkčnee? da sa s tým hrať

lenka_l
17. máj 2014

akosi som to tu posledne dni nesledovala, vidim, ze mi dost uslo 🙂

@ivaha jasne, aj moju kludne odfot, ked vidim tie vase, tak dufam, ze sa vam bude pacit aj ta moja. Ja laminovacku tiez nemam, ale nevadi mi to, bud si to podlepim sama, alebo dam do euroobalu, alebo oboje, to nie je problem 😉
@branki ja som tiez za poslenie mojej aktivity pre janku, lebo myslim, ze sa snazila, aj ked to nevyslo uplne najlepsie, moze sa stat, aj ked mohla na to este predtym upozornit vo fore, aby sa to dalo cakat... ale teda ako citam, nema vobec zaujem o nejake riesenie, zamieta vsetky navrhy na riesenie, chapem, ze mam teraz ine starosti, takze neviem, ci bude ochotna posielat ivahe peniaze na balik, uricte by sa mi nepacilo, keby to ivaha posielala na vlastne naklady. A tusim, prave u mna si janka ako jedina vybrala druhu aktivitu (teda tie bludiska).
@komzikosaurus prepac, ze az teraz, mailovu adresu posielam do IP. Velmi sa na ten vesmir tesim!

marusinka80
17. máj 2014

jonki @sliver @katka159 @slniecko379 @iivkaa1 @branki @miskanasa @komzikosaurus @ajabaja @ivaha @sliver @lenka_l @moninka1 @natabun @zvalka @vmb @jonki @marusinka80 @emily_666 @cvety @janka9898 @sharonik rada by som sa vyjadrila k tomu problému s "nefunkčnou" aktivitou - osobne si nemyslím, že by sa tu mali riešiť takéto veci. Ak si niekto chce zohnať 100% hračku plne funkčnú, mal by si ju kúpiť v obchode, prípadne spraviť sám. Tým, že sa zapájame do výmeny, podstupujeme riziko, že aktivity nebudú dokonalé, ale každý pre vytvorenie spravil SVOJE maximum podľa svojich možností a okolností. Nezdá sa mi fér, že niekto odmieta aktivitu len preto, že má pocit, že odviedol kvalitnejšiu prácu.