icon

Vrecúškové aktivity pre deti od 3 - 5 rokov - druhé kolo

branki
15. feb 2014

Ahojte,
prve kolo sme uspesne zvladli, tak otvavaram kvoli priehladnosti novu diskusiu. Vymena sa zacne v marci, dovtedy mozme diskutovat o navrhoch. Termin ukoncenia este dohodneme. Pocet ostava 20. Uvitame aj novych clenov, kedze z prvej vymeny sa nezucastnia vsetci. Takze mame este volne kapacity.

iivkaa1
16. máj 2014

@ivaha @janka9898 ja si prosim aktivitku od Janky,popripade hod foto tejto aktvitky 🙂

janka9898
16. máj 2014

@ivaha ja viem ale potom som aj pisala ze filc sa mi krcil ked som to presvecovala tak to padalo a karto mi zas nepresli tie dierkovacie klieste skusala som
ale vies co kludne posli vsetkym aj moju aktivitu ako "bonus" a kazdej posli aj tu co mali dat mne
prosim urob to pre mna nechcem ziadne aktivity ani od jednej... takze a kedze sme riesili peniaze za balik tak to mam jednoduchsie ze neposles😀 VCERA som totiz ich zabudla poslat tak asi to tak malo byt...
a caka ma narocna operacia v pondelok mam take stresy s toho ze nemam chut a ani cas riesit toto
DAKUJEM ZA POCHOPENIE

komzikosaurus
16. máj 2014

@janka9898 ja som ti napisala ze to je nefunkcne (odhliadnuc od materialu a poctu ) a to sme skusali na vsetky sposoby, a prepac ale tie 2 karticky... 🙄 ,

ivaha
16. máj 2014

@jonki zerie prasata!!!! a kooopec ich musi zozrat

janka9898
16. máj 2014

@komzikosaurus uz som sa vyjadrila takze mozes byt spokojna tvoju aktivitu dostanes spat a mozes byt kludna 😲

sliver
16. máj 2014

@janka9898 ja to chcem isto! a tiež prosím Ivku aby poslala tebe moju aktivitu
viem že si tomu venovala kopec času, si tu stále písala ako sa ti to nedarilo urobiť a zháňala nožnice, cením si tvoju snahu, preto chcem aby bola ocenená mojou aktivitou
a v pondelok držím palce nech to dobre dopadne!

ivaha
16. máj 2014
iivkaa1
16. máj 2014

@komzikosaurus @janka9898 ale no tak baby,nehadajme sa tu :( nech si kazda povie svoj nazor...ale nie takto.... ved sme fungovali v pohode .....

iivkaa1
16. máj 2014

@sliver suhlasim s tebou.... kazda jedna sme sa tu narobili si myslim 🙂 no a podla mna to na foto vyzera celko fajn.... 😉

komzikosaurus
16. máj 2014

@janka9898 dakujem , dufam ze ti operaca dopadne dobre, a nerozculuj sa je to len aktivita ... velmi sme sa na nu tesili, vies pisala som ti to este pocas vymeny, mame teraz taky kozmicku naladu tak nas to sklamalo:(

janka9898
16. máj 2014

@sliver moja neboj sa nech to
@ivaha posle teda kazdemu ale ako "bonus" ja nechcem nic mam teraz ine starosti a problemy☹

janka9898
16. máj 2014

@komzikosaurus ja som to fakt skusala aj na filc aj na karton filc mi padal nedrzal ked som to drzala
karton bol zas hruby na moje dierkovacie noznicky
dierkovac v tvare bodky,hviezdicky som nemohla zohnat a ani na nete nebolo nńiekde bolo ale postovne drahsie nez samotna dierkovacka
a preto to je na polkruhoch a preto su to take suhvezdia aby som to mohla vydierkovat tak aby mi tam dociahli tie noznice...
tiez som si to predstavovala inak ale hold nedalo sa inak..
ale nevadi budete ju mat ako "bonus" a snad aspon niekto vyuzije...

ivaha
16. máj 2014

pridavam este spolu foto vsetkych aktivit, ktore maminky suhlasili s ich zverejnenim.AK chcete, aby som aj vasu pofotila a aj ostatne takto a zaroven ich dala branki do albumu u nej tak sa ozvite.

PS este raz sa ospravedlnujem, ze som nemohla zalaminovat tie predlohy na dhu, kedz u nas je laminovanie az 1,10 na jednuA4- to by bolo 44 eur len laminacia. Viacere ste pisali , ze si zalaminujete, lae ktore tu moznost nemate mozem To podlepit tvrdym kartonom a karticky urcite budu mat nejaku zivotnost.
Pridavam malicky bonus pre deticky na malovanie-vid foto, kedze som triedicka. dakujem za doveru 🙂

sliver
16. máj 2014

@katka159 @slniecko379 @iivkaa1 @branki @miskanasa @komzikosaurus @ajabaja @ivaha @sliver @lenka_l @moninka1 @natabun @zvalka @vmb @jonki @marusinka80 @emily_666 @cvety @janka9898 @sharonik
môj osobný názor je že nech sa každá vyjadrí či aktivitu chce alebo nie... nemusí tu stačí IP napísať @ivaha aby vedela ako to pobaliť a myslím si že tu toho bolo už dosť popísané a je to jasne vysvetlené o čo ide....

Dievčatá všetky aktivity sú krásne a neviem sa dočkať!!!!!!!!!! nedám si pokaziť radosť z balíka ktorého sa neviem dočkať a teším sa keď uvidím rozžiarené očká mojej dcerky, veď ja to robím pre ŇU

sliver
16. máj 2014

@ivaha jéj išla som sa akurát opýtať že to maličké pod dúhou je čo? jééééj teším sa darčeku
bože to je hrozné ked ma takto dráždiš fotkami... myslím si že radšej stačí lebo sadnem do auta a pôjdem si preto 😀

ivaha
16. máj 2014

@janka9898 viem pisala si to vsetko, som len myslela ze z tej machovky to skusis. Kazdopadne je tu foto a mamicky sa vyjadria. Do pondelku dost casu, na rozmyslenie.

sharonik
16. máj 2014

@janka9898, @ivaha moju aktivitu Janke pošli, mrzí ma to, že to nevyšlo podľa pôvodného plánu, no aj tak s tým mala robotu. Janka a tebe držím palce, nech ti to v pondelok dobre dopadne.

branki
autor
16. máj 2014

tak ja navrhujem taketo riesenie. Nizsie pridam dva prispevky, kde si kazdy odlajkuje, ci chce poslat svoju aktivitu janke alebo nie. Je to na kazdeho zvazeni, nech sa rozhodne ako uzna za vhodne.

Ja chapem aj jednu aj druhu stranu. V kazdej vymene sa najdu viac a menej prepracovane aktivity ( a bohuzial aj odflaknute - co vsak nepovazujem v pripade janky, vsetci sme videli , ze skusala rozne moznosti ). Preto do buducna, bude treba asi este viacej diskutovat o aktivitach.
Zatial to nezenme do extremu @janka9898 drzim palce a prajem hlavne skore uzdravenie a nech sa operacia vydari. Ja za seba urcite poslem svoju aktivitu, aby som detickam urobila radost 😉

branki
autor
16. máj 2014

Suhlasim zo zaslanim svojej aktivity pre janka9898

branki
autor
16. máj 2014

Nesuhlasim zo zaslanim svojej aktivity pre janka 9898

ivaha
16. máj 2014

@sliver urobila som to prekreslovacie slniecko-da dietatko na to papier a napr vsokovkou bude po tom kreslit a kde je to vypukle, tak tam sa nakresli-otlaci to slniecko. A este dve male sadrove odliatky-dufam, ze vydrzia cestu 🙂 , mala to miluje vyfarbovat, tak skuste, ci sa bude pacit vasim dietkam take nieco 🙂

ivaha
16. máj 2014

@branki @ janka9898 dakujem branki za taketo riesenie
a Janka drzim palce na operacii. Myslim ze penizaky budes musiet poslat 🙂 , kedze uz sa vyjadruju maminky, ze to tvojim detickam poslu 🙂

branki
autor
16. máj 2014

@ivaha paradne to vyzera, uz sa neviem dockat 😀 a bonus urcite potesi. A s laminovanim si nelam, hlavu, myslim si ze viacere tu mame laminovacku, popripade keby niekto nemal nech sa mi ozve do IP polaminujem mu vsetko co sa da 😀

branki
autor
16. máj 2014

A este ma napadol jeden detail ohladom mojej aktivity. Neviem, ci som to spomenula do navodu, asi som najskor zabudla. V baliku s kvietockami mate asi 2 alebo 3 biele kvietocky. Su navyse, keby sa vam farebne stratili, tak si ich mozte vyfarbit na potrebnu farbu. Teraz ma to az napadlo, ked vidim fotky.

ajabaja
16. máj 2014

@ivaha ahoj, nestiham vas citat 🙂 pokojne odfot aj moju akt., ak treba.

sliver
16. máj 2014

@ivaha netráp sa laminovaním, tie ktoré si to nezalaminujú si to môžu dať do euroobalu

sliver
16. máj 2014

@branki super nápad s tými kvietkami, ďakujeme

zvalka
16. máj 2014

Ja dakujem monike za zalaminovanie. Tiez by ma to stalo vela a bolo by to bez..takto som zaplatila folie.super tesim @moninka1dakujem za pomoc 😵

komzikosaurus
16. máj 2014

@ivaha neviem kde sa suhlasilo zo zverejnenim niekde mi to uslo ale kludne mas aj moj suhlas

emily_666
16. máj 2014

@ivaha ty kokso, ale veru ma oblial pot, že sa to nepáči, však vkus máme každá iný 😉 No veru strihala, lepila, kreslila, najhoršie sa bolo dopočítať, furt mi to nejako nesedelo, tak bol veľký stres na konci, aby vyšlo pre každý. Ale ked mi zapadli tie jedny plány, tak už to bolo jedno, ked tá jedna aj tak zostala doma 🙂 dúfam, že si s tým nemala problém