Vrecúškové aktivity pre deti od 3 - 5 rokov - druhé kolo
Ahojte,
prve kolo sme uspesne zvladli, tak otvavaram kvoli priehladnosti novu diskusiu. Vymena sa zacne v marci, dovtedy mozme diskutovat o navrhoch. Termin ukoncenia este dohodneme. Pocet ostava 20. Uvitame aj novych clenov, kedze z prvej vymeny sa nezucastnia vsetci. Takze mame este volne kapacity.
@miskanasa ahojcek, vidim, ze vyhrala u teba aktivitka organy. Ja by som ta chcela poprosit, ci by si nam nebola ochotna vyrobit tie grimasky na magnetkach, nakolko my uz telo s organmi mame.Je to nasa oblubena aktivitka, urcite sa bude aj ostatnym detom pacit, len myslim ze dvojmo nam bude zbytocna.Ak ti to nebude vadit budeme ti vdacni,grimasky su tiez tlacene a omagnetovane, tak verim, ze s tym nebudes mat ovela viac roboty a nemus ani zhanat iny material.Velmi by sme sa na to tesili.Dakujeme velmi pekne
@branki prosím ťa vymaž to čo nemá žiadný lajk a hod tam ešte toto
1 aby sa deti naučili rozoznávať velky menší najmenší a hoci ako skaldať že velka červena gula do toho trojuholník modrí do toho štvorec zeleny ako postune od največšieho po najmenšia aby vždy mali 4 farby na sebe... je to bez predlohy
2 priradovanie hrubky tvarov
na obrazku je to s výkresu ale ak by chceli mohla by byť machová guma
@emily_666 hehe no zamakas si 😀 u nas minule kolo robila @praznakova kazdeemu celu abecedu z modelovacej hmoty na tisice pozri v albume 😀
@branki tato duha je velmi pekna, ak si to nikto neberie, mohla by som si to ja zobrat, otazka je ci to musi byt presne takto farebne ladene a este ci stacia predlohy na tvrdom papieri vytlacit.prosim mas k tomu aj nejaku stranku, kde si to objavila? Este som rozmyslala aj prstove babiky, alebo rybky na magnete s udicou, labyrint pada, kedze si ho zobrala ajabaja.
@branki mozes mi teda pridat tie zlomky, rbyky do vanie-tie pridavam preto lebo u nas maju obrovsky uspech, mala sa s nimi hra takmer kzda den v sprche ked je vo vani,. tak ju nemozme dostat von.Su vyrobene zo spongiovej hubky a nadherne drzia na vani a aj pbkladackach ked su mokre. Myslela som ze nebudu mat dlhu zivotnost, ale mame ich uz od novembra a nic im stale nie je. no a tretie pridaj prosim tu tvoju duhu. Ved uvidime co sa bude pacit a ked nic, tak by som este zmenila.dik
@branki super tak sa s radosťou pridávam k Vám 🙂 Je to moja prvá vrecúšková aktivita, ale veľmi sa teším! Poprosil trošku trpezlivosti so mnou - mám teda aj ja pridať fotky 2 aktivít ktoré viem ponúknuť? Kde nájdem fotky veci ktoré sa robili v prvom kole nech viem čo už bolo ? Vďaka.
@branki oki len este nemam ten labyrint hotovy, kedze som ho vcera uz nechala tak a radsej som chcela dat moju fotku-verziu, lebo tieto su straasne pekne a mne sa to asi nepodari take pekne, tak aby potom dievcata neboli sklamane,ak budu za to hlasovat-a este vyrabala by som jeden pre kazdu maminu

@branki nie preč daj prosím ... to má zatial aj najmenej lajkov