icon

Vrecúškové aktivity pre deti od 3 - 5 rokov - druhé kolo

branki
15. feb 2014

Ahojte,
prve kolo sme uspesne zvladli, tak otvavaram kvoli priehladnosti novu diskusiu. Vymena sa zacne v marci, dovtedy mozme diskutovat o navrhoch. Termin ukoncenia este dohodneme. Pocet ostava 20. Uvitame aj novych clenov, kedze z prvej vymeny sa nezucastnia vsetci. Takze mame este volne kapacity.

iivkaa1
19. feb 2014

@branki ahoj...nie bohuzial nemam...nasla som len tu jednu co som vtedy hodila...ale kedze vyhrala mapa,uz som viac nehladala...

sharonik
19. feb 2014
iivkaa1
19. feb 2014

@branki @zvalka ahojte, tak pisala som tej maminke co mala tie stopy v albume a poslala mi tento link https://docs.google.com/file/d/0B_dBysBBCqZRNG9... .... snad pomoze 🙂 a je od maminy annamariaivanicova....ako pisala sharonik 🙂

zvalka
19. feb 2014

@iivkaa1 to je super, takze by som dohladala nejake obrazky zvieratiek original. este sa naucit potom ako tie zvieratka pozmensovat na tento isty rozmer 😀

iivkaa1
19. feb 2014

@zvalka no tak v tomto ti ja nepomozem...som antitalent na taketo veci :D

zvalka
19. feb 2014

@iivkaa1 🙂 no hadam by som na nieco prisla ale aj tych motylikov mam v hre, musim si ich popozerat

iivkaa1
19. feb 2014

@zvalka o tom nepochybujem🙂 uvidime co vyhra :D

zvalka
19. feb 2014

@branki ten motyl sa mi pozdava, tak zatial mi ho daj prosim ako pre mna navrh na aktivitu 🙂

branki
autor
19. feb 2014

@iivkaa1 super si poklad 😉

iivkaa1
20. feb 2014

@branki ale neprehanaj 🙂

katka159
20. feb 2014

@branki hej to som si všimla že sme pomyal rovnaka zostava ....ja ešte niečo popozeram že čo by sa hodilo

katka159
20. feb 2014

@branki eštie tie paličky s počítanim som nenašla ani v prvej výmene

branki
autor
20. feb 2014

@katka159 tie palicky ma @ajabaja, len nie magneticke, takze je to rovnaka kativita len ine prevedenie

ivaha
20. feb 2014

@branki ahojcek rada by som sa pridala, ak to bude az v april ukoncenie, dufam, ze uz nic tragicke sa u nas uz nestane.Mohla by som ponuknut zatial zlomky https://www.modrykonik.cz/blog/dagmarkaaa/album...
a este zvieratka do vane.Skusim este nieco pohladat.

katka159
20. feb 2014

@branki jasne

katka159
20. feb 2014

@branki ešte poprosím par informácii kedy bude odovzdanie a ked zahlasujem tak ako to tu frčí ako v skupine 10-20 mes že stačí 10 hlasov a vytvoríš vyherný album alebo? a hlasuje sa lajkom alebo komentarom
ešte hod sem link na album prosím kde možem hlasovať a aj na album s prvého kola lebo fakt som mimo že čo mam navrhnuť

katka159
20. feb 2014

možno zasa niekto robi ale inširovala som sa v tvojom albume alebo potom keby že ja zaujem aj o laminované veci lebo niekde to neberu ale tie maminky čo nemaju možnosť sa odstat k laminovačke tak to ... juj prepač to počitanie sa mi tam pridalo omylom

branki
autor
20. feb 2014

@katka159 ahoj album najdes v mojich albumoch, je tam aj inspirativny album, aj album z prvej vymeny, a posledny je na hlasovanie

branki
autor
20. feb 2014

@sliver @katka159 @vmb @zvalka @jonki @emily_666

Takze zhrnutie pre vas, co ste novy v nasej vymene 😉
1. termin, zatial ostava na koniec aprila (ked sa nebude stihat, vieme posunut aj o tyzden, dva neskor, je to na diskusii)
2. fungujeme tak, ze kazdy da 2-3 navrhy (poprosim nedavajte vela navrhov) potom je problem hlasovat. Ked date roznorode aktivity tak staci 2-3 . Prihliadajte na vekovu skupinu, je to pre starsie deti, takze priradovanie farieb a podobne veci, su uz pre tuto kategoriu zbytocne.
3. mozte uz hlasovat za aktivity ostatnych bab, vyberajte prosim jednu, ktora sa vam najviac paci.
4. vitaznu aktivitu posuniem do dalsieho albubu, kde sme diskutovali neskor a prevedeni aktivit,materialy a pod.
5. zalezitosti ohladom posielanie si ujasnime neskor, baliky sa posielaju jednej osobe, ta ich potom rozdeli a posle spat uz so vsdtkymi aktivitami
Ked mate este nejake otazky kludne sa pytajte.

Mozte kludne aj pridat nejak navrhu ked mate, mozno inspirujete ostatne baby.

branki
autor
20. feb 2014

@katka159 ja osobne nemam problem s zalaminovanymi vecami 😉 Tie koralky sme mali v prvom kole, pozri moj album.

U teba je problem s tym, ze mas strasne vela navrhov, a moznos a baby nevedia rozhodntu, asi by sme ich mali zredukovat na max. 4. a takisto aj u @vmb tiez je toho vela co ponuka, ale ked to babam vyhovuje mozem im nechat taky bohaty vyber. Lebo zase budem opakovat, nie je to o mne tato vymena, chcem aby sa diskutovalo o veciac, nie aby potom ked otvori niekto krabicu,tak bude sklamany. 😉

branki
autor
20. feb 2014

tu je link na vsetky nase albumy:
https://www.modrykonik.sk/blog/branki/?from=ub

branki
autor
20. feb 2014

@ivaha ahoj super, ja som s tebou aj ratala uz, urcite az koniec aprila, kedze sme este len teraz koncili prve kolo.

vmb
20. feb 2014

@branki ahoj ten labyrint som minule šila trochu iný, ale môžem skúsiť aj takýto vzor.

katka159
20. feb 2014

@branki ok tak prosím vyhod to prve a posledne to zvukové pexeso a to skladanie z machovej gumy a nechaj tam len tie 4 veci

branki
autor
20. feb 2014

@katka159 ahoj mozes mi hodit prosim ta este raz sem aktivity , ktore ti mam dat do albumu, lebo tam mas 6 aktivit, a pises, ze mam dat styri prec. to ti ostanu len dve. Uz som z toho jelen 😀

branki
autor
20. feb 2014

@vmb ja som to dala len ako inspiraciu, aby baby vedeli o co ide, usit to mozes tak ako to uznas za vhodne 😉

branki
autor
20. feb 2014

@vmb a mozem ti teda dat ako inspiraciu iba jedno z toho pocitania (rozhodni sa ktore) potom tu mozaiku, vlocku a teda ten labyrint? lebo ked necham to pocitanie zbytocne toho bude vela, a su to podobne aktivity

branki
autor
20. feb 2014

neviem uz kto sa pytal na miesto, este jedno mame volne, a jedno je zatial rezervovane. @emily_666 ti ides na isto s nami? 🙂

branki
autor
20. feb 2014

@ellaeliska ahoj este sa ti nepodarilo nieco inspirativne najst ? 😕

branki
autor
20. feb 2014

@emily_666 sorry ty orpava pravopisu, riadna hrubka skoro mi oci vypadli 😀