icon

Vrecúškové aktivity pre deti od 3 - 5 rokov - druhé kolo

branki
15. feb 2014

Ahojte,
prve kolo sme uspesne zvladli, tak otvavaram kvoli priehladnosti novu diskusiu. Vymena sa zacne v marci, dovtedy mozme diskutovat o navrhoch. Termin ukoncenia este dohodneme. Pocet ostava 20. Uvitame aj novych clenov, kedze z prvej vymeny sa nezucastnia vsetci. Takze mame este volne kapacity.

emily_666
22. feb 2014

@vmb ahoj, bol by problém urobiť pre mňa 2 aktivitky z toho čo ponúkaš vzhľadom k tej mojej prasiatkovej ? 😉

katka159
22. feb 2014

@emily_666 ako ja som si na nu spomenula ked ju maly večer vytiahol a hrali sme aj dneska fakt ho to bavy a naučí sa s tým pekne farby dam ešte ralne foto na to ale nemám problem spravím aj filcovu duhu ked vyhra

emily_666
22. feb 2014

@ajabaja ahoj prosím ťa, neviem si z tvojich aktivít vybrať, nevadí, že máme doma, ale ide o to, že už sú to pre túto vekovú kategoriu dosť jednoduché

katka159
22. feb 2014

@branki @sharonik @miskanasa @janka9898 @slniecko379 @iivkaa1 @ajabaja @ivaha @sliver @gega @moninka1 @natabun @zvalka @vmb @jonki @ellaeliska @katka159 @emily_666 @cvety
baby tak realne foto tej hry predlohy 4 zalaminovane, kolieska s niečoho tvrdého ale nie laminovane aby sa deti neporezali bud tvrý papier ako su aj tie naše alebo s mm niečo vymyslíme, 2 kostky namalovane a samozrejme aj slovensky navod k tomu...

branki
autor
22. feb 2014

baby ja len dodatok ohladom aktivit, ak budete fungovat systemom ako mate vo svojej skupine, t.j. ze budete vyrabat dve tri aktivity medzi sebou, ja sa zdavam triedenia balikov. Sice baliky budu oznacene, ale pri tom mnozstve 20x20 aktivit to nie je sranda. Ja mam dve male decka musim to robit az ked zaspia, aby to neporoztahovali kade tade, dalsia vec je sledovat, komu kolko aktivit zabalit.... takze dufam ze sa nenahnevate,ale potom to bude musiet zobrat niekto iny.

sliver
22. feb 2014

@branki nechce janka naspat duhu? Teda tento novy typ lebo teraz ma katka dve silne hry, ta duha je krasna a aj ta hra co pridala, neviem sa rozhodnut 🙂

branki
autor
22. feb 2014

@sliver nie nechce ju, ale myslim, ze ju mozno vezme niekto iny, este ani @cvety, nema ziadne aktivity, tak si ju mozno niekto vyberie

ivaha
22. feb 2014

@emily_666 ahoj samozrejme ze mozem, len neviem aku mas presne predstavu, ak by vyhrali rybky, mohla by som ti ich spravit viac, kedze aj ty mas viac prasiatok. Alebo by som mohla ponuknut nanuky alebo stipcove vtaciky, alebo hmatove pexeso, ak sa pozries do majho albumu,alebo predoslej vymeny. Alebo by si mala zaujem o nieco konkretne? -mas nejaku predstavu?
@katka159 @branki @sharonik @miskanasa @janka9898 @slniecko379 @iivkaa1 @ajabaja @ivaha @sliver @gega @moninka1 @natabun @zvalka @vmb @jonki @ellaeliska @katka159 @emily_666 @cvety
ja tiez nemam problem urobit kazdej mamine, co si zela z mojej ponuky-snazim sa prisposobit urovni ostatnych aktivit, ale zial vzdy budu niektore aktivity narocnejsie ako druhe, preto si prosim vyberte, a ak vam nevyhovuje mozme sa inak dohodnut a mozem sa viac prisposobit vasim predstavam.Kludene mi hocico okomentujte. Najviac mi vyhovuje nieco ohladne strihania,lepenia ,sitia a podobne, nemam moznost laminovat a tlacit.tak ak nieco najdete, dajte vediet 😉
Len zial to triedenie na zaver bude fakt dost otrasne ak kazda vyrobime inym maminka 3-4 pripadne ja viac roznych aktivit, ale pri vyrobe urcite nebude nuda 🙂
PS v prvom kole som sa ponukla ze budem triedenie robit ja, tak mozno sa teda na to podujmem aj teraz

zvalka
22. feb 2014

@emily_666 no ja sa moc nevyznam, ale teda kupim tak aby bola min. 1,5

zvalka
22. feb 2014

duha, aj tato hra je super, takze to bude tazke, super, keby niekto vyrobil duhu a katka hru.... 🙂 ja budem uz asi motylov, nikto si tu duhu nechce vziat?

emily_666
22. feb 2014

@zvalka hej, ide o to, aby tá aktivitka bola viac krát pre deti použiteľná, práve včera sme sa o tom rozprávali s jednou kočkou v inej výmene, že si musela potom podlepovať filc, lebo to vôbec nedržalo a bolo ako pavučina. Ono, je pravda, že ten hrubší je drahší, ale zasa stojí za to.

ivaha
22. feb 2014

@zvalka ja by som si mohla zobrat aj duhu,ale asi by bola trosku inak farebne ladena, vzhladom na to kay mam doma material zakupeny, len zial predlohy by som nemohla laminovat len yvytlacit na tvrdy vykres, ak by to stacilo

emily_666
22. feb 2014

@branki jasné, chápem že pri dvoch deťoch toho človek nestíha, sama mám doma dvoch špuntov 😀 pozri, uvidím, čo ako zareagujú kočky zvyšné a potom sa dohodneme

zvalka
22. feb 2014

@emily_666 jasne, len rozmyslam, ci sa zmestim do rozpoctu, vytlacit mozem farebne, aj ten filc kupim, aj vyrobim, len neviem, ci uz vyjde na zalaminovanie, pokusim sa niekde zohnat, no ked kupim filc, tak to zratam, ale obavam sa, ci to nebude uz len filc cez 30eur, a kolko vlastne stoji to laminovanie?

zvalka
22. feb 2014

@ivaha mne by to stacilo, dam si zalaminat ked tak sama, alebo v euroobaloch postacia predlohy...

zvalka
22. feb 2014

alebo kolko stoja tie folie? ak to vyjde menej ako laminovanie, monika sa tu ponukla ze by to mohla na svojej..keby bola laminovacka teraz v lidli alebo tchibo, kupim, ale nemam ju, skoda...a fakt ani netusim, kolko to moze stat...

emily_666
22. feb 2014

@ivaha ak vezmeš tú dúhu, tak si ju prosím. A predloha mi nevadí, zalaminujem si sama. A inak tie vtáčiky nemajú chybu, nejakého by si nepribalila ? Ak by to teda nebol problém pre teba. A nemyslím si, že každá bude robiť 3-4. Väčšina aktivít je neokukaných a nových, takže také hrozné to nebude. Bolo by super, ak by si to triedenie teda prevzala, ak nie, ponúkam sa ja. Za tie aktivitky mi to stojí.

emily_666
22. feb 2014

@zvalka radšej kvalitnejší filc a bez laminovania, toť moja rada 😀 Stačí euroobal.

ivaha
22. feb 2014

este som sa chcela opytat, ci by nieto nerobil tie stopy zvierat, lebo nam by sa to velmi pacilo, napr tie maminky, co som u nich este nehlasovala a maju malo hlasov

zvalka
22. feb 2014

@emily_666 urcite suhlasim 🙂 kupim filc, vyratam to, a uvidime, ako to bude s laminovanim, pripadne, ci by mi ti niekto nevedel....este sa spytam svokra v robote ci sa neda 😀

branki
autor
22. feb 2014

@emily_666 hej nemam problem to pobalit ked bude 20x20 balikov, len ked bude mat kazdy rozny pocet, tak v tom je dost chaos. V predchadzajucom kole boli oznacene baliky, sice nei vsetky, a aj ttak toho bolo dost, treba to vsetko vybalit a potom znova nasackovat. He ono sa to zda jednoduche, ale je to 400 sackov, plus baliky zabalit, ako nestazujem sa spravim to rada, ale takym systemom akym sme mali v predchadzajucom kole. 😉

ivaha
22. feb 2014

@emily_666 kludne to teda mozem zobrat uz som jedno triedenie robila

ivaha
22. feb 2014

@emily_666 jasne ze spravim vtacika navyse 😉

branki
autor
22. feb 2014

@ivaha tak ti priradim tu duhu, ked suhlasis, myslim, ze vela bab ma o nu aj o katkinu hru zaujum 😉

A hlavne tie co vyrabate s filcu, ten je dost drahy, radsej hrubsi a predlohy bez laminovania, popripade ked sa nevojdete do rozpoctu kludne aj na mial predlohy. Kto nema laminovacku, si myslim, ze staci v euroobale, a tko ma si zalaminuje. 😉

branki
autor
22. feb 2014

este mozme spravit tak ze @ivaha si vezme duhu a @cvety tie stopy zvierat, co poviete ? @cvety zvladla by si to?

ivaha
22. feb 2014

@branki ahojcek, pripises mi prosim aj tu duhu, uvidime ako nakoniec to dopadne to hlasovanie a chcela by som ta este poprosit, aby si nemazala fotky moje u teba apson zatial, aby som vedela, co si ktora mamina zela dik
a to balenie sa mozme dohodnut, ze to prevezmem, lebo tak to vyzera, ze to bude asi rozne tie balicky

branki
autor
22. feb 2014

@ivaha oki necham ich tam, a super budem rada, lebo ja mam na balenie iba jeden vecer, pretoze potom musim poschovvavat balicky 😉 a uz si fit? budes zvladat?

sliver
22. feb 2014

@branki @sharonik @miskanasa @janka9898 @slniecko379 @iivkaa1 @ajabaja @ivaha @sliver @gega @moninka1 @natabun @zvalka @vmb @jonki @ellaeliska @katka159 @emily_666 @cvety
aj ja si viem zobrať tie stopy, už som myslela že budem robiť robiť tie topánky, no som zmenila fotku a zmizli mi hlasovania tak teraz neviem či ich idem robiť tak ak by ste chceli urobím vám stopy

branki
autor
22. feb 2014

@sliver nevadi myslim, ze baby budu znova hlasovat, ta topanka by bola skoda keby si ju nerobila, myslim, ze to je presne vhodny vek na ucenie sa snurovania 😉

zvalka
22. feb 2014

@branki
@sliver ano na topanku som sa tesila aj ja, navliekanie snurok + viazanie 🙂