Vrecúškové aktivity pre deti od 3. rokov
Ahojky zalozila som tuto skupinku, lebo viacej mamiciek malo zaujem o aktivitky a pisali uz do prebiehajucich aktivit 🙂 Tak ak niekto chce moze sa nahlasit tu 🙂
@pastelka13 ten album je na strane 5 celkom hore
@luciaobrocnikova ok tak tak ti to spravím
@luciaobrocnikova dakujeeeem
@pastelka13 u mňa je album, kuk tu https://www.modrykonik.sk/blog/emily_666/album/...
@pastelka13 a s tým stromčekom je čo zatial si dala všetk čo mam skus ešte niečo ja som dala par tipou pozri dopredu
@pastelka13 prosím ťa skus hdiť niečo ešte ja to čo ponukaš všetko mam... niečo pre inšpiráciu ti dam
baby inak velmi sa mi pači ako to tu funguje nič nikto nerieši iba to kolko aktivít kto ktorej urobíme... teraz som sa nahlasila do jednej skupiny vymen a tam s največším počtom aktivita vyhrava žiadna debata tak som zvedava či sa mi to oplatí....🙂
@katka159 do ktorej si sa dala výmeny? ja som tiež v jednej a presne ako si písala.... tiež sa bojím že ako to dopadne....
ináč ty dávaš pekné návrhy, fakt...
mne sa tiež bačí že robím to čo kto chce a mne sa dostane tiež to čo ja chcem... ale je pravda že je to komplikované, no jediné čo ma hnevá je tá komunikácia, ja som zvyknutá na niečo iné 😒 ja viem že veľa mamín je pracujúcich s viacerými deťmi ale ked sa niekde prihlásim tak to musí fungovať ☹ dufam že som nikoho neurazila, to je len môj názor....
@sliver jediné, čo je na tomto komplikované je to, že si musí každá označiť aktivitu nickom maminky, ktorej to ide, nič naviac komplikované to nie. A čo sa týka toho kupovania materiálu a podobne, do takýchto výmen sa zapájajú maminky, čo nemajú problém tie zostatky použiť v inej výmene alebo pre vlastné deti. Kto chce chce, kto nie, tak nie. 🙂
@emily_666 ved to je jasné s tým matrošom, hlavne musí človek chcieť... ja už tužden zháňam tie penové tyče a som zúfala, behám ako šašo po športoch, detských obchodoch, číňakoch a ludvokách a dovi dopo, každý mi hovorí že je to sezonny tovar že to mávaju v lete, už som to chcela objednať z ebay no skoro ma hodilo z tej ceny... ale verím tomu že to zoženiem, hlavne človek musí chcieť...
len mám ten problém že v tej výmene kde som maju maminky teda parádne návrhy a ja ako začiatočník sa tam bojím niečo ponúknuť 😒 ale verím tomu že niečo objavím na nete, budem hladať dovtedy kým nebudem spokojná...
@luciaobrocnikova to je krásne, hned by som brala, moja malá je závislák na lienkach 😉
@sliver aj mne sa to paci
Ahojte,je mi luto,ale odstupim radsej teraz na zaciatku ... mam otca v nemocnici a nestiham ani len komunikovat s Vami, nieto este nahanat nove navrhy, momentalne ma to fakt zatazuje,drzim palceky, album je fantasticky, ste sikulky,pa
@pastelka13 skore uzdravenie prajeme
@pastelka13 to ma mrzí, želám skoré uzdravenie, držte sa
@sliver som vy vymene 10 -20 mesiacov a des... nič čo poviem alebo navrhnem no uvidime zatial od 3 mamičiek si neviem vybrať
@luciaobrocnikova ti si spominala že by si si od domna vybrala aj 3 aktivity tak ktorú ešte by si chcela? lebo ja tu knihu obloha a tie predlohy z machovej gumy a aj tie lienky su krasne tak sa možeme dohodnuť...
@pastelka13 juj to mna mrzí skoré uzdravenie prajem
@katka159 len Lucka tie lenky nerobí, to dala ako návrh pre iné... ale tiež by som ich chcela 😉
@luciaobrocnikova neurobíš?
@pastelka13 je mi to lúto 😒 držte sa
a ostatné s návrhmi? už sú definitívne či ako to je? iivkaa1 a katuska103 a fufina1
a zvyšné kočky už máte povyberané a je všetko OK?
nepriberieme ešte niekoho? je nás momentálne 9
@iivkaa1 @vmb @sliver @luciaobrocnikova @katuska103 @katka159 @fufina1 @marusik kočky, zatiaľ nás je 9, chcete si ešte niektorá doplniť nejakú aktivitku ? Skúste už aj pomaly hlasovať v mojom albume.
Počkáme ešte na nejakú účastníčku?
emily_666 @iivkaa1 @vmb @sliver @luciaobrocnikova @katuska103 @katka159 @fufina1 @marusik ja si myslím že je az zahlasované či?

@katka159 moze byt 😉