Vrecúškové aktivity pre deti od 3. rokov
Ahojky zalozila som tuto skupinku, lebo viacej mamiciek malo zaujem o aktivitky a pisali uz do prebiehajucich aktivit 🙂 Tak ak niekto chce moze sa nahlasit tu 🙂
@emily_666 počítanie na magnetických paličkách,tienové pexeso
@iivkaa1 tienové pexeso, pridávanie vecí podla obrázku
@vmb rybku z machovej gumy čo nemám v ponuke
@sliver počítanie na magnetických paličkách, priradovanie tvarov z machovej gumy
@luciaobrocnikova tvary z faremných paličiek, tienové pexeso
@katuska103 , @fufina1 , @marusik baby vy ešte nemáte vybrané vyberte si po jednej aktivite
pastelka 13 je mimo či?
@luciaobrocnikova dakujem
@emily_666 dakujem
@katka159 dakujem
@emily_666, @iivkaa1, @vmb, @sliver ,@luciaobrocnikova, babulky trocha by sme to mohli pohnuť hlavne @fufina1 , @marusik, @katuska103 baby treba zahlasovať a trocha sa aj pozrieť sem aby sme už mohli začať vyrabať
@katka159 suhlasim s tebou
inak @fufina1 finisuje jednu vymenu teraz tak asi nestiha, odkazov tu ma dost tak dufam, ze sa ozve coskoro
kocky ospravedlnujem sa ze som ticho ale k PC sa dostanem az na konci dna, takze moje navrhy okrem tej grafomotorickej knizky:
= Pismenka alebo cisla do vane nalepovacie z hupky na riad
= labyrint kde je postavicka kt. si dieta posuva magnetom
co vy na to?
@sliver proste ma prehlad vo vsetkom, palec hore 🙂
@luciaobrocnikova @marusik @katka159
dievčatá zohanala som len takéto prevliekatka a ak som písala je tam väčšie dierka v strede tak bud k tomu urobím tu paličku z tej pištole alebo nechám ten špagátik... je mi to luto... fakt som sa snažila... všade ma odbili že to mávaju v lete ☹ ☹ ☹

@vmb ano sme dohodnutí na rybke