icon

Vrecúškové aktivity pre deti od 3. rokov

iivkaa1
3. feb 2014

Ahojky zalozila som tuto skupinku, lebo viacej mamiciek malo zaujem o aktivitky a pisali uz do prebiehajucich aktivit 🙂 Tak ak niekto chce moze sa nahlasit tu 🙂

iivkaa1
autor
22. feb 2014

@vmb okik,aj ja sa tesim🙂

marusik
22. feb 2014

baby, na tvorenie je super stránka www.opitec.sk, my pre naše OZ objednávame veci na tvorivé dielne len u nich - minimálna hodnota objednávky je však 15 eur a poštovné asi 3,60, pri objednávke nad 90 eur bez poštovného... Mjú parádny výber a super ceny - tie doktorské paličky napr. 100ks za 1,90.. ak by ste však niečo chceli, môžeme urobiť hromadnú objednávku a za normálne poštovné vám to viem poslať(príp. pre Košice a okolie vieme aj osobný odber urobiť)

katka159
22. feb 2014

@iivkaa1 u nas vo faxcopy až 0,80 za lainovanie
@marusik už som sa dohodla s jednou babou v inej skupine ona je z BA to mi je lepšie lebo v maci tam mám cestu

katka159
22. feb 2014

@iivkaa1 @katuska103 @katka159 @emily_666 @vmb @sliver @luciaobrocnikova @katka159 @fufina1 @marusik
baby termín je do konca marca ak sa nebude stihať tak sa predlží o týždeň alebo sa dohodneme len treba napísať.... a vyberenie aktivit je jedno kto sa ujme komu sa bude posielať aj iivka1 povedala že jej sa može aj ja to spravím myslím že každa ked k tomu pride baby ešte čo sa týka aktivit do akích sačkou to davate lebo mi v našom materskom centry čo robíme aktivity tak do vid obrazok.... a ked aktivitu date do sakčka tak v našom pripade ked mám aj po 2 aktivity treba napísať do sačika nick mamičky čo jej to poslať....
a ohladom toho čo sa bude kolko penazí a pepier a špagat posielať v krabici sa dohodneme asi neskor...
vela nas je ešte v dalších skupinách aktivit takže s polu komunikujeme stale....

katka159
22. feb 2014

@iivkaa1 @katuska103 @katka159 @emily_666 @vmb @sliver @luciaobrocnikova @katka159 @fufina1 @marusik baby ešte nakolko mame aj po 2 aktivity mohli by ste to takto zhodnotiť ako teraz ja že každej napíšete že toto lebo ja v tom už mam chaos

@vmb s tebou som dohodnuta na rybke ok

vmb
22. feb 2014

@katka159 ok, teším sa; len by som doporučovala si hodiť do IP - čo sa každej robí, nech si to tu nezahltíme ? 😉

katka159
22. feb 2014

@iivkaa1 ti mi robíš aj mapu aj skladanie pradla lebo máš u mna 2 aktivity?

katka159
22. feb 2014

@vmb ja som myslaa pod obrazky v albume to dať len tebe som to dala sem lebo rybu tam nemam

vmb
22. feb 2014
katka159
22. feb 2014

@luciaobrocnikova
@iivkaa1
@emily_666 baby ako sem vloží ked mám obrazky v pdf formate to pexeso alebo prosím napíšte mi do IP mail a pošlem

katka159
22. feb 2014

@luciaobrocnikova
@iivkaa1
@emily_666 a ešte možu byt aj tieto ale mam v tom pdf ešte vela ich len neviem ako to sem vložiť.. mam tam 1 zvieratka morske ako delfín, krab,koník, velryba, rybka a chobotnica
2 tvary hviezda, kruh, oval, trojuholník, čtorec,
3 auta ako snitka, policia, hasiči, auto, autobus, smetarí
4 vianočne sobíka, stromček, snehulák, santa, hviezda a perník
5zvieratka včielka, slímak, pavuk, osa ,koník a chrustik

katka159
22. feb 2014
emily_666
22. feb 2014

@katka159 nedávaj toľko na výber, však si nebudem vedieť vybrať 😀 😀 😀

katka159
22. feb 2014

@emily_666 vyberaj možete si vybrať 3 fotky všetko bude vytlačene a zalaminované pekne...

iivkaa1
autor
23. feb 2014

@katka159 no nakoniec si prosim len to tienove pexeso..
To priradovanie nie...

sliver
23. feb 2014

@katka159 a mne by si to vedela poslať na mail? su kráááásne

ja ešte stále nerobím, už z toho začínam byť unavená že sa nevedia ludia dohodnúť ☹ ☹ stále nie som dohodnutá s @fufina1 ...

luciaobrocnikova
23. feb 2014

@sliver a uz ti chyba len @fufina1

sliver
23. feb 2014

@luciaobrocnikova vlastne ano, ale zacala som robit spachtle pre nu podla toho ze tam bol like, ved niektorym tiez iba olikeovala tak urobim to 🙂
Takze zaciname makat 🙂 chcela som dnes ale mm povedal ze zacneme zajtra, ze dnes je krasne pocasie tak si ho ideme uzit 🙂

luciaobrocnikova
23. feb 2014

@sliver len ona ma u teba aj to merania som si vsimla

sliver
23. feb 2014

@luciaobrocnikova ja viem ale neviem čo mám robiť ked jej stále píšem a žiadna odpoved....

luciaobrocnikova
23. feb 2014

@sliver ☹ mala by ti napisat a este k tomu meraniu to vlastne bude to co je na obrazku s tymi tromi zvieratkami 🙂

sliver
23. feb 2014

@luciaobrocnikova áno, bude tam jedna podložka zalaminovaná s tromi zvieratkami kde bude dieťatko ukladať potriedené a potom bude mať tri "pravítka" teda zvieratka ku ktorým to bude prikladať a merať, vecí na meranie sa budem snažiť dať čo najviac, ešte presne neviem koľko toho bude ale budem sa snažiť min 30, po 10 z každej dlžky, teda hádam sa mi to podarí 😉

katka159
23. feb 2014

@iivkaa1 ok tak ja len zemegulu...🙂
@sliver jesne pošli do IP mailovku

katka159
23. feb 2014

@iivkaa1 a ktoré si prosíš máš navyber 3 kusky pozri rozpis vyšie... to priradovanie si si stiahla od domna?

sliver
24. feb 2014

@iivkaa1
@marusik
@vmb
@luciaobrocnikova
@katka159
@emily_666
@katuska103
@fufina1
Co uz vsetky makate? Ako vam to ide? Kto bude prvy? 🙂 dajte info 🙂 alebo nejake foto prototypov ak mate 😉

katka159
24. feb 2014

@sliver juj moja ma ale do druhej skupiny....🙂 hru mam pre teba už skoro...🙂 ale idem aj na vaše baby

luciaobrocnikova
25. feb 2014

@sliver uz som zacala nieco s machovaou gumou, ale musim to nechat tak deti zase choreeeeeeee a ja s nimi hroza ☹

sliver
25. feb 2014

@luciaobrocnikova chudatka a ty tiež... skoré uzdravenie!!!
moja zase hnačkuje druhý deň ale strašne ☹ mala aj horúčky ale to sme už zvládli....

marusik
25. feb 2014

@sliver páči sa mi, aká si akčná...no ja určite nebudem prvá🙂 pri dvoch deťoch, akciách v OZ.... materiál mám, potrebujem ho len pohľadať v mojom kreatívnom kútiku...odpratať/dorobiť tú hromadu vecí, ktoré ma čakajú na mojom kreatívnom stole a pustiť sa do roboty... je to jedna z vecí, ktoré čakajú v poradí(predtým mám len zašitie nejakých drobností, žehlenie, dokončenie domčeka pre deti, ostrihanie levandule...🙂 termín však dodržím, len čo bude nejaký prototyp, hodím foto🙂

emily_666
25. feb 2014

@luciaobrocnikova ahoj prosím ťa, ak budeš mať odpad z tej machovej gumy, mohla by si ho nevyhadzovať a odložiť ho pre mňa? 😉 Skoré uzdravenie všetkým prajem, my to už máme za sebou.