Vrecúškové aktivity pre deti od 3. rokov
Ahojky zalozila som tuto skupinku, lebo viacej mamiciek malo zaujem o aktivitky a pisali uz do prebiehajucich aktivit 🙂 Tak ak niekto chce moze sa nahlasit tu 🙂
@emily_666 ok dam ti vediet, lebo mam aj take co budem musiet strihat, ale mam aj kupene vystrihnute...aj my sme mali uz potom a teraz zase
@katuska103 Kati tak na ukažku pridávam ti tých hadíkov lebo teraz som spočítala obrazky a je ich len 10 tak ak može byť?... ukážka aj obrazkov aj hadíkov
@sliver presne tak @fufina1 je s nami aj v druhej skupine a moc nekomunikuje tak neviem asi tak často na MK nechodí ale prosím ohladom mojej aktivity v tejto skupine ja stale neviem ktoru chceš k 2 si sa niečo pýtala a jedno si olajkovala ale neviem čo ti mam robiť tak prosím napíš mi dakujem velmi pekne
@luciaobrocnikova, @katka159, @marusik, @katuska103, @emily_666, @vmb,
@iivkaa1 a bude sa to tam aj nejak pripínať či len tak položené? alebo bude to nakreslené na kartone?
ostatné čo si myslíte?
@marusik dakujem, aj tebe peknu nedelu... Ty este nerobis? Ja uz zacinam aktivne tento tyzden, lebo mesiac ujde ani neviem ako.. A ak by sa pritrafila nahodou nejaka komplikacia tak nech to zvladnem 🙂 mala som zly tyzden, dcerka mi priserne hnackovala a som stastna ze sme neskoncili v nemocnici na infuziach a uz zabrali lieky, tak som nabudena a idem to toho 🙂 🙂 🙂
@sliver nenechávam si to na poslednú chvíľu, už si skladám materiály na jedno miesto 😀 , počas dojčenia premýšľam o detailoch.... 🙂 len teraz máme stále nejaké akcie, na ktoré treba chystať detaily, byť tam, zhodnotiť... každý týždeň min. jedna...aj cestujeme mimo.... vidím to tak, že si k tomu sadnem jeden večer a potiahnem hlboko do noci a zopakujem to min. 5x🙂
@sliver @iivkaa1
@marusik
@vmb
@luciaobrocnikova
@katka159
@emily_666
@katuska103
@fufina1 ahojte kočky, chcem vás týmto osloviť, nakoľko sa v inej skupine výmen vyskytol problém s knižkou, ktorú má v ponuke @fufina1, aby sme sa s ňou nejako dohodli, aby pre našu výmenu túto aktivitu viac prepracovala. Kto nepostrehol, tu je link: https://www.modrykonik.sk/forum/sporty-hobby-a-zaujmy/vymena-vrecuskovych-aktivit-2-5-rokov-zaciatocnici-2/
Týmto ťa prosím @fufina1, aby si sa jasne vyjadrila, kedže do konca marca je času dosť na vylepšenie, či nám urobíš väčšie strany a za samozrejmosť by som považovala zviazanie. 😉

@sliver nemám veru ešte, čakám na zásielku materiálu 😒