icon

Vrecúškové aktivity pre deti od 3. rokov

iivkaa1
3. feb 2014

Ahojky zalozila som tuto skupinku, lebo viacej mamiciek malo zaujem o aktivitky a pisali uz do prebiehajucich aktivit 🙂 Tak ak niekto chce moze sa nahlasit tu 🙂

sliver
2. mar 2014

@katka159 to sme riešili tie svetadiely čo robí ivka...

katka159
2. mar 2014

@iivkaa1 ešte raz prosím ja chcem od teba len tu mapu a ti od domna len tieňové pexeso a vybrala si si 3 s tých čo som sem dala?

katka159
2. mar 2014

@fufina1 ešte raz sme spolu aj v skupine 10-20 mes kde robím tie priradovačky tvarov a ti ich máš aj tu že ich chceš tak mam ti ich urobiť 2x alebo? ak sa neozveš urobím 2x a pošlem s každej skupiny

sliver
2. mar 2014

@emily_666 fuuuuuuu som si teda počítala kým som prešla celé tie reakcie.... popravde, najprv som sa zľakla ako sa do nej obuli... a normálne som sa zlakla dalej vyrábať (tento pocit ešte stále pretrváva) veď aj moje aktivity sa nemusia niekomu páčiť, normálne sa bojím... ja viem že sa niekto viac namaká a niekto menej ale to už asi patrí k tomu, nedaju sa nájsť rovnako namáhavé aktivity najmä keď je niekto vo viacerých aktivitách...

sliver
2. mar 2014

@iivkaa1 @marusik @vmb @luciaobrocnikova @katka159 @emily_666 @katuska103 @fufina1 @sliver
pre pokoj svojho svedomia idem riadne opísať koment pod fotky a som rozhodnutá tu priebežne dávať fotky, ako čo robím...

emily_666
2. mar 2014

@sliver no, tak teba sa to tak najmenej týka 😀 😀 😀 hoci, fakt niekedy lepšie predchádzať nedorozumeniam ako potom byť zbytočne sklamaný

emily_666
2. mar 2014

@sliver a nejde o to, že by sa niekomu nepáčili ale jednoducho o ten prístup, vytlačenia a zalaminovanie je ten najjednoduchší spôsob výroby aktivity, mala to byť knižka, a nie pár stránok, voľne pohodených, stabo vytlačených, a ešte k tomu aj zle nabalených vo vreckách ☹ ja som za to, že ak nám urobí takéto niečo, tak jej neodovzdáme naše aktivity. Ak to prepracuje a spraví lepšie, pohoda. Lenže s ňou sa "úžasne" komunikuje ☹

emily_666
2. mar 2014

@fufina1 budem ti písať každý večer s tou istou otázkou, aby si nemohla povedať, že sme sa nepýtali a nebola snaha o vyriešenie 😉
Týmto ťa prosím @fufina1, aby si sa jasne vyjadrila, kedže do konca marca je času dosť na vylepšenie, či nám urobíš väčšie strany a za samozrejmosť by som považovala zviazanie. Bolo by fajn, keby si nám ukázala jeden prototyp na pripomienkovanie.
V prípade, že tebou vyrobená "knižka" bude vyzerať rovnako ako v tej druhej výmene, naše aktivity ti nebudú zaslané !!!

sliver
2. mar 2014

@iivkaa1
Ivka mám na teba prosbu, prosím ťa k tej mapke mi nelaminuj a nestrihaj tie kartičky, ja si ich radšej sama nastrihám a zalaminujem. Ďakujem.

iivkaa1
autor
3. mar 2014

@emily_666 ahoj tak co tak ostro na fufinu??? asi tu nieje kazdy den.....urcite sa to vysvetli.....ja osobne nemam rada taketo "hadky" 🙂 ja chcem,aby sme tu s radostou tvorili 🙂 rozumies mi,ze? 🙂

emily_666
3. mar 2014

@iivkaa1 ani ja nemám rada hádky, ani nie som konfliktný typ, ibaže toto ma nakoplo, tak sa dožadujem, aby naša aktivita vyzerala trošičku inaka: https://www.modrykonik.sk/forum/sporty-hobby-a-zaujmy/vymena-vrecuskovych-aktivit-2-5-rokov-zaciatocnici-2/
a dožadovať sa budem, aby sa niekto zasa nevyhováral, že však ste sa nepýtali, tak čo teraz chcete 😉

iivkaa1
autor
3. mar 2014

@emily_666 ano rozumiem 🙂 ale stat sa to moze...preto treba v klude komunikovat ;)

fufina1
3. mar 2014

@emily_666 kocky ak by ste chceli tie listy?
maju byt A4 alebo pol A4????
Este k tym labyrintom, chcete ten krtkovsky, alebo tento s tym ze by som k nemu pridala postavicku daku na zelanie?? zda sa mi celkom vhodny co sa obtiaznosti tyka pre nase deturence. Hm?

fufina1
3. mar 2014

@katka159
mozem ta teda poprosit co k comu patri?

katka159
3. mar 2014

@fufina1 tu zaradovačku či?

fufina1
3. mar 2014

@katka159 hej ta zaradocvacka prosim 🙂

sliver
3. mar 2014

@fufina1 som skôr za krtkový 😉

fufina1
3. mar 2014

sliver @iivkaa1
@marusik
@vmb
@luciaobrocnikova
@katka159
@emily_666
@katuska103 kocky este sa mi vyjadrite prosim ktora chcete ktoru aktivitu. labyrint ci tu knizku? mam malo likov

fufina1
3. mar 2014

@emily_666 a emilly je mi fakt luto ze to tu vytahujes, pozri si prosim aj moje komenty ta aktivita vobec nebola taka ako to dotycna kocka popisala....

katka159
3. mar 2014

@sliver čo sa deje prečo sa bojíš vyrabať že sa nam nebude pačiť ved to je užanse?

katka159
3. mar 2014

@fufina1 krtko labyrint poprosím

sliver
3. mar 2014

@fufina1 ja si prosím labyrint 😉
pre teba robím meranie 😉

iivkaa1
autor
3. mar 2014

@fufina1 ja si prosim tu knizku 🙂 a bude nejako zviazana? a vlastne aky format to je? 🙂 dakujem

fufina1
3. mar 2014

@iivkaa1 ja som skor za listy ale ak na tom budete vyslovene trvat tak skusim dat hrebenovku spravit

iivkaa1
autor
3. mar 2014

@fufina1 a kolko bude tych listov???

fufina1
3. mar 2014
iivkaa1
autor
3. mar 2014

@fufina1 a ake velke to bude? A5?

fufina1
3. mar 2014

@iivkaa1 moze byt. A5 alebo A4

emily_666
3. mar 2014

@fufina1 Môj názor je, že ked ponukaš knižku, tak má byť zviazaná. Ale pozri, pre mňa viazať nemusíš, ja si predierujem a tie malé krúžky na kľúče mám doma, prestrčiť si ich tam viem. A fotky hovorili za všetko 😒

katka159
4. mar 2014

@iivkaa1 prosím ta ktoré tie 3 pexesa chceš? su asi na predošlej strane tak si to pozri
@emily_666
@luciaobrocnikova baby a ešte k tomu pexesu ja to mám tak že tiene som nechala spolu a k tomu sa priklada farebny obrazak tak ako to je aj na fotke mám vam roztrihať aj tiene alebo budete to tak ako to mam ja a potom ked budete mať deturence staršie roztiháte si? dajte vedieť lebo dnes idem to laminovať a ešte chchete okraj asi 3mm alebo strihať možem aj zalaminovane ja to už strihavam uplne pri okraji a ešte sa mi nič nerozpadlo nikdy neviem ako to ie maminky laminuju ked tu písali že ekd sa ustrihne pri okraji tak obrazok sa rozlepí ja to možem roztrihnuť aj cez a drží... tak mi dajte vedieť a iivkaa1 ti aj aké chceš 3