Vrecúškové aktivity pre deti od 3. rokov
Ahojky zalozila som tuto skupinku, lebo viacej mamiciek malo zaujem o aktivitky a pisali uz do prebiehajucich aktivit 🙂 Tak ak niekto chce moze sa nahlasit tu 🙂
@emily_666 ok dam ti vediet, lebo mam aj take co budem musiet strihat, ale mam aj kupene vystrihnute...aj my sme mali uz potom a teraz zase
@katuska103 Kati tak na ukažku pridávam ti tých hadíkov lebo teraz som spočítala obrazky a je ich len 10 tak ak može byť?... ukážka aj obrazkov aj hadíkov
@sliver presne tak @fufina1 je s nami aj v druhej skupine a moc nekomunikuje tak neviem asi tak často na MK nechodí ale prosím ohladom mojej aktivity v tejto skupine ja stale neviem ktoru chceš k 2 si sa niečo pýtala a jedno si olajkovala ale neviem čo ti mam robiť tak prosím napíš mi dakujem velmi pekne
@katka159 ano moze byt...krasne to je🙂
@katuska103 ok tak pridam aj hadíka...🙂
@luciaobrocnikova, @katka159, @marusik, @katuska103, @emily_666, @vmb,
@iivkaa1 a bude sa to tam aj nejak pripínať či len tak položené? alebo bude to nakreslené na kartone?
ostatné čo si myslíte?
ženy, čítam, že vy už na tých vecičkách riadne makáte.... peknú nedeľu!
@marusik dakujem, aj tebe peknu nedelu... Ty este nerobis? Ja uz zacinam aktivne tento tyzden, lebo mesiac ujde ani neviem ako.. A ak by sa pritrafila nahodou nejaka komplikacia tak nech to zvladnem 🙂 mala som zly tyzden, dcerka mi priserne hnackovala a som stastna ze sme neskoncili v nemocnici na infuziach a uz zabrali lieky, tak som nabudena a idem to toho 🙂 🙂 🙂
@sliver nenechávam si to na poslednú chvíľu, už si skladám materiály na jedno miesto 😀 , počas dojčenia premýšľam o detailoch.... 🙂 len teraz máme stále nejaké akcie, na ktoré treba chystať detaily, byť tam, zhodnotiť... každý týždeň min. jedna...aj cestujeme mimo.... vidím to tak, že si k tomu sadnem jeden večer a potiahnem hlboko do noci a zopakujem to min. 5x🙂
@sliver @iivkaa1
@marusik
@vmb
@luciaobrocnikova
@katka159
@emily_666
@katuska103
@fufina1 ahojte kočky, chcem vás týmto osloviť, nakoľko sa v inej skupine výmen vyskytol problém s knižkou, ktorú má v ponuke @fufina1, aby sme sa s ňou nejako dohodli, aby pre našu výmenu túto aktivitu viac prepracovala. Kto nepostrehol, tu je link: https://www.modrykonik.sk/forum/sporty-hobby-a-zaujmy/vymena-vrecuskovych-aktivit-2-5-rokov-zaciatocnici-2/
Týmto ťa prosím @fufina1, aby si sa jasne vyjadrila, kedže do konca marca je času dosť na vylepšenie, či nám urobíš väčšie strany a za samozrejmosť by som považovala zviazanie. 😉
@emily_666 no tak koncom marca cakaj odpoved 😀

@sliver nemám veru ešte, čakám na zásielku materiálu 😒