icon

Vrecúškové aktivity pre deti od 3. rokov

iivkaa1
3. feb 2014

Ahojky zalozila som tuto skupinku, lebo viacej mamiciek malo zaujem o aktivitky a pisali uz do prebiehajucich aktivit 🙂 Tak ak niekto chce moze sa nahlasit tu 🙂

emily_666
25. feb 2014

@sliver nemám veru ešte, čakám na zásielku materiálu 😒

luciaobrocnikova
25. feb 2014

@emily_666 ok dam ti vediet, lebo mam aj take co budem musiet strihat, ale mam aj kupene vystrihnute...aj my sme mali uz potom a teraz zase

katka159
25. feb 2014

@katuska103 Kati tak na ukažku pridávam ti tých hadíkov lebo teraz som spočítala obrazky a je ich len 10 tak ak može byť?... ukážka aj obrazkov aj hadíkov

sliver
26. feb 2014

@fufina1 ahoj, mohla by si nám niečo napísať? či súhlasíš so všetkým alebo či už vyrábaš, lebo som taká neistá z toho či si tu s nami alebo nie....

katka159
26. feb 2014

@sliver presne tak @fufina1 je s nami aj v druhej skupine a moc nekomunikuje tak neviem asi tak často na MK nechodí ale prosím ohladom mojej aktivity v tejto skupine ja stale neviem ktoru chceš k 2 si sa niečo pýtala a jedno si olajkovala ale neviem čo ti mam robiť tak prosím napíš mi dakujem velmi pekne

fufina1
26. feb 2014

@sliver suhlasim suhlasim, ja sa ospravedlnujem ale velmi nemam cas cez den na MK ist

sliver
26. feb 2014

@fufina1 ja ti robím paličky pri ktorých si mala like?

fufina1
26. feb 2014

@sliver vies co, rozmyslam prave ze to meranie dlzok si od teba vypytam ak sa este da.

sliver
26. feb 2014

@fufina1 oki tak urobím meranie...
ty ten labyrint už robíš? alebo skúšaš? ako si postúpila?

fufina1
26. feb 2014

@sliver hladam nejaku soft verziu, ale pravdepodobne budem rucne dokreslovat, alebo v painte to porobim aby to nebolo pre drobcov narocne.

katka159
27. feb 2014

@fufina1 prosím a o domna čo chceš konečne mi napíš lebo ti dam tie priradovačky tvarov kde máš like.... ok...:(

katuska103
28. feb 2014

@katka159 ano moze byt...krasne to je🙂

katka159
28. feb 2014

@katuska103 ok tak pridam aj hadíka...🙂

sliver
1. mar 2014

@iivkaa1 ahojky,
Prosim nerozlepuju sa tie karticky so zvieratkami? Lebo v inych vymenach pisu maminy ze ked sa zalaminuje a potom nastriha tak sa to rozlepuje...
Este ma zaujima hrubka filcu?

iivkaa1
autor
1. mar 2014

@sliver no nam zatial nie a kamoskin sa s tym casto hra a drzi to....no mam doma filc 0,9mm a aj predtym som z neho robila

sliver
1. mar 2014

@iivkaa1 0,9mm? Podlozka je aka? Mne sa to zda dost tenke :(((

iivkaa1
autor
1. mar 2014

@sliver podlozka bude modry karton..... no neviem, podla mna staci... uz ho mam kupeny...

sliver
1. mar 2014

@luciaobrocnikova, @katka159, @marusik, @katuska103, @emily_666, @vmb,

@iivkaa1 a bude sa to tam aj nejak pripínať či len tak položené? alebo bude to nakreslené na kartone?
ostatné čo si myslíte?

iivkaa1
autor
1. mar 2014

@sliver nie dieta to bude ukladat...a mozem to jemne obkreslit na karton 🙂

marusik
1. mar 2014

@sliver nechávam to na @iivkaa1

iivkaa1
autor
1. mar 2014

@marusik dakujem...🙂

vmb
1. mar 2014

@sliver tiež to necham na teba

marusik
1. mar 2014

ženy, čítam, že vy už na tých vecičkách riadne makáte.... peknú nedeľu!

sliver
1. mar 2014

@marusik dakujem, aj tebe peknu nedelu... Ty este nerobis? Ja uz zacinam aktivne tento tyzden, lebo mesiac ujde ani neviem ako.. A ak by sa pritrafila nahodou nejaka komplikacia tak nech to zvladnem 🙂 mala som zly tyzden, dcerka mi priserne hnackovala a som stastna ze sme neskoncili v nemocnici na infuziach a uz zabrali lieky, tak som nabudena a idem to toho 🙂 🙂 🙂

marusik
1. mar 2014

@sliver nenechávam si to na poslednú chvíľu, už si skladám materiály na jedno miesto 😀 , počas dojčenia premýšľam o detailoch.... 🙂 len teraz máme stále nejaké akcie, na ktoré treba chystať detaily, byť tam, zhodnotiť... každý týždeň min. jedna...aj cestujeme mimo.... vidím to tak, že si k tomu sadnem jeden večer a potiahnem hlboko do noci a zopakujem to min. 5x🙂

sliver
2. mar 2014

@marusik som to tak nemyslala, prepac.... Chapem ze clovek niekedy nestiha... Mna mm stale utesuje, ze neboj po veceroch to urobime 😉

marusik
2. mar 2014

@sliver joj, veď ja sa nemám na čo hnevať... mne sa na tom páči to tvoje nasadenie🙂 zlatá si 😉

emily_666
2. mar 2014

@sliver @iivkaa1
@marusik
@vmb
@luciaobrocnikova
@katka159
@emily_666
@katuska103
@fufina1 ahojte kočky, chcem vás týmto osloviť, nakoľko sa v inej skupine výmen vyskytol problém s knižkou, ktorú má v ponuke @fufina1, aby sme sa s ňou nejako dohodli, aby pre našu výmenu túto aktivitu viac prepracovala. Kto nepostrehol, tu je link: https://www.modrykonik.sk/forum/sporty-hobby-a-zaujmy/vymena-vrecuskovych-aktivit-2-5-rokov-zaciatocnici-2/
Týmto ťa prosím @fufina1, aby si sa jasne vyjadrila, kedže do konca marca je času dosť na vylepšenie, či nám urobíš väčšie strany a za samozrejmosť by som považovala zviazanie. 😉

luciaobrocnikova
2. mar 2014

@emily_666 no tak koncom marca cakaj odpoved 😀

katka159
2. mar 2014

@sliver
@iivkaa1 baby u čo sa jedna čo sa neodlejpuje a čo je s filcom ja nsie osm v obraze
@emily_666 napíš jej IP lebo ja osm sa od nej dožadala odpovede až po 2 týždnoch a to na ip