Vrecúškové aktivity pre deti od 3. rokov
Ahojky zalozila som tuto skupinku, lebo viacej mamiciek malo zaujem o aktivitky a pisali uz do prebiehajucich aktivit 🙂 Tak ak niekto chce moze sa nahlasit tu 🙂
@emily_666 fuuuuuuu som si teda počítala kým som prešla celé tie reakcie.... popravde, najprv som sa zľakla ako sa do nej obuli... a normálne som sa zlakla dalej vyrábať (tento pocit ešte stále pretrváva) veď aj moje aktivity sa nemusia niekomu páčiť, normálne sa bojím... ja viem že sa niekto viac namaká a niekto menej ale to už asi patrí k tomu, nedaju sa nájsť rovnako namáhavé aktivity najmä keď je niekto vo viacerých aktivitách...
@iivkaa1 @marusik @vmb @luciaobrocnikova @katka159 @emily_666 @katuska103 @fufina1 @sliver
pre pokoj svojho svedomia idem riadne opísať koment pod fotky a som rozhodnutá tu priebežne dávať fotky, ako čo robím...
@sliver a nejde o to, že by sa niekomu nepáčili ale jednoducho o ten prístup, vytlačenia a zalaminovanie je ten najjednoduchší spôsob výroby aktivity, mala to byť knižka, a nie pár stránok, voľne pohodených, stabo vytlačených, a ešte k tomu aj zle nabalených vo vreckách ☹ ja som za to, že ak nám urobí takéto niečo, tak jej neodovzdáme naše aktivity. Ak to prepracuje a spraví lepšie, pohoda. Lenže s ňou sa "úžasne" komunikuje ☹
@fufina1 budem ti písať každý večer s tou istou otázkou, aby si nemohla povedať, že sme sa nepýtali a nebola snaha o vyriešenie 😉
Týmto ťa prosím @fufina1, aby si sa jasne vyjadrila, kedže do konca marca je času dosť na vylepšenie, či nám urobíš väčšie strany a za samozrejmosť by som považovala zviazanie. Bolo by fajn, keby si nám ukázala jeden prototyp na pripomienkovanie.
V prípade, že tebou vyrobená "knižka" bude vyzerať rovnako ako v tej druhej výmene, naše aktivity ti nebudú zaslané !!!
@iivkaa1 ani ja nemám rada hádky, ani nie som konfliktný typ, ibaže toto ma nakoplo, tak sa dožadujem, aby naša aktivita vyzerala trošičku inaka: https://www.modrykonik.sk/forum/sporty-hobby-a-zaujmy/vymena-vrecuskovych-aktivit-2-5-rokov-zaciatocnici-2/
a dožadovať sa budem, aby sa niekto zasa nevyhováral, že však ste sa nepýtali, tak čo teraz chcete 😉
sliver @iivkaa1
@marusik
@vmb
@luciaobrocnikova
@katka159
@emily_666
@katuska103 kocky este sa mi vyjadrite prosim ktora chcete ktoru aktivitu. labyrint ci tu knizku? mam malo likov
@iivkaa1 prosím ta ktoré tie 3 pexesa chceš? su asi na predošlej strane tak si to pozri
@emily_666
@luciaobrocnikova baby a ešte k tomu pexesu ja to mám tak že tiene som nechala spolu a k tomu sa priklada farebny obrazak tak ako to je aj na fotke mám vam roztrihať aj tiene alebo budete to tak ako to mam ja a potom ked budete mať deturence staršie roztiháte si? dajte vedieť lebo dnes idem to laminovať a ešte chchete okraj asi 3mm alebo strihať možem aj zalaminovane ja to už strihavam uplne pri okraji a ešte sa mi nič nerozpadlo nikdy neviem ako to ie maminky laminuju ked tu písali že ekd sa ustrihne pri okraji tak obrazok sa rozlepí ja to možem roztrihnuť aj cez a drží... tak mi dajte vedieť a iivkaa1 ti aj aké chceš 3

@katka159 to sme riešili tie svetadiely čo robí ivka...