icon

Vrecúškové aktivity pre deti od 3. rokov

iivkaa1
3. feb 2014

Ahojky zalozila som tuto skupinku, lebo viacej mamiciek malo zaujem o aktivitky a pisali uz do prebiehajucich aktivit 🙂 Tak ak niekto chce moze sa nahlasit tu 🙂

sliver
13. mar 2014

@katka159 nemusíš laminovať 😉 je to perfišné!

katka159
13. mar 2014

@sliver ako to ved to tvoj maly hned roztrha či si zalaminuješ sama? hrošík nebude škaredy počmarany ale bude mať modrý obrys ok a tie maganeticke špachtle može byť ta paska nie je až tak rovna lebo je to všetko ručna praca a strihane a pridala som aj bambulky na farby

sliver
13. mar 2014

@katka159 ja viem žeby to poničila, zalaminujem sama, teda ak budú 4, lebo si písala že ak budeš laminovať tak dve predlohy, ak sama tak 4
na tých spachtliach mi to nevadí že je to ručne strihané len nech to drží a neodlepuje sa a tiež nech tie sponky na tom držia... ešte som sa s tým nestretla tak hádam to bude ok, verím ti 😉

katka159
13. mar 2014

@sliver paska tam drži a aj sponky... ok spravím ti 4 len dufam že sa to poštou nedokrčí bez folie... inak budeš mať s každeho tvaru 3 kusky tak tie predlohy si pekne aj sama hoci ako naskladaš ako sa ti bude pačiť

luciaobrocnikova
14. mar 2014

@katka159 nevadi... 😉

sliver
15. mar 2014

@katuska103 @fufina1 @iivkaa1
ako pokračujete? žiadne správy od vás nemáme... čítate to tu?

sliver
16. mar 2014

Ahojte kočky @sliver @iivkaa1 @marusik @vmb @luciaobrocnikova @katka159 @emily_666 @katuska103 @fufina1
myslím žeby sme mohli pomaličky dohodavať záver našej usilovnej práce 😉
ja len predbežne aby som vedela ako si to mám sáčkovať lebo sa mi to kopí na stole a neviem už kde stým 😀
keď máme viac aktivít od iných a pre iných navrhujem aj tak iba jeden sáčok pre jednu maminku a dotyčná maminka aj ked bude mať v tom sáčku 3 aktivity si to už potriedi, ide o to aby to mala jednoduché mamička čo bude triediť...
ozi @iivkaa1 ešte stále platí tvoj návrh na triedenie?
poslanú aktivitu za nás, teda napr. ja čo pošlem pre mňa 😉 je úplne jedno akú....
a kočky @katuska103 @fufina1 prosím vás fakt sa ozvite či robíte niečo a ako je to s vami lebo začínam mať obavu či mám vobec niečo poslať.... prepáčte za úprimnosť....

dúfam že som nikoho neurazila týmto čo tu píšem a hádam sa nikto nenahnevá, ak vám vadí ked tu vypisujem vklude mi napíšte!!!!!

katka159
16. mar 2014

@sliver @iivkaa1 @marusik @vmb @luciaobrocnikova @katka159 @emily_666 @katuska103 @fufina1
viem že emily_666 povedala že sa jej to bude posielať a čo sa týka toho sačkovania kludne to može byt v jednom ale na ten druhy nech prida sačik alebo ja by som navrhovala že ked mame viac aktivit pre jednu mamičku dať to klasicka do uzatvaratelných aso sme dohodnutí a potom do velkého mikrotenoveho a tam na velky papierik napisať nick každej maminky aby to bolo vidno... a čo všetko poslať do balika by mna ešte zaujímalo musí to byť v krabici aby sa tam aj späť všetko vošlo + baliaci papier + špagat + peniaze na poštovne späť a ešte čo a ako? a kedy sa posiela

iivkaa1
autor
16. mar 2014

@sliver ahoj ano plati posielat sa to bude mne.... 🙂 uz sa na to tesim 🙂 ospravedlnujem sa,ze som tu nebola,ale mala som chore deti a teraz som chora ja...tak som ko.....

sliver
16. mar 2014

@katka159 posielať sa bude ivke, to sa dohodlo ešte predtým, emily si asi mýliš s tou druhou skupinou tam sa raz ponukla...
upresnenie necháme na ivku ked sa vylieči 😉
@iivkaa1 držkaj sa a skore uzdravenie!!!!

iivkaa1
autor
16. mar 2014

@sliver dakujem si mila mam zapal priedusiek tak kaslem strasne...dufam.ze do konca mesiaca stihnem dokoncit aktivitky...

sliver
16. mar 2014

@iivkaa1 ☹ ☹ ☹ ☹ fuuuuu držím palce nech si čoskoro fit! ak to nebudeš zvládať daj vedieť, nemusíš to zbierať ty ked nebudeš fit

katka159
16. mar 2014

@iivkaa1
@sliver ok baby mne je to jedno komu viem že ked sa raz písalo tak sa dohadovala emily ale to je jedno

luciaobrocnikova
17. mar 2014

aj mne je to jedno ked sa to posle a tiez by to bolo fakt najlepsie do jedneho sacku pre tu maminku, ktora ma viacej aktivit od jednej 🙂

sliver
17. mar 2014

ahojte dievčatá 😉 ak by ste už mali toto dorobené a rozkukávali sa čo ďalej 😉 https://www.modrykonik.sk/forum/sporty-hobby-a-zaujmy/vrecuskove-aktivity-busy-bags-pre-deti-3-az-4-roky/ zatial nás je 10, nie je ešte stanovený záver lebo nie je nás dosť ale predpoklad je niekedy v máji...

katka159
18. mar 2014

@sliver tak ak bude tato skupina 10 dalej tak pôjdem ale skorej ako na jeseň sa asi nezapojím ja max v tých čo už sem.....

@sliver , @emily_666 baby ako vam to mám zabaliť chchete to v malych sačikoch dvoch alebo jeden velky?
lebo mam to po celom dome tak vam a @vmb rybku a zajka už davam do krabice....🙂 cez víkend ešte polaminovať a mam na poslanie....🙂

sliver
18. mar 2014

@katka159 mne je to úplne jedno ako to zabalíš 😉 nejak neriešim takéto veci ani doma, dôležitý je obsah nie sáčok 😉
pokračovanie závisí od ivky... ak budú dievčatá chcieť môžu ale ja som sa zapojila do tej skupiny čo som písala a ešte som v tej branki a to mi úplne stačí...
však sa môžete pridať do tej čo som písala včera 😉 @marusik @vmb @luciaobrocnikova @emily_666 @iivkaa1
aj ked sa mi veľmi páči malá skupina 10 mamičiek ako pri 20, no som si to upravila v obidvoch tak že robím to čo kto chce a je to pre mňa zaujímavejšie ako robiť 20 rovnakých vecí...

katka159
18. mar 2014

@sliver ok dam do malych je to skladnejšie ja do novej sa už nepridam a ked tak až na jesen teraz už akosi nestíham... a bolo by mi lepšie aj obmeniť mamičky kvôli napadu ale tak uvidime....

katka159
18. mar 2014

@sliver ešte čo sa týka tých tvarov spravila som ti ešte tie 2 brehlohy naviac a nebudem laminovať ano tak sme sa dohodli čiže dostaneš len papier s tvary... a tie predlohy prvé dve su tie čo som ti už poslala ale vylepšený hrošík a už origoš ako ti to pride čiže prefotene to je už a tretia a štvrtá je nová pačia sa ti možem ich dať do tlače alebo niečo premiestniť

sliver
18. mar 2014

@katka159 super to je!!!

katka159
18. mar 2014

@sliver ok tak dam vytlačiť aj tie dalšie dve ok...🙂 a bez laminácie

emily_666
18. mar 2014

@katka159 balenie nechávam na tebe
@sliver dakujem, no mám toho už dosť, navyše sa nám kopia doma nečakané problémy 😉

sliver
20. mar 2014

@katuska103 a @fufina1 dievcata prosim vas co je s vami???? Na buduci tyzden odovzdavame a vy vobec nepisete ☹ ☹ ☹ mate uz nieco urobene???? Nejake fotky by sme mohli vidiet ????

vmb
21. mar 2014

Tak ja už mám pre iivkaa1 a luciaobrocnikova hotové, ostatné už laminujem a strihám. Ak platí termín koniec marca, stíham 🙂

sliver
21. mar 2014

@vmb paráda, si šikulka! ja mám v pláne dokončiť tento víkend, teda ak sa mi podarí popri oslavách Jozefa 😉

sliver
21. mar 2014

DIEVČATÁ @sliver @iivkaa1 @marusik @vmb @luciaobrocnikova @katka159 @emily_666 @katuska103 @fufina1 obula som sa do toho a makala od šiestej doteraz a MÁM TO VŠETKO
sa tu vytešujem ako malá, unavená ale je to....každá dostane jeden veľký uzatvárací sáčok kde si nájde jednu - dve - tri aktivity 😉
už mi ostáva iba posledná úloha a to pohladať krabicu 😀 lebo s tými penovými tyčami s kolieskami je to dosť veľké a to som si hovorila že nás je málo že mi bude stačiť taká menšia ale prd, nevojde mi to tam...

iivkaa1
autor
22. mar 2014

@sliver @marusik @vmb @luciaobrocnikova @katka159 @emily_666 @katuska103 @fufina1
Ahojte kocky, tak ja sa uz mam lepsie,tak som sa pustila do vystrihovania 🙂 takze sa tesim,ze som konecne zacala 🙂
A kedze baliky posielate mne,myslim,ze sa nic nezmenilo 🙂, tak adresku, kde mi budete posielat Vam napisem do IP...

A organizacne pokyny ku zasielaniu:
- termin uzavierky sme stanovili na 31.03..2014
- do IP adresy vam zaslem moju adresu, zaroven vas poprosim, aby ste mi poslali aj tu svoju (pre kontrolu)
- krabica bude najlepsia asi A3, aby sme tam vsetko pomestili, na krabicu napisat aj vas nick 🙂
- kedze niektore mate viac aktivitiek poprosim, aby ste na saciky napisali aj meno maminky 🙂
- do krabice vlozte spagat, baliaci papier, vyplneni podaci listok ( adresat budete vy, odosielatel ja, NEPOMYLIT SA) a postovne
- postovne bude 3.20 (balik 2 tr. do 5 kg) myslim,ze moze byt...ci? 🙂
- ked balik odoslete, poprosim info do IP nech si to viem odsledovat.
- este by bolo dobre prilozit ku kazdej aktivite strucny popis, mozno dalsie napady na hru 🙂

Tak sa tesim ...
Vy uz asi finisujete 🙂 co? napiste ako na tom ste 🙂

marusik
22. mar 2014

@sliver šikovnica. kiež by som už aj ja uzatvárala🙂

@iivkaa1 pozerám, že Ty si z KE. môžem Ti tie veci priniesť aj osobne? uštrila by som na poštovnom i prácu s balíkom pre Teba...

katka159
22. mar 2014

@iivkaa1 ok tam pošlem tebe všetko zabalim myslím že krabica od plienok s lidla bude stačiť nie @sliver ti to máš ako velke a čo sa týka toho jedneho sačika velkeho ale každu aktivitu davaš do sačika zvlašť dufam a až potom do spoločného?

sliver
22. mar 2014

@iivkaa1 to je super že ti je už lepšie!!!!!
akurát som ti chcela navrhnuť že ked už to mám hotové tak môžem zbierať veci postupne ja ale ak zvládaš... nechám rozhodnutie na tebe....
ty poznáš tu katku čo sa neozvýva? robí niečo??? ja som pripravená poslať veci aj hned ale nakoľko @katuska103 @fufina1 sa vôbec neozývaju tak neviem či ich tam mám vôbec dávať... som z toho dosť sklamaná...