Vrecúškové aktivity pre deti od 3. rokov
Ahojky zalozila som tuto skupinku, lebo viacej mamiciek malo zaujem o aktivitky a pisali uz do prebiehajucich aktivit 🙂 Tak ak niekto chce moze sa nahlasit tu 🙂
@fufina1 ja som len písala len to čo som čitala v inej skupine ale pravda je že magnetický labyrind nemáme a tešíme sa naň... len je blebé to že aj ked sa ničo pýtame neodpovieš alebo ta musíme vyzvať aj 5x.. a pritom viem že si tu lebo do iných tem prispievaš a aj pod druhým nickom...🙂 a toto prave tu je všetko o komunikácii
@fufina1 nebud sklamana a napis nam uz nieco ...dva komenty nestacia v jednej vymene, ja ani neviem co mam ocakavat od Teba, lebo ty si dala nejaky tu navrh s tym bludiskom, ale niektore dievcence chceli s krtkom, ale ani nato nemozes odpovedat .... ☹
@luciaobrocnikova nerieš to už aj kamoška povedala s druhej vymeny nekomunikovala aj tak to dopadlo.. uvidime čo pride možno budeme prekvapene
@sliver @iivkaa1 @marusik @vmb @luciaobrocnikova @katka159 @emily_666 @katuska103 @fufina1 kocky rozhodla som sa kazdej porobit obe moje aktivity, spolu je nas iba 9???? dobre ratam?
@iivkaa1 už mám pobalené a poštovné sa mi vojde do 2kg ako listová zásielka...
ako sa dohodneme na poštovnom? dáme pre istotu viac ako si písala 3,20 na balík alebo do 2kg na listovu zásielku doporučene 3,05e?
tým že nás je málo si myslím že sa vojdeme do 2kg...
prosím ťa napíš nám tu adresu do IP
@sliver Ja len , ze je to taka zaujimavost, ale balik do 2kg vyjde 2,8 aha 🙂 http://cennik.posta.sk/# ;) Lacnejsie ako list🙂
@tomaskovamaminka iná sila... mňa to ani nenapadlo kuknuť, automaticky som brala že ked to je do 2kg tak je list lacnejší, fakt sila, ĎAKUJEM za radu
@iivkaa1 teraz neviem,dáme to teda ako balík do 2kg? riešim to aby som vedela aký papierik mám vyplniť či na balík alebo podací lístok... ale teda asi balík ked je lacnejší a pošlem 2,8e?
Dievčatá prosím vás aké tlačivo sa posiela teraz s balíkom? vobec neviem lebo stále posielam len listy... ja som si myslela že také tlačivko modro-biele ale na pošte mi povedali že to už nie je, že na balík je podací lístok ako ked človek posiela niečo doporučene... je to tak???
Ivka poprosím ťa tu adresu, zajtra to chcem poslať
@sliver @iivkaa1 @marusik @vmb @luciaobrocnikova @katka159 @emily_666 @katuska103 @fufina1
ozi ostatné ste na tom ako? už dorábate a posielate?
@sliver,@iivkaa1 @marusik @vmb @luciaobrocnikova @katka159 @emily_666 @katuska103 @fufina1
baby ja som na tom biedne naštastie veci čo som vytvarala mam len sme stale chorý najskor boli mladší chorý , minulý týžden starší a dnes som bola u dr. zasa s mladším čiže des ešte mi treba laminovať a vytlačiť pre marusik puzzlle a zaradenie do miestostí a laminovať pexeso inak som hototvá ako ja stíham llt že asi v piatok , v sobotu najneskor v pondelok posielam...
@iivkaa1 tebe potom napíšem ked pošlem ok
@katka159 @sliver,@iivkaa1 @marusik @vmb @luciaobrocnikova @katka159 @emily_666 @katuska103 @fufina1
ja som na tom tiež biedne, ale hádam po pondelka stiham... tie zvieratká, čo som chcela robiť z filcu mi vôbec nedžali tvar - s patentkami sa mi ohýbali, no nanič.. kým som poskúšala rôzne možnosti, tak zabralo veľa času. Nakoniec ich šijem z látky... ja šička-samouk🙂 mojej štvorročnej sa ale páčia, tak hádam budú aj vašim. Pri mojej dcére ľaváčke som si všimla jednu dôležitú vec - mám k vám teda ešte jednu otázku - sú vaše deti praváci, či ľaváci? lebo podľa toho, do ktorej ruky chytajú tie zvieratká a ako sa s nimi hrajú musím poprišívať v správnej výške patentky na uchytenie hlavy a chvostu... propsím, napíšte mi, či je niekto ľavák, inak urobím verziu pre pravákov. ďakujem.
cakam este na balik z opitecu, lebo mach. gumu co som mala tak sa mi vobec nepacili tie tvary co som vystrihovala, nieco som mala kupene vystrihnute, ale nestacilo tak som rychlo objednala a ked pride polepim a poslem...to ostatne mam uz hotove 😉
nuž ja tiež ešte nemám hotovo všetko, nechcem sa sťažovať, to nie, ale tento rok sa mi nič nedarí, hlavne zdravie, to by sme už doma veľmi potrebovali, balíček pošlem, bud v piatok alebo najneskôr v pondelok
@katka159 @sliver @marusik @vmb @luciaobrocnikova @katka159 @emily_666 @katuska103 @fufina1
baby aj ja som na tom biednejsie....tase sme chori... co keby sme si to posunuli o par dni??? ze by termin poslania balika bol do piatku napriklad??? alebo aby som to mala v piatok doma a v pondelok uz posielala Vam??to je len navrh.... 🙂 vyjadrite sa 🙂

@katka159 v sáčku máš penové navliekačky a pritom knižku, mám ti dať aj tu knižku zvlášť do sáčka?