Vrecúškové aktivity pre deti od 3. rokov
Ahojky zalozila som tuto skupinku, lebo viacej mamiciek malo zaujem o aktivitky a pisali uz do prebiehajucich aktivit 🙂 Tak ak niekto chce moze sa nahlasit tu 🙂
@katuska103 ti mi robíš to stolovanie? ja som pozerala a akosi prehliadla tie mesiace to je krasne asi by sa to nedalo na poslednú chvilu ešte spraviť že by si si vybrala ešte od domna jednu aktivitu... ak to nebude niečo lamiovane lebo už laminovačku nemám doma... dalo by sa dohodnuť... ak nie chapem že si zmyslím den pred tým ako to idem poslať dakujem
@fufina1 ale naco cakas na jej adresu posiela sa to ivke 🙂 a ona posielala vsetkym do spravy svoju adresu
@katka159 ani ja som sa nevedela rozhodnut pri katuske 103, ale tie mesiace som zahliadla niekde na montessoridoma.cz aj som to hladala, ale neviem to najst 🙂 tak to pokukaj 🙂
@katka159 @luciaobrocnikova @iivkaa1 @sliver @marusik @vmb @katuska103 @fufina1 kočky, pridávam foto skladačky z machovej gumy, obsahuje predlohu A4 na papieri, 8 obojstranných zalaminovaných väčších predlôh a samotnú skladačku. dufam, že budete spokojné a hlavne vaše detičky 🙂
@luciaobrocnikova ahoj, pridávam ti foto aj tej skladačky z filcu - autíčka. Hlavne sa prosím nehnevaj, ale nezohnala som A4 sáčiky, tak som ti papierové predlohy dala do euroobalu a tam dala aj vrecko s kuskami z filcu, Je to zalepené tak, aby si si potom papiere nepoškodila.
@sliver @katka159 tak ešte raz 😉 Kočky, vám tie kúsky z machovky posielam tak, ako je na fotke, mali mi prísť sáčiky A4 v inej výmene, ale nestihli to kočky potriediť, tak som to prilepila na laminovanú prelohu. Ak si poškodíte ten sáčik s kuskami machovky, nevadí, vo vnútri je to ešte v jednom. Fakt ma to mrzí, ale u nás ich predávajú iba po 100 kusoch a za 9 eur ☹ ☹ ☹ zdierači jedni
inak dúfam, že budú detičky spokojné 😉
@iivkaa1 ahoj ráno dávam balíček na poštu, asi ti príde posledný, čo ma dosť mrzí, ale sú veci, čo neovplyvním, vo vnútri je špagát, papier je trošičku menší, ale ja som tiež balila do takého istého, čo chýbalo, som nechala odspodu, Inak u nás špagáty nevyžadujú vôbec, tak sa dosť čudujem, ani som doma nič lepšie nemala 😉 peniažky máš v kindervajíčku 😉
dakujem za triedenie, za tvoj čas aj ochotu a teším sa na spätný balíček 😉
@emily_666 preco by som sa hnevala 🙂 v pohodicke ...uz sa len vyzdravte 😉
@emily_666 jééééééééééééééjda je to krásne, si šikulka!!!!!!!!!!
netráp sa nejakými sáčkami, sáčky nie su podstatné ale obsah 😉
fakt si to úžasne urobila, velikááááá poklona, už sa neviem dočkať kedy to budem mať doma!
skoré uzdravenie a hlavne načerpanie pozitívnej energie, nech je už všetko IBA dobré! hlavu hore a bude dobre, držím silno palce
@sliver no sú tam nedokonalosti, ako pri ručnej práci, ale všetky tie predlohy som robila nové a pekne ručne stručne, lebo čo som mala stiahnuté, to bolo otrasné, to by som sa za to ozaj hambila. No aj štetec mi sem tam vybehol, maliarka zo mňa nebude. Ale verím, že deťom to bude srdečne jedno. Balíček išiel prvou triedou, tak v piatok ho @iivkaa1 určite máš 😉
@luciaobrocnikova @vmb kocky vase baliky dnes dosli 🙂 len lucka neviem ako tam vojde A3vykres :( inak aktivitky su kraaasne...
@iivkaa1 parááááda že prišli dalšie dva... ty si na tom ako? už si zdravá? zvládaš dorobiť vecičky?
a @katuska103 - je na tom ako? dorába - dorobila, či??? jej veci budú velikéééé prekvapenie 😀
a @fufina1 už si poslala balík?
dievčatá ja sa tak teším na tie vecičky!!!! neviem sa dočkať, božeeeeee
Ivka závidím (ale v dobrom 😉 ) že ich už máš 😉
ináč aj u nás sú hákliví na špagát 😉 tak isto ho radšej pribaliť ako riskovať že maminka pôjde na poštu s balíkmi (chúďa) a pošlú ju domov...
@iivkaa1 no ja som tiez nato vobec nemyslela na tu A3 a tiez len tak zgulatene to nepojde 🙂

@iivkaa1 to sa bude dať aj prehnuť ale nie uplne len tak to tam do gulata zastrčiť nie?