icon

Vrecúškové aktivity pre deti od 3. rokov

iivkaa1
3. feb 2014

Ahojky zalozila som tuto skupinku, lebo viacej mamiciek malo zaujem o aktivitky a pisali uz do prebiehajucich aktivit 🙂 Tak ak niekto chce moze sa nahlasit tu 🙂

sliver
7. apr 2014

@katka159 ale ivka toho bude mať potom veľa, chúďa.... vznikne chaos... ináč som jej robila "meranie"
ja stále verím že to pošle!

PS: tým že sa robilo kadečo kadej a niekto iba niečo, tak napr. ked som kukla album tak by som si mohla vymeniť aktivity "iba" s katkami 😉 a niektoré maminky ani to nie....
nie je to také jednoduché ako sa zdá.... ale fajn nápad 😉

katka159
7. apr 2014

@sliver Ivka suhlasila a ked nepride mne je jedno komu to Ivka pošle a s kým si to vymením ja to doma nepotrebujem a kludne s s tebou meranie vymenim

emily_666
7. apr 2014

@iivkaa1 snád sa ešte ozve

luciaobrocnikova
7. apr 2014

hlavna vec, ze si adresu pytala 1. aprila tak neviem ci to ide z Australii 🙂

iivkaa1
autor
7. apr 2014

@luciaobrocnikova tak ja dufam,ze sa nam ozve🙂

iivkaa1
autor
8. apr 2014

@katka159 @emily_666 @luciaobrocnikova @vmb

Ahojte kocky, tak triedim baliky, ale bohuzial sa ta moja zem format A3, nevojde cela, tak ju budem musiet jemne zrolovat....moze byt? alebo mam zhanat krabice? a fufina sa mi stale neozvala :(
@sliver mam pre teba vacsiu krabicu,no bude musiet byt tiez zrolovana...vadi?
dakujem 🙂

sliver
8. apr 2014

@iivkaa1 ISTO NEVADÍ som veľmi vďačná za tvoju ochotu! ja ďakujem
poštárka u vás chodí kedy? a kedy si zajtra chcela ísť na poštu? ja ešte stále verím že fufina to pošle... tak rozmýšlam že ako to urobiť... keby si išla zajtra až poobede tak počkáme ešte či doobeda nepríde balík ☹ či?
mne písala včera že to poslala....

iivkaa1
autor
8. apr 2014

@sliver dakujem aj ja....no chodi okolo jednej...a ti pisala ze vcera poslala? Mozem urobit aj tak...ze az poobede...popripade stvrtok..no to sa vyjadrite uz vy kocky ako chcete...verim ze balik dojde🙂

luciaobrocnikova
8. apr 2014

@iivkaa1 kludne to zroluj ja si to uz doma vystriem 🙂 to je jasne, ze sa neozvala aj v druhej vymene meskala tyzden sme nanu cakali, podla mna nemame co lutovat mozno poslala len pol aktivitky bez krtka 🙂 🙂

katka159
8. apr 2014

@iivkaa1 nevadí a neda sa tam tak prehnuť ako na tej mojej fotke? a ona sa ani neozve uvidíš to

iivkaa1
autor
8. apr 2014

@luciaobrocnikova no aj tebe musim dat vacsiu krabicu🙂 lebo je to ltt🙂

iivkaa1
autor
8. apr 2014

@katka159 neda sa katka skusala som....by sa to pokrcilo...keby to bola A4 ano ale je to vacsie....

luciaobrocnikova
8. apr 2014

nechapem preco to neda vediet ivke, aby vedela co ma robit....a tebe sliver vcera pisala a to aj nam tu nemohla nieco napisat ked tu bola 🙂

@iivkaa1 a mrzi ma, ze ta krabica nie je dobra, musis teraz zhanat ☹

sliver
8. apr 2014

@iivkaa1 písala mi včera že dnes by mal prísť
mne vobec nevadí ak to bude zrolované, doma povystieram....

marusik
8. apr 2014

@iivkaa1 ďakujeme za tvoju prácu s našimi aktivitkami... mne to môžeš dať do tej tašky, čo som Ti nechala, prídem si pre to.

emily_666
8. apr 2014

@iivkaa1 nevadí, zroluj

vmb
8. apr 2014

@iivkaa1 kľudne zroluj 🙂

iivkaa1
autor
8. apr 2014

@katka159 @emily_666 @luciaobrocnikova @vmb @sliver @marusik

Baby este nemam balik od fufiny....do kedy cakame?zajtra ci do stvrtka?

emily_666
8. apr 2014

@iivkaa1 vieš čo ? ja som za počkanie, už len preto, aby sa nemohla uraziť, že sme také a také, ale prisámvačku, ak usúdiš, že tie jej aktivity sú nič moc, daj nám o tom info, dakujem

iivkaa1
autor
8. apr 2014

@emily_666 tiez som za aby sme pockali....nebojte napisem,ked dojde....

emily_666
8. apr 2014

@iivkaa1 myslím že pár dní už hore dolu nezaváži, aj ked sa vašich ostatných prác nemôžem dočkať

sliver
8. apr 2014

@iivkaa1 no čo už, počkáme, aj ked je pravda že som sa tento víkend chcela veľmi hrať...

iivkaa1
autor
8. apr 2014

@sliver ja viem...a mrzi ma to :(

sliver
8. apr 2014

@iivkaa1 teba nemá prečo 😉 ale verím tomu že zajtra to máš!

marusik
8. apr 2014

@iivkaa1 čakajme...

Pre mňa bola toto moja prvá vrecúšková aktivita, dúfam, že sa aktivitky budú páčiť. Na tých zvieratkách odporúčam, aby deti chytali patentku čo najbližšie, ak ich budú zapínať či rozopínať, najprv nech to radšej skúsia mamičky. Mojej štvorročnej to šlo, skúšala myslím všetky časti a niektoré sa jej zoztrhli, tak som to opravovala, resp. prerábala nanovo. Možno to chce len trošku zábehu, aby to nešlo tak ťažko. Dúfam, že to všetko podrží. 😅 Rovnako i suchý zips pri nápojovom lístku - chytať čo najbližšie obe časti🙂
Som zvedavá na vaše reakcie, každopádne sa tomu teším, verím, že sa decká zabavia. Myslím, že do ďalšej výmeny sa už tak skoro nezapojím, mňa to stálo strašne veľa času... staršia dcérka sa tešila, keď som dokončila všetko so slovami: "mamka, a teraz už konečne ušiješ niečo aj mne?" 😀 Možno do niečoho jednoduchšieho a finančne nenáročnejšieho by som niekedy neskôr šla... nateraz si však dávam jednu veľkú stopku🙂 Pekný čas čakania na fufinu i poštárov🙂

iivkaa1
autor
8. apr 2014

@marusik no Marusik,tvoje aktivitky su krasne a s tymi zvieratkami si sa vyhrala 🙂 a verim,ze to bolo casovo narocne 🙂 Nabuduce si vyberies nieco lahsie 🙂

emily_666
8. apr 2014

inak aké napínavé, ako guma na gatiach

katka159
9. apr 2014

@sliver
@iivkaa1
@emily_666 k baby rozhodli ste tak čakame sice ja nesuhlasím lebo viem s tej vymeni od Mati že to s nou dopadlo že des a len sklamanie ja by som bola za to Ivi aby si to najskor v piatok už poslala teda ja dlhšie čakať nebudem
@marusik

katka159
9. apr 2014

@iivkaa1 @katka159 @emily_666 @luciaobrocnikova @vmb @sliver @marusik baby fufina teraz písala do temy 10-20 mes že odstupuje s rodinných dôvodou ja si mylím že nič nepošle lebo tu bola 00:09 a písala am a tie naše upozornenia tiež čitala ja som za aby to Ivka dne poslala a maly doma... čo vy na to?

sliver
9. apr 2014

@katka159 mne písala že to poslala tak verím tomu že to dnes príde....