Vrecúškové aktivity pre deti od 3. rokov
Ahojky zalozila som tuto skupinku, lebo viacej mamiciek malo zaujem o aktivitky a pisali uz do prebiehajucich aktivit 🙂 Tak ak niekto chce moze sa nahlasit tu 🙂
@katka159 no karticky to nebudu, ale je to knizka 😀
@vmb @emily_666 @luciaobrocnikova @katka159
Tak baliky su uz na ceste k Vam 🙂
A este Vas poprosim vas do IP c.u. lebo postovne bolo 2,80 a chcem Vam vratit rozdiel 🙂 dakujem
no ja tie karticky mam sice su to format A6, ale nevadi ... pre mna bol ten krtko, ale tak co budem aj bez neho, ale ak si mi neposlala naspat jej knizku tak jej ju posli a ten jej krtko ak bude dalsia vymena tak mi posles potom a za tych 20 centov si kup zuvacky 🙂
@luciaobrocnikova no bohuzial som knizku poslala tal nevem co teraz...ale nie poslem.ti ich🙂 ok urcite bude dalsia vymena ak budete chciet 😉
@iivkaa1 no tak nevadi posli jej naspat toho krtka.... tak ak bude dalsia vymena tak tie peniaze sa nestratia ved je to az 20 centov 🙂🙂🙂
@iivkaa1
@luciaobrocnikova aj ja som mala krtka prepokladam že každá ma to čo si odfotila či? ani len to neobstrihla des....:( a Ivi to moje pre nu si si nechala a mne poslala za to ten mesiac či ako?
Baby, nepatrim k vam ... ja som ta "Mata" a "kamoska", co Katka obcas spomina a dnes som si schvalne rozklikla vasu temu, lebo mi to spominala, ake problemy mate s fufinou tu a ze z dalsej vymeny odstupila. No nestacim zasnut. A zabili ma tie fotky karticiek na pisanie. Tak my sme reklamovali ich velkost (4ks na A4) a ona v tejto vymene posle sice 2ks na A4, ale rovnaku velkost, lebo tam da mega okraj ?!?! No to je logika. A hlavne ze u nas sa obhajovala, ze ju to ja tak vela vyslo, lebo laminuje vo Faxcopy za 1€ A4. No tak na tomto fakt "usetrila" - dat na dve strany nieco,co sa zmesti na jednu.
A k tomu, co ste niektore pisali, ze asi ma vazne dovody, ze netreba hned sudit a pod... Ja som pocas jednej vymeny, uz tesne pred koncom, kedy som mala baliky triedit, skoncila s dcerkou v nemocnici a prve, ked za mnou prisla sestra s internetom v mobile bolo, ze som do fora napisala aspon kratku spravu a ak by neprisla, dala by som jej moje prihlasovacie udaje a poprosila by som ju, aby sem napisala za mna. A to nie preto, ze som zavisla od MK (co asi som 😝) ale preto, ze som zodpovedna a nedalo by mi to kvoli dalsim 19 maminkam. A este zvlastnejsie je pisat do jednej temy a v druhej sa tvarit, ze neexistujem a po opravnenych vyhradach sa citit ukrivdena a pourazat ostatnych cez IP. Nuz, sme rozni ... Ale ja dufam, ze s touto expertkou sa uz nikdy vo vymenach nestretnem.
@martina646 ja som rada že s tej druhej temy odstupúila a tuna Ivka poslala baliky bez jej čiže sa jej asi celý vrati psäť ja o jej labyrynt po tmto nestojím aj ked som sa nan tešila... vymeny su hlavne o zodpovednosti k ostnym mamičkam ani mne by to nedalo len tak odstupiť to by muselo byť fakt niečo velmi važne a dlhodobe... ale je to aj o komunikácii aj ked tu nejdem cely den a cez víkend aj 2 dni tak vždy si najdem večer ked decka zaspia par minut a pozriem ked som sa už na to dala a ked niekto niekoho obmbarduje IP spravama a má tam 150 upozornení a nenapíše nič a pritom do inej temy napíše je pekne divne ako si pisala... inak ona tu ma ešte jeden link omylom raz napisala a mi sme nechapali že k nam nepatrí....
čiže ja svoj balík pekne prevezmem a budem sa tešiť s dokonalích a užasnych aktivit a dakuvať šikovným maminkam ktoré si našli čas aby moje deti potešili a o jej balík ktorý mal priist o 6 dni skor si môže nechať.... 😝 😝 😲

@luciaobrocnikova no určite o 100% lepšie a krajšie