icon

Vrecúškové aktivity pre deti od 3. rokov

iivkaa1
3. feb 2014

Ahojky zalozila som tuto skupinku, lebo viacej mamiciek malo zaujem o aktivitky a pisali uz do prebiehajucich aktivit 🙂 Tak ak niekto chce moze sa nahlasit tu 🙂

katka159
9. apr 2014

@luciaobrocnikova no určite o 100% lepšie a krajšie

luciaobrocnikova
9. apr 2014

@katka159 no karticky to nebudu, ale je to knizka 😀

sliver
10. apr 2014

@iivkaa1 prosím ťa s mojim balíkom počkaj, lebo už mi je to v podstate jedno či mi to príde v pondelok alebo utorok... takže mne stačí ak pošleš zajtra alebo cez víkend ked budeš mať čas...

iivkaa1
autor
10. apr 2014

@vmb ahoj mozem ti za tie hudobne nastroje poslat stolovanie?

iivkaa1
autor
10. apr 2014

@vmb @emily_666 @luciaobrocnikova @katka159
Baby balim baliky a dnes su na ceste k vam 🙂 balik od fufiny este nedosiel...tak verim,ze sa aktivitky budu pacit🙂
@marusik kedy si prides po aktivitly?🙂
@sliver tebe poslem teda bud zajtra alebo v sobotu,ok?

marusik
10. apr 2014

@iivkaa1 ahoj! možno aj dnes neskôr poobede, ak môžem, ešte sa ozvem... napíš približný čas, kedy by Ti to vyhovovalo... ja som večer na jednej prednáške, tak radšej predtým...
ďakujem!

iivkaa1
autor
10. apr 2014

@marusik kludne budem doma dnes...na budapestianskej🙂 tak dojdi🙂

sliver
10. apr 2014

@iivkaa1 oki, mne to pošli vklude aj v sobotu, ako budeš mať čas... počkám...

iivkaa1
autor
10. apr 2014

@vmb @emily_666 @luciaobrocnikova @katka159

Tak baliky su uz na ceste k Vam 🙂
A este Vas poprosim vas do IP c.u. lebo postovne bolo 2,80 a chcem Vam vratit rozdiel 🙂 dakujem

iivkaa1
autor
10. apr 2014

@vmb @emily_666 @luciaobrocnikova @katka159 @sliver @marusik

Baby dosiel mi balik od fufiny.... co teraz? :(

sliver
10. apr 2014

@iivkaa1 pošli mi jej aktivitu a jej daj moju.... môžeš mi poslať balík

iivkaa1
autor
10. apr 2014

@sliver ano jasne poslem;) len asi az zajtta...ok?;)

vmb
10. apr 2014

@iivkaa1 ak si moju aktivitu pre ňu nikomu nedala, jej ju pošli a mne tú jej pošli v obálke, rozdiel ti doplatím na účet

sliver
10. apr 2014

@iivkaa1 v pohode, už mi to nenáhli...

iivkaa1
autor
10. apr 2014

@vmb ok;)

emily_666
10. apr 2014

@iivkaa1 no a čo je vnom ?

iivkaa1
autor
10. apr 2014

@emily_666 6stran A4 zalaminovanych s obrazkami,fixa a magnetka....mam to odfotit??

katka159
10. apr 2014

@iivkaa1 odfoť to? ako ale poslať niečo až o 4 dni neskor a pribalaila si mi tam od katky ten mesiac ak nie a nechala si si to od domna tak jej to pošli ak si mi to pribalila tak to jej vrat späť jej

iivkaa1
autor
10. apr 2014

@vmb @emily_666 @luciaobrocnikova @katka159 @sliver

Kocky tak takto to vyzera...dufam,ze to na foto vidno dobre....
a katka tebe som pribalila tie mesiace....

luciaobrocnikova
10. apr 2014

no ja tie karticky mam sice su to format A6, ale nevadi ... pre mna bol ten krtko, ale tak co budem aj bez neho, ale ak si mi neposlala naspat jej knizku tak jej ju posli a ten jej krtko ak bude dalsia vymena tak mi posles potom a za tych 20 centov si kup zuvacky 🙂

iivkaa1
autor
10. apr 2014

@luciaobrocnikova no bohuzial som knizku poslala tal nevem co teraz...ale nie poslem.ti ich🙂 ok urcite bude dalsia vymena ak budete chciet 😉

luciaobrocnikova
10. apr 2014

@iivkaa1 no tak nevadi posli jej naspat toho krtka.... tak ak bude dalsia vymena tak tie peniaze sa nestratia ved je to az 20 centov 🙂🙂🙂

katka159
10. apr 2014

@iivkaa1
@luciaobrocnikova aj ja som mala krtka prepokladam že každá ma to čo si odfotila či? ani len to neobstrihla des....:( a Ivi to moje pre nu si si nechala a mne poslala za to ten mesiac či ako?

iivkaa1
autor
10. apr 2014

@katka159 ahoj vyzera to tak ze vsetky rovnake...pozrela som len dve....ano to tvoje je u mna a mesiac na ceste k tebe ale moz jej to poslat ak chces 🙂

katka159
10. apr 2014

@iivkaa1 a ja budem mať mesiac navyše nie pošli jej to čo ona mne poslala späť

iivkaa1
autor
10. apr 2014

@katka159 nevadi🙂

martina646
10. apr 2014

Baby, nepatrim k vam ... ja som ta "Mata" a "kamoska", co Katka obcas spomina a dnes som si schvalne rozklikla vasu temu, lebo mi to spominala, ake problemy mate s fufinou tu a ze z dalsej vymeny odstupila. No nestacim zasnut. A zabili ma tie fotky karticiek na pisanie. Tak my sme reklamovali ich velkost (4ks na A4) a ona v tejto vymene posle sice 2ks na A4, ale rovnaku velkost, lebo tam da mega okraj ?!?! No to je logika. A hlavne ze u nas sa obhajovala, ze ju to ja tak vela vyslo, lebo laminuje vo Faxcopy za 1€ A4. No tak na tomto fakt "usetrila" - dat na dve strany nieco,co sa zmesti na jednu.

A k tomu, co ste niektore pisali, ze asi ma vazne dovody, ze netreba hned sudit a pod... Ja som pocas jednej vymeny, uz tesne pred koncom, kedy som mala baliky triedit, skoncila s dcerkou v nemocnici a prve, ked za mnou prisla sestra s internetom v mobile bolo, ze som do fora napisala aspon kratku spravu a ak by neprisla, dala by som jej moje prihlasovacie udaje a poprosila by som ju, aby sem napisala za mna. A to nie preto, ze som zavisla od MK (co asi som 😝) ale preto, ze som zodpovedna a nedalo by mi to kvoli dalsim 19 maminkam. A este zvlastnejsie je pisat do jednej temy a v druhej sa tvarit, ze neexistujem a po opravnenych vyhradach sa citit ukrivdena a pourazat ostatnych cez IP. Nuz, sme rozni ... Ale ja dufam, ze s touto expertkou sa uz nikdy vo vymenach nestretnem.

katka159
10. apr 2014

@martina646 ja som rada že s tej druhej temy odstupúila a tuna Ivka poslala baliky bez jej čiže sa jej asi celý vrati psäť ja o jej labyrynt po tmto nestojím aj ked som sa nan tešila... vymeny su hlavne o zodpovednosti k ostnym mamičkam ani mne by to nedalo len tak odstupiť to by muselo byť fakt niečo velmi važne a dlhodobe... ale je to aj o komunikácii aj ked tu nejdem cely den a cez víkend aj 2 dni tak vždy si najdem večer ked decka zaspia par minut a pozriem ked som sa už na to dala a ked niekto niekoho obmbarduje IP spravama a má tam 150 upozornení a nenapíše nič a pritom do inej temy napíše je pekne divne ako si pisala... inak ona tu ma ešte jeden link omylom raz napisala a mi sme nechapali že k nam nepatrí....
čiže ja svoj balík pekne prevezmem a budem sa tešiť s dokonalích a užasnych aktivit a dakuvať šikovným maminkam ktoré si našli čas aby moje deti potešili a o jej balík ktorý mal priist o 6 dni skor si môže nechať.... 😝 😝 😲

fufina1
10. apr 2014

@iivkaa1 @vmb @emily_666 @luciaobrocnikova @katka159 @sliver @marusik kocky, uprimne sa vzdavam naroku na vase aktivitky, moj balik vam prenechavam do dalsej vymeny,
prajem vam vela krasnych chvil stravenych s vasimi deturencami.

vmb
11. apr 2014

@fufina1 Ďakujem, to je pekné gesto. Ja svoju aktivitu pre teba mám u Ivky, ktorá ti ju pošle a tvoju mi dá neskôr.