icon

Vrecúškové aktivity pre deti od 3. rokov

iivkaa1
3. feb 2014

Ahojky zalozila som tuto skupinku, lebo viacej mamiciek malo zaujem o aktivitky a pisali uz do prebiehajucich aktivit 🙂 Tak ak niekto chce moze sa nahlasit tu 🙂

katka159
9. feb 2014

@emily_666 prepač takto by to bolo zalaminonavná predloha
@iivkaa1 hej mi už mame kludne ti spravím ho ak chceš

iivkaa1
autor
9. feb 2014

@katka159 no to by som bola vdacna....mne potom inu nemusis robit 🙂

sliver
9. feb 2014

@iivkaa1 stále neviem ako ste sa dohodli.... pochopím ak nie...

iivkaa1
autor
9. feb 2014

@sliver tu do tejto mozes prist 🙂

emily_666
9. feb 2014

@katka159 ok, zmenila som fotku, aby to teda nemiatlo baby

sliver
9. feb 2014

@iivkaa1 jéééééééj dakujem, čoskoro pošlem návrhy, koľko ich mám poslať?

iivkaa1
autor
9. feb 2014

@sliver tu ich daj a emily 666 ich da do albumu

sliver
9. feb 2014

moja ponuka: 1. navliekanie penových krúžkov s radením podľa farby alebo podľa čísel, 2. lekárske doštičky s obrázkami (ešte neviem presne aké obrázky), 3. navliekacie obrázky (tiež ešte neviem obrázky)... prikladám inšpirácie... ešte presne neviem obrázky, toto sú len inšpirácie a viac to rozviniem ked budem vedieť ktorým sa mám venovať 😉

iivkaa1
autor
9. feb 2014

@sliver mne sa paci ta posledna trertia aktivitka 🙂

emily_666
9. feb 2014

@sliver ahoj, aktivitky máš doplnené v albume, tu je link https://www.modrykonik.sk/blog/emily_666/album/...

emily_666
9. feb 2014

@iivkaa1 inak mám otázku, budú sa robiť aktivity s najväčším počtom hlasov alebo to bude na dohode medzi kočkami?

iivkaa1
autor
9. feb 2014

@emily_666 podla mna s najvysaim poctom hlasov...no ak niektore baby to uz budu mat a dana mamina byde ochotna vytvorit aj inu...tak aj na dohode medzi nimi....co ty na to? 🙂

emily_666
9. feb 2014

@iivkaa1 súhlasím, ak bude ochotná, tak urobí, ak nie, tak platí aktivita s najväčším počtom hlasov

iivkaa1
autor
9. feb 2014

@emily_666 ano tak...uz by sa pomaly aj mohlo hlasovat...nie 🙂

emily_666
9. feb 2014

@iivkaa1 ešte nie všetky kočky dali fotky

iivkaa1
autor
9. feb 2014

@emily_666 jasne rozumiem

sliver
9. feb 2014

@emily_666 takze chybaju este ponuky od styroch mamiciek? Podla albumu som pochopila ze prve styri su uz urcene veci, dalsie trisa ide hlasovat a ostatne este nemame... Je to tak?

emily_666
9. feb 2014

@sliver tak približne, ja tam zatiaľ za seba jednu aktivitku, ale ponuknem dalšie tri, len hľadam vlastné zapatrošené foto :(((

sliver
9. feb 2014

@emily_666 ved sa nemusis trapit... Len to asi trosku rozhybat, ja som dnes chytila stres 🙂 🙂 🙂 ze som tu posledna a uz som behala po obchodoch co zohnat a robit aby som vas dobehla 🙂 🙂 🙂

emily_666
9. feb 2014

@sliver včera som písala kočkám, inak teba som nejako nepostrehla, nebol to úmysel, prepáč

sliver
9. feb 2014

@emily_666 nie, nic sa nestalo... Mna to ani nenapadlo sa hnevat, co si...
Ja mam taku radost, uz chcem robit, posielat a cakat balik, som velmi nedockava 🙂 🙂 🙂 sa vytesujem ako mala, uz by som to vsetko chcela 🙂 🙂 🙂

emily_666
9. feb 2014

@pastelka13 @katuska103 @marusik dievčatá, už len vaše návrhy chýbajú v albume, dajte nejaké navrhy, nech to tam nahodím a môžme si zahlasovať 😉

pastelka13
10. feb 2014

ahojte,pekne ste sa rozbehli 🙂. treba Vas pochvalit,ja som na zaciatku navrhla pexeso s drevenymi geometrickymi tvarmi na vytvaranie matematickych predstav, par mamiciek mi to aj odsuhlasilo,zial tento tyzden som odcestovana, foto viem pridat az cez vikend 🙂 este mam pekne kvalitne obrazky zvierat, ktore som lepila na lekarske spachtlicky, ale to tu tusim niekto navrhoval,len s inymi obrazkami, tak aby som to niekomu nevyfukla 🙂 este porozmyslam,uz tu bolo kopec navrhov,tak snad este nieco vymyslim

iivkaa1
autor
10. feb 2014

@emily_666 staci ta moja aktivitka,ci mam hodit este ine? 🙂

katka159
10. feb 2014

@iivkaa1 hod aj ine ešte
@sliver mne sa pačí ta prvá kativita to navliekanie podla predlohy ostatné už mám

sliver
10. feb 2014

@pastelka13 ja si myslím že do ponuky vklude môžeš dať obrázky na pachtličkách, ja som to dala len som nemala ešte upresnené obrázky, však ponuky môžu byť rôzne aj sa opakujúce, možno sa niekto nevie rozhodnúť pri jednej mamine medzi dvomi a tu druhú môže nájsť u inej maminy a vybrať si u nej 😉

marusik
10. feb 2014

@emily_666 nuž, návrh č. 1 - rybičky a magnet - s magnetom zdola by deti posúvali kovové rybičky do určeného cieľa podľa farby, tvaru a pod.
návrh č. 2: nejaký nápojový lapbook - podľa kartičiek/objednávok by deti mali pripraviť kávu/čaj/capuccino.... mali by 1-2 šálky, pripravené z filcu/látok všetky potrebné ingradiencie/čajový sáčok, kávové zrnká, mlieko, mliečna pena, cukor, med, citrón a pod.
návrh č. 3. - látkové zvieratká rozkúskované do častí, ktoré sa dajú gombíkom/patentkou spojiť. Napr. 8 rôznych labiek, 2 brušká, 4 hlavy, 4 chvosty ... počty by som upresnila tak, aby sa dali kombinovať a robiť rôzne zvieratká. Mali by aj vzory, podľa ktorých by si to ktoré zvieratko vedeli urobiť...
fotky nemám, to sú veci, ktoré dlho nosím v hlave... dôfam, že z toho môjho popisu to bude jasné🙂

sliver
10. feb 2014

@emily_666 prosím ťa o info ako to prebieha potom... mamička bude vyrábať to kde bolo najviac hlasov alebo to čo si kto vybral?

sliver
10. feb 2014

ešte ma napadlo že či tu nejdeme dávať aj inšpirácie, možnos a nájde niekto kto by vedel urobiť niečo čo by zaujalo viacej dievčat lebo je sú tu také čo už maju za sebou viac výmen a tie "základné" už maju doma... napr. ja nemám nič čiže beriem všetko s velikou radosťou čo urobíte 😉 ale pre spokojnosť všetkých...

iivkaa1
autor
10. feb 2014

@sliver asi s najvyssim poctom hlasov...to sa bude robit 🙂