Vrecúškové aktivity pre deti od 3. rokov
Ahojky zalozila som tuto skupinku, lebo viacej mamiciek malo zaujem o aktivitky a pisali uz do prebiehajucich aktivit 🙂 Tak ak niekto chce moze sa nahlasit tu 🙂
moja ponuka: 1. navliekanie penových krúžkov s radením podľa farby alebo podľa čísel, 2. lekárske doštičky s obrázkami (ešte neviem presne aké obrázky), 3. navliekacie obrázky (tiež ešte neviem obrázky)... prikladám inšpirácie... ešte presne neviem obrázky, toto sú len inšpirácie a viac to rozviniem ked budem vedieť ktorým sa mám venovať 😉
@sliver ahoj, aktivitky máš doplnené v albume, tu je link https://www.modrykonik.sk/blog/emily_666/album/...
@pastelka13 @katuska103 @marusik dievčatá, už len vaše návrhy chýbajú v albume, dajte nejaké navrhy, nech to tam nahodím a môžme si zahlasovať 😉
ahojte,pekne ste sa rozbehli 🙂. treba Vas pochvalit,ja som na zaciatku navrhla pexeso s drevenymi geometrickymi tvarmi na vytvaranie matematickych predstav, par mamiciek mi to aj odsuhlasilo,zial tento tyzden som odcestovana, foto viem pridat az cez vikend 🙂 este mam pekne kvalitne obrazky zvierat, ktore som lepila na lekarske spachtlicky, ale to tu tusim niekto navrhoval,len s inymi obrazkami, tak aby som to niekomu nevyfukla 🙂 este porozmyslam,uz tu bolo kopec navrhov,tak snad este nieco vymyslim
@pastelka13 ja si myslím že do ponuky vklude môžeš dať obrázky na pachtličkách, ja som to dala len som nemala ešte upresnené obrázky, však ponuky môžu byť rôzne aj sa opakujúce, možno sa niekto nevie rozhodnúť pri jednej mamine medzi dvomi a tu druhú môže nájsť u inej maminy a vybrať si u nej 😉
@emily_666 nuž, návrh č. 1 - rybičky a magnet - s magnetom zdola by deti posúvali kovové rybičky do určeného cieľa podľa farby, tvaru a pod.
návrh č. 2: nejaký nápojový lapbook - podľa kartičiek/objednávok by deti mali pripraviť kávu/čaj/capuccino.... mali by 1-2 šálky, pripravené z filcu/látok všetky potrebné ingradiencie/čajový sáčok, kávové zrnká, mlieko, mliečna pena, cukor, med, citrón a pod.
návrh č. 3. - látkové zvieratká rozkúskované do častí, ktoré sa dajú gombíkom/patentkou spojiť. Napr. 8 rôznych labiek, 2 brušká, 4 hlavy, 4 chvosty ... počty by som upresnila tak, aby sa dali kombinovať a robiť rôzne zvieratká. Mali by aj vzory, podľa ktorých by si to ktoré zvieratko vedeli urobiť...
fotky nemám, to sú veci, ktoré dlho nosím v hlave... dôfam, že z toho môjho popisu to bude jasné🙂
ešte ma napadlo že či tu nejdeme dávať aj inšpirácie, možnos a nájde niekto kto by vedel urobiť niečo čo by zaujalo viacej dievčat lebo je sú tu také čo už maju za sebou viac výmen a tie "základné" už maju doma... napr. ja nemám nič čiže beriem všetko s velikou radosťou čo urobíte 😉 ale pre spokojnosť všetkých...

@emily_666 prepač takto by to bolo zalaminonavná predloha
@iivkaa1 hej mi už mame kludne ti spravím ho ak chceš