icon

Vrecúškové aktivity pre deti od 3. rokov

iivkaa1
3. feb 2014

Ahojky zalozila som tuto skupinku, lebo viacej mamiciek malo zaujem o aktivitky a pisali uz do prebiehajucich aktivit 🙂 Tak ak niekto chce moze sa nahlasit tu 🙂

fufina1
10. feb 2014

@iivkaa1 baby kolko by ste tych grafomotorickych kartiiek chceli? ja som myslela tych 8???

iivkaa1
autor
10. feb 2014

@katka159 zatial drzi...

iivkaa1
autor
10. feb 2014

@fufina1 jasne urcite aspon tolko 🙂

sliver
11. feb 2014

ešte chýbajú návrhy od
@pastelka13 - čakáme do víkendu na fotky alebo by mohla aspon text zatial napísať...
a tiež návrhy od @katuska103 a @kallocka
môžem poprosiť návrh od @fufina1 okrem tej knižky? prepáč že ťa otravujem...
a @vmb tie piškôrky sú stále v ponuke? a mohla by si mi napísať niečo viac k tým čo sú v albume? akosi sa neviem rozhodnúť....

tiež vás prosím ak si niekto nevie vybrať z mojich ponuk PÍÍÍŠTE aby som dohodila dalšie alebo mám plánovať tie čo tam mám....

vmb
11. feb 2014

@sliver môžem aj tie piškvorky, ale budú bez suchého zipsu, lebo ten sa neujal v praxi. Mne by sa od teba ešte hodil nejaký návrh, lebo toto už máme, alebo vôbec nevyužijeme. Pre nás by to chcelo niečo náročnejšie na rozmýšľanie 🙂

emily_666
11. feb 2014

@sliver mne by veru tiež sa zišiel ešte nejaký návrh, nejako si neviem vybrať, bud máme alebo tie špachtle sme v minulosti dostali a bolo to v praxi nepoužiteľné, musela som to vyhodiť

emily_666
11. feb 2014

@iivkaa1 mne sa tvoja filcová mapa páči, len mi prídu tie kontinenty také, sem tam ako napríklad južná amerika - nezodpovedá ten tvar skutočnosti, je to z ľavej strany také skosené :( to máš takú predlohu ?

iivkaa1
autor
11. feb 2014

@emily_666 ano som to rpbila podla mapy....viem nieke to dpkonale ale snazila som sa co najlepsie

luciaobrocnikova
11. feb 2014

este mam aj ja nieco pridat ?

emily_666
11. feb 2014

@iivkaa1 ja viem, však necháp ma zle 🙂

sliver
11. feb 2014

@emily_666 a @vmb neskôr pridám, no týžden už nič nerobím iba pozerám výmeny hore dole hore dole, už sa mi o tom začne aj snívať a bojím sa že ťa ničím neohúrim, že už isto všetko máte ☹

dokonca sa mm rozhodol že mi na valentínka kúpi laminovačku 😀 😀 😀 😀

@luciaobrocnikova ja nepotrebujem, budem si brať klúčiky 😉

iivkaa1
autor
11. feb 2014

@emily_666 v pohodke...asi to potom uz nechces

sliver
11. feb 2014

@iivkaa1 mne sa to veľmi páči, veď detská predstavivosť a detský svet je presne taký, je to super, už aby som to mala doma 😉 a nebudem tam dávať iba kartičky so zvieratkami od teba ale aj postavičky zvieratiek 😉

iivkaa1
autor
11. feb 2014

@sliver dakujem pekne🙂

emily_666
11. feb 2014

@iivkaa1 ale chcem 🙂 páči sa mi to, to len tá južná amerika sa mi na prvý pohľad nezdala taká zrazená 🙂 ako sa dohodneme? mohla by si mi ju trošilinku lepšie vystrihnúť alebo mi namiesto nej pošli ten kusok filcu a skusim sama, čo povieš ?

iivkaa1
autor
12. feb 2014

@emily_666 v pohodke...skusim a ked ani tak nebude dobra poslem filc....ok?🙂

emily_666
12. feb 2014

@iivkaa1 ok, dohodnuté a prosím ťa, tie zvieratá mi pošli nezalaminované, dakujem 🙂

iivkaa1
autor
12. feb 2014

@emily_666 len vytlacene? ci poslat na mail?

iivkaa1
autor
12. feb 2014

No uz by sme mohli zacat aj davat like co sa ktorej paci-...co vy na to?🙂

sliver
12. feb 2014

@iivkaa1 ja som za, ja už chcem vyrábať, aby som vedela koľko čoho si mám na čo pripraviť.... no stále tu nie su ponuky od troch mamičiek čo je dosť.... aby sme to do konca marca stihli vyrobiť.... ja dám dnes ešte ponuku na dve aktivity a veľmi by som chcela tie ponuky od tých zvyšných, olikeovať a robiť 😀 😀 😀 už sa neviem dočkať kedy budem mať doma všetky tie vecičky 😉

emily_666
12. feb 2014

@sliver tie špachtle už si robila? neodpovedala si mi, ak si mám niečo vybrať, neviem sa rozhodnúť :(

sliver
12. feb 2014

@emily_666 špachtle idem robiť teraz dcerke a idem dať ešte dva návrhy dnes, len sa mordujem s foťákom aby som odfotila tie špachtle

sliver
12. feb 2014

@emily_666 toto je príprava na špachtle, prosím ťa o výmenu fotky alebo doplnenie k tej čo tam už je aby to všetci pochopili

sliver
12. feb 2014

@emily_666 potom ťa poprosím o výmenu fotky pri prvej aktivite na priloženú a pridávam dve dalšie: skutky a meranie

sliver
12. feb 2014

@emily_666 prosím ťa čo bolo zle na tých paličkách? čím ti nevyhovovali, aby som predišla chybe.... aby som ich aj ja niekomu neurobila zle 😒

emily_666
12. feb 2014

@sliver obrázok na nich vôbec nedržal, celé sa to zošupovalo

sliver
12. feb 2014

@emily_666 ja to chcem bude prelepiť lepiacou páskou alebo riadne zalakovať....
mrzí ma to že si nevieš vybrať :(((( to ja by som od teba brala všetko, teda presne opačný problém, neviem sa vôbec rozhodnúť.....

iivkaa1
autor
12. feb 2014

@sliver tie spachtle sa mi pacia 🙂 to by boli vsetky tie obrazky na nich?

sliver
12. feb 2014

@iivkaa1 ešte neviem, asi na dohode... ja neviem koľko by som ich mala robiť, to bol len taký návrh že aby si vedel vybrať každý...
Ivka čo s tými ostatnými maminkami? ideme na ne čakať či ako? nenapíšeš im IP?

@vmb - mohla by si mi napísať koľko čoho je? tie aktivity su zalaminované?

iivkaa1
autor
12. feb 2014

@sliver ano napisem a ked sa do pondelka neozvu...tak asi nic z nich....:(