Vrecúškové aktivity pre deti od 3. rokov
Ahojky zalozila som tuto skupinku, lebo viacej mamiciek malo zaujem o aktivitky a pisali uz do prebiehajucich aktivit 🙂 Tak ak niekto chce moze sa nahlasit tu 🙂
ešte chýbajú návrhy od
@pastelka13 - čakáme do víkendu na fotky alebo by mohla aspon text zatial napísať...
a tiež návrhy od @katuska103 a @kallocka
môžem poprosiť návrh od @fufina1 okrem tej knižky? prepáč že ťa otravujem...
a @vmb tie piškôrky sú stále v ponuke? a mohla by si mi napísať niečo viac k tým čo sú v albume? akosi sa neviem rozhodnúť....
tiež vás prosím ak si niekto nevie vybrať z mojich ponuk PÍÍÍŠTE aby som dohodila dalšie alebo mám plánovať tie čo tam mám....
este mam aj ja nieco pridat ?
@emily_666 a @vmb neskôr pridám, no týžden už nič nerobím iba pozerám výmeny hore dole hore dole, už sa mi o tom začne aj snívať a bojím sa že ťa ničím neohúrim, že už isto všetko máte ☹
dokonca sa mm rozhodol že mi na valentínka kúpi laminovačku 😀 😀 😀 😀
@luciaobrocnikova ja nepotrebujem, budem si brať klúčiky 😉
No uz by sme mohli zacat aj davat like co sa ktorej paci-...co vy na to?🙂
@iivkaa1 ja som za, ja už chcem vyrábať, aby som vedela koľko čoho si mám na čo pripraviť.... no stále tu nie su ponuky od troch mamičiek čo je dosť.... aby sme to do konca marca stihli vyrobiť.... ja dám dnes ešte ponuku na dve aktivity a veľmi by som chcela tie ponuky od tých zvyšných, olikeovať a robiť 😀 😀 😀 už sa neviem dočkať kedy budem mať doma všetky tie vecičky 😉

@iivkaa1 baby kolko by ste tych grafomotorickych kartiiek chceli? ja som myslela tych 8???