icon

Výmena vrecúškových aktivít 1 - 3 roky

lenusskaa
9. máj 2013

Ahojte baby,
mnohé z vás už určite niekde na nete zaregistrovali tzv. výmeny vrecúškových aktivít (busy bags, activity packs, ...). O čo ide? Dá sa dokopy skupina mamičiek (15 - 20 osôb), každá z nich si nájde nejakú aktivitu pre deti a vyrobí a pošle ju pre každého v skupine. Na oplátku dostane zas iné aktivity pre deti od ostatných mamičiek.
Inšpirácie na aktivity môžete čerpať tu:
http://rustspolecne.cz/
http://www.neposednenoznice.sk/2013/01/23-aktiv...
https://www.modrykonik.cz/diskuse/sporty-hobby-... ...tu je dobre si popozerat aj albumy niektorych mamiciek, ktore sa vymeny zucastnili
tiez zadanim hesla "busy bags" do googlu atd.
Poprosím, keby ste sa snažili vybrať aktivity, ktoré NIE sú len o vytlačení obrázkov a ich následnom zalaminovaní!!
Túto výmenu by som chcela zamerať na vek 1-3 roky. Poznáte svoje deti, viete čo ich baví, s čím sa radi hrajú - skúste vyberať podľa nich 🙂
Čas na prihlásenie sa do výmeny je do 20.5., potom sa vyberú presné témy pre každú. Potom si necháme mesiac na vyhotovenie (cca do 20.6.), po tomto dátume by ste mi balíčky poposielali poštou, ja ich zozbieram, roztriedim a pošlem naspäť - naj by bolo, keby sa to stihlo ešte do prázdnin 🙂
Finančný limit na jednu aktivitu = 1euro (až nám to nezruinuje rodinný rozpočet 🙂 )
Ak máte záujem, napíšte mi do IP zo 3 tipy na aktivitu, ktorú by ste mohli urobiť aj s vašou mail adresou. Viac tipov preto, ak by sa niektoré opakovali u viacerých z vás, až je z čoho vybrať a až nám nepríde to isté len vo viacerých vyhotoveniach..
Lenka

lenka_hr
11. júl 2014

@lenusskaa tak ak mozem, zmenila som vyber na smirglove pismenka, dakujem

maryennn1
11. júl 2014

@martina05 jasné, nie je problém, urobím ti vyhľadávanie 🙂

maryennn1
11. júl 2014

@lenka_hr ďakujem za upozornenie 🙂 idem pozrieť

maryennn1
11. júl 2014

@lenka_hr ako funguje prosím ťa to miešanie farieb?

lenka_hr
11. júl 2014

@maryennn1 odpovedala som v tej druhej vymene, tu uz mozeme nechat ten xylofon a v tej druhej sa na bonusove´j aktivite dohodneme

maryennn1
11. júl 2014

@lenka_hr ok,tak tu mi urob miešanie farieb- tie vajíčka a v tamtej mi urob tie fólie a xylofón, môže byť? 🙂

lenka_hr
11. júl 2014

@maryennn1 ok, plati, len si zmen tuto like, aby potom anulicek vedela.

atomica87
11. júl 2014

@lenka_hr akurat som ta tu chcela pridat, a kukam a ty tu 🙂
ak este nie ste plne, tam viem este o jednej babenke, ktora zhanala rozbiehajucu sa vymenu @madisonb

lenka_hr
11. júl 2014

@atomica87 dakujem 🙂

martina05
12. júl 2014

Včera som zaspala s deťmi o 20 hod. ale dnes som sa k tomu konečne dostala - moje návrhy....
Ak by sa Vám nepozdávali - pohľadám ďalšie - do poslednej výmeny čo som robila som šila labyrint....takže ak by bol záujem, môžem spraviť aj ten....

@anulicek

anulicek
12. júl 2014

@martina05 skveleeee... Vecer pridam fotecky na hlasovanie...

anulicek
12. júl 2014

@martina05 Dovolila som si vynechať štipcové čísla a prevliekanie.. (to sme mali ešte pre drobcov).. Mali sme aj čísla na paličkách..ale možno sa niektorej inej maminke bude hodiť (aj zmyslové vnemy aj počítanie.. )

anulicek
12. júl 2014

@lenka_hr @nikam @ask @anulicek @baasss @lenusskaa @ikuza @ywett @maryennn1 @anikag @nenocka dievčatá, doplnila som posledné obrázky od Martinky.. poprosím olikeovať 😀

anulicek
12. júl 2014

@anikag - podľa želania
@baasss- ja na mape
@ikuza - kostra
@anulicek - podľa želania
@lenusskaa podľa želania
@maryennn1 - dejová postupnosť 5, vyhľadávanie podľa predlohy 3, hmatová kniha 3,
@ywett - súhvezdia
@lenka_hr podľa želania
@nenocka - orgány,
@nikam - zemeguľa,
@ask podľa želania
@martina05 - Podľa želania ? Či dve víťazné?
Dievčatá, prosím, skontrolujte si, či som sa nepomýlila... juchúúú..už sa to rysuje... jpíííí

martina05
12. júl 2014

@anulicek ok kludne, dcera ma 4 roky a to prevliekanie ju bavi stale - hra sa ze vysiva....este sa spytam, ci hlasujem aj ja za svoje al. Nie - a co znamena dve vitazne, prip. Podla zelania.....???

anulicek
12. júl 2014

@martina05 podla zelana znamena, ze vies kazdej maminke urobit raku aktuvitku, aku si odhlasuje... A dve vitazne, ze vyrabas maximalne dve, tie, ktore mali najviac hlasov

baasss
12. júl 2014

@anulicek odhlasovaneeee 😵 😵 😵 a tiez spravim kludne podla zelania, ale teda mam 11 lajkov za ja na mape, tak som asi jasna 🙂 ale babam, co si lajkli ine, kludne spravim ine, staci povedat ( @ywett , @nikam ja viem, ze si vravela, ze sa pridas k vacsine, ale keby si vazne chcela tie manusky, tak ja budem robit urcite deckam, tak nie je problem 🙂 )

ikuza
12. júl 2014

@martina05 super napady, len mi sme este na pocitanie trosku maly. Ak by si mala este predsa len ine napady, skus ich este hodit sem. DAKUJEM velmi pekne.

martina05
12. júl 2014

@anulicek max.dve..:-)

martina05
12. júl 2014

@baasss manusky su supeer, ak by sa ti z mijich aktivit pacilo viac mozeme vymenit po 2ks....

martina05
12. júl 2014

@ikuza no este ten sity labyrint...

baasss
12. júl 2014

@martina05 🙂 oki, tak napr ten sity labyrint?

martina05
13. júl 2014

@baasss ok🙂 🙂 🙂

ikuza
13. júl 2014

@martina05 ten uz mame z predosleho kola :(

ikuza
13. júl 2014

@ikuza alebo take, ale toto by ma tiez potesilo, bavit sa s dietatom ake mame dnes pocasie https://www.modrykonik.sk/blog/sliver/album/vre...

ikuza
13. júl 2014

@martina05 teda to bolo adrespvane tebe 🙂alebo take, ale toto by ma tiez potesilo, bavit sa s dietatom ake mame dnes pocasie https://www.modrykonik.sk/blog/sliver/album/vre...

martina05
14. júl 2014

@ikuza no mne sa tiez vselico paci a vselico by ma potesilo, bohuzial navrhujem len to na co si trufnem. Je mi luto ze si si nic nevybrala, ono tazsie sa vybera ked uz vselico mas z predoslych vymen....

martina05
14. júl 2014

@anulicek
@ikuza tie topanocky na nacvik zavazovania ste uz mali??!?to by bol pripadne tiez moj mozny navrh.......

anikag
14. júl 2014

@martina05 jeej tue by som brala aj ja radsej ako peciatky co som lajkla v albume. Dalo by sa ti pre mna spravit?samozrejme ak by chceli aj baby