Výmena vrecúškových aktivít 1 - 3 roky
Ahojte baby,
mnohé z vás už určite niekde na nete zaregistrovali tzv. výmeny vrecúškových aktivít (busy bags, activity packs, ...). O čo ide? Dá sa dokopy skupina mamičiek (15 - 20 osôb), každá z nich si nájde nejakú aktivitu pre deti a vyrobí a pošle ju pre každého v skupine. Na oplátku dostane zas iné aktivity pre deti od ostatných mamičiek.
Inšpirácie na aktivity môžete čerpať tu:
http://rustspolecne.cz/
http://www.neposednenoznice.sk/2013/01/23-aktiv...
https://www.modrykonik.cz/diskuse/sporty-hobby-... ...tu je dobre si popozerat aj albumy niektorych mamiciek, ktore sa vymeny zucastnili
tiez zadanim hesla "busy bags" do googlu atd.
Poprosím, keby ste sa snažili vybrať aktivity, ktoré NIE sú len o vytlačení obrázkov a ich následnom zalaminovaní!!
Túto výmenu by som chcela zamerať na vek 1-3 roky. Poznáte svoje deti, viete čo ich baví, s čím sa radi hrajú - skúste vyberať podľa nich 🙂
Čas na prihlásenie sa do výmeny je do 20.5., potom sa vyberú presné témy pre každú. Potom si necháme mesiac na vyhotovenie (cca do 20.6.), po tomto dátume by ste mi balíčky poposielali poštou, ja ich zozbieram, roztriedim a pošlem naspäť - naj by bolo, keby sa to stihlo ešte do prázdnin 🙂
Finančný limit na jednu aktivitu = 1euro (až nám to nezruinuje rodinný rozpočet 🙂 )
Ak máte záujem, napíšte mi do IP zo 3 tipy na aktivitu, ktorú by ste mohli urobiť aj s vašou mail adresou. Viac tipov preto, ak by sa niektoré opakovali u viacerých z vás, až je z čoho vybrať a až nám nepríde to isté len vo viacerých vyhotoveniach..
Lenka
@anulicek @lenka_hr @nikam @ask @ikuza @maryennn1 @anikag @nenocka @martina05 vy mate ja na mape. Urobila som si z papiera taky planik, ze asi ako.. tak.. budu to zmensujuce sa obdlzniky a na kazdom bude obojstranne nieco, od vesmira po dom. Rada by som vam to urobila absolutne na mieru, kedze inak to asi nema moc vyznam a tak by som potrebovala vediet od vas nejake info.. nemusite sem verejne, staci do IP mi poslat adresu (ulica, cislo domu, mesto, okres, kraj, stat, svetadiel, ... takto nejak to pojde), ja si zbytok uz dohladam.. Ktora chcete, mozete mi poslat nejake info (prip aj foto) o vasom meste, ktore povazujete za take hlavne, alebo miesta, kam chodievate, prip mesta, v ktorych ziju vasi pribuzni, ktorych by ste chceli mat na tej mape vyznacene bodkami (na mape SR vyznacim mesta bodkami a budete musiet pripradit nazvy, ale keby ste chceli nejake ine mesta ako krajske alebo nejaku dedinku, tak tu mi napiste). Chcem to spravit tak, aby na kazdej strane bola aspon nejaka aktivita. Nejake poskladanie nazvu, priradenie niecoho, pomenovavanie.. kreslenie.. atd.
No a na uplne najvrchnejsej strane by mala byt foto domu, idealne zo strany izbicky dietata, aby si mohlo do okna umiestnit seba. Tak ak chcete, napiste mi, ze mi chcete poslat foto a ja vam poslem mejl. 🙂
@nikam @nenocka @martina05 @anulicek @ask @ikuza @baasss
baby, posielam foto ramikov, prosim, vyberte si farby a dajte mi vediet, naj cez IP. mam ale obmedzeny pocet kusov z kazdej farby, tak sa snad nejako dohodneme, lebo do BA zatial neplanujeme ist.
hladala som spravnu ihlu, najprv plastovu, ale nakoniec som kupila klasicku tupu na vysivanie, dost velku, ale zasa taku, aby presla ockom. ono plastova by tiez nemohla byt nejaky "kol", kedze by sa nezmestila do dierky. myslim, ze toto je uz aktivita pre vacsie deti a aj tak budu pod dohladom. ak by ste mali niekto vyhrady, dajte vediet, skusim, pohladat este nieco.
Baby prepacte, ale ziadna nechce teda mat ja na mape priamo konkretne pre svoje dieta? potom asi nema tato aktivita vyznam, lebo spolocne (ako som pozerala podla zopar vasich vyplnenych profilov) mame iba vesmir, zem, europu a slovensko 😝
Zbytok vam mam teda dodat v akej podobe? prazdne laminovacie folie s prazdnymi A4 moj kraj, okres, mesto, ulica, dom? akoze vyrazne sa mi to zjednusi ale budete velmi sklamane asi 😎 😒
@martina05 pre teba zatial mam slona, leva, opicu, chystam sa na zirafu a kona (ten tiez vystupuje v cirkuse, ale ked chces ine nieco, tak napis mi pls)

@anulicek v nadvaznosti na spravu od @lenusskaa navrhujem aby sme oslovili tie dve baby co pisali ze by sa radi pridali co ty na to?