icon

Výmena vrecúškových aktivít 1 - 3 roky

lenusskaa
9. máj 2013

Ahojte baby,
mnohé z vás už určite niekde na nete zaregistrovali tzv. výmeny vrecúškových aktivít (busy bags, activity packs, ...). O čo ide? Dá sa dokopy skupina mamičiek (15 - 20 osôb), každá z nich si nájde nejakú aktivitu pre deti a vyrobí a pošle ju pre každého v skupine. Na oplátku dostane zas iné aktivity pre deti od ostatných mamičiek.
Inšpirácie na aktivity môžete čerpať tu:
http://rustspolecne.cz/
http://www.neposednenoznice.sk/2013/01/23-aktiv...
https://www.modrykonik.cz/diskuse/sporty-hobby-... ...tu je dobre si popozerat aj albumy niektorych mamiciek, ktore sa vymeny zucastnili
tiez zadanim hesla "busy bags" do googlu atd.
Poprosím, keby ste sa snažili vybrať aktivity, ktoré NIE sú len o vytlačení obrázkov a ich následnom zalaminovaní!!
Túto výmenu by som chcela zamerať na vek 1-3 roky. Poznáte svoje deti, viete čo ich baví, s čím sa radi hrajú - skúste vyberať podľa nich 🙂
Čas na prihlásenie sa do výmeny je do 20.5., potom sa vyberú presné témy pre každú. Potom si necháme mesiac na vyhotovenie (cca do 20.6.), po tomto dátume by ste mi balíčky poposielali poštou, ja ich zozbieram, roztriedim a pošlem naspäť - naj by bolo, keby sa to stihlo ešte do prázdnin 🙂
Finančný limit na jednu aktivitu = 1euro (až nám to nezruinuje rodinný rozpočet 🙂 )
Ak máte záujem, napíšte mi do IP zo 3 tipy na aktivitu, ktorú by ste mohli urobiť aj s vašou mail adresou. Viac tipov preto, ak by sa niektoré opakovali u viacerých z vás, až je z čoho vybrať a až nám nepríde to isté len vo viacerých vyhotoveniach..
Lenka

baasss
24. aug 2014

@nikam 🙂 nezabudla si na mna?

nikam
24. aug 2014

@baasss Coby nie, zabudla ☹ Pisem ip

baasss
24. aug 2014

@nikam 😝 😝 😝 kam si mi to poslala 😎 ?

maryennn1
25. aug 2014

Ahoj kočky, asi sa na mňa nahneváte, ale ja nestíham ☹ ešte len v piatok ma pustili domov z nemocnice po operácii, prišlo to veľmi nečakane, ani som nestihla nikomu dať nič vedieť ☹
K aktivitám... Niečo mám už urobené, ale niečo je ešte len v štádiu prípravy, chcem sa preto opýtať, dokedy sme si stanovili ten termín? Rada by som to stihla, len momentálne mám čo robiť, aby som vládala dýchať, aj tu som len na skok ☹ Potrebujem pár dní na relax a potom by som sa opäť do toho pustila.

baasss
26. aug 2014

@nikam 🙂 dorazili, maly je rozkosny 😵 😵

noemmka
26. aug 2014

Naša skupinka na tvorbu vrecúškových aktivít pre 2-3 roky je už plná. Ďakujem maminkám za záujem!

nikam
28. aug 2014

@maryennn1 Hlavne prajem cim skorsie uzdravenie. A zaroven navrhujem posun terminu, mozno sme viacere, ktore nestihaju (ako tradicne). 🙂

maryennn1
28. aug 2014

@nikam Ďakujem si zlatá a veru, od včera som sa zase pustila do výroby, ale ten posun termínu by som uvítala 😅

ask
28. aug 2014

@maryennn1 Drzim palce nech sa Ti dari v tvoreni, hlavne ze si uz v poriadku, posielam male modre na vypomoc😉

maryennn1
28. aug 2014

@ask joj ďakujem, áno už je mi trošku lepšie, hlavne ma to dosť vydesilo a psychicky vyšťavilo (myslím teraz tú operáciu, bolo to veľmi nečakané a narýchlo), ale už je ozaj lepšie, tak sa snažím ventilovať AJ tvorením 🙂

ask
28. aug 2014

@maryennn1 Cloveka to zaskoci ked sa nieco zomelie takto necakane o to viac si potom uvedomuje ake vzacne je zdravie... nech sa Ti uz taketo prekvapenia radsej vyhybaju🙂

maryennn1
28. aug 2014

@ask Ďakujem ešte raz 🙂

nikam
29. aug 2014

@maryennn1 A coze sa stalo? Teda, len ak chces napisat.
Inak Martinko mal v noci takmer 40 teploty, zdalo sa mi, ze aj bluzni, joj, tak som sa vydesila.

ask
29. aug 2014

@nikam ☹ Coze ho to chytilo takto na konci leta? A cez den ste boli lepsie? 😕 Dajte sa rychlo do poriadku...

nikam
29. aug 2014

@ask Neviem, taka teplota len zo soplikov byt nemohla. Stazoval sa aj na hrdlo. Cez den ale v pohode, teplota sa drzala okolo 37, uvidime, aka bude noc.

ask
29. aug 2014

@nikam Tak drzim palce, nech je pokojna!

maryennn1
29. aug 2014

@nikam No vyoperovali mi akútne žlčník, nikdy som s ním nemala problém, až v minulú stredu som dostala prvýkrát záchvat, ale taký, že som sa nevedela nadýchnuť, prišla záchranka, odviezli ma do nemocnice a hneď aj zoperovali, vraj v hodine dvanástej ☹ och ja som z toho úplne hotová, lebo malý má z toho obrovský šok, stále napodobňuje sirénu sanitky, prestali sme sa kojiť, nechce sa prisať, len čo sa vzdialim už plače, nechce zaspať (bojí sa, že odídem) no katastrofa u nás ☹

maryennn1
29. aug 2014

@nikam či to nebude angína, keď ho bolí hrdielko, vtedy sú väčšinou také vysoké horúčky.

nikam
29. aug 2014

@maryennn1 No to je teda "nadeleni", och. Hrozne pre Teba aj maleho ☹
A ako si sa pozviechala po operacii?

ask
29. aug 2014

@maryennn1 Uff! To bolo fakt extra rychle, sa malemu nevidim... chvilu to potrva kym sa vratite do normalu, drzim palce aby sa upokojil co najskor. Jedine co poradim je aby si bola co najviac s nim, stale ho mojkala, stiskala ...

maryennn1
29. aug 2014

@nikam no ešte som sa úplne nepozviechala, operovali ma laparoskopicky, takže mám v bruchu tri diery, z toho dve zašité a jednu otvorenú (odtiaľ šiel vývod- tú nešijú) a tá mi stále praská a otvára sa a... joj ani vám to tu nebudem písať, nechcem sa sťažovať ☹
@ask práve to ma privádza do zúfalstva ja ho nemôžem vôbec zdvíhať a prenášať, neviem sa k nemu zohnúť, no proste... snažím sa ako viem, stále som s ním, ale môj Adamko je taká malá motorová myšička, neposedí ani chvíľku a ja momentálne nevládzem za ním utekať, minule spadol a ani som nestačila ho zachytiť, joj tak mi je z toho všetkého smutno...

Ale verím, že čoskoro bude lepšie a všetko bude tak ako predtým...

ask
29. aug 2014

@maryennn1 ☹ Nezdvihaj, sadaj si k nemu na zem, hrajte sa poleziacky.... verim ze Ta mrzi kazde jeho jedno buchnutie, ktoremu by si predisla keby si bola "ohybnejsia" ale deticky potrebuju parkrat aj padnut aby ostali opatrnejsie. VElmi drzim palce nech sa cim skor zahojis, neradili Ti na ranu nejake hojacie caje ako repik a nedavno som citala ze aj salvia ma vyborne ucinky aj na rany...

maryennn1
30. aug 2014

@ask ďakujem, vyskúšam.

anulicek
30. aug 2014

@maryennn1 ooooch.... to snáď nie.. držím palce, aby bolo len leošie.... Ja som minulý rok tato akútne absolvovala slepák... ale kojiť sme neprestali ☹
@nikam aj vám držím palčeky..
Čo sa týka termínu... ja som v pohode... bude stačiť posun o týždeň ?

ikuza
30. aug 2014

@anulicek mne by bodlo tiez posun o tyzden. @nikam drzte sa.
@maryennn1 skore uzdravenie, rychlo sa zotav.

maryennn1
31. aug 2014

ja by som ten týždňový posun veeeľmi uvítala, ak by sme sa na ňom dohodli kedy by bol potom termín odovzdania?

...a ďakujem vám baby všetkým, je mi už lepšie a aj malý mi začína zase dôverovať, som šťastná 🙂

baasss
31. aug 2014

Cauteee
idem sa pochvalit, ze zatial mam hotovu az jednu jedinu vec 😝 😝 a to domcek pre @ywett a rovno chcem tym povedat, ze Ywett ty asi budes musiet poslat @anulicek vacsiu krabicu, lebo ten domcek je taky objemnejsi, zle sa to balilo, tak skoncil v krabici cca 18x15x11 tak aby si s tym pocitala 😎

co sa tyka terminu, zatial si trufam aj stihat, ale ak bude posun, budem kludnejsia 😝 😎

chorucki, rychlo sa vyliecte 😔
@maryennn1 drzim palce, nech nemas ziadne pridruzene problemy, vela oddychuj 😔

anulicek
31. aug 2014

@maryennn1 to by sa odovzdavalo koncom druheho septembrovejo tyzdna...

anulicek
31. aug 2014

@baasss ywett si berie osobne, takze by to malo byt v pohodeee

baasss
31. aug 2014

@anulicek super, tak potom v poriadku 🙂