icon

Výmena vrecúškových aktivít 1 - 3 roky

lenusskaa
9. máj 2013

Ahojte baby,
mnohé z vás už určite niekde na nete zaregistrovali tzv. výmeny vrecúškových aktivít (busy bags, activity packs, ...). O čo ide? Dá sa dokopy skupina mamičiek (15 - 20 osôb), každá z nich si nájde nejakú aktivitu pre deti a vyrobí a pošle ju pre každého v skupine. Na oplátku dostane zas iné aktivity pre deti od ostatných mamičiek.
Inšpirácie na aktivity môžete čerpať tu:
http://rustspolecne.cz/
http://www.neposednenoznice.sk/2013/01/23-aktiv...
https://www.modrykonik.cz/diskuse/sporty-hobby-... ...tu je dobre si popozerat aj albumy niektorych mamiciek, ktore sa vymeny zucastnili
tiez zadanim hesla "busy bags" do googlu atd.
Poprosím, keby ste sa snažili vybrať aktivity, ktoré NIE sú len o vytlačení obrázkov a ich následnom zalaminovaní!!
Túto výmenu by som chcela zamerať na vek 1-3 roky. Poznáte svoje deti, viete čo ich baví, s čím sa radi hrajú - skúste vyberať podľa nich 🙂
Čas na prihlásenie sa do výmeny je do 20.5., potom sa vyberú presné témy pre každú. Potom si necháme mesiac na vyhotovenie (cca do 20.6.), po tomto dátume by ste mi balíčky poposielali poštou, ja ich zozbieram, roztriedim a pošlem naspäť - naj by bolo, keby sa to stihlo ešte do prázdnin 🙂
Finančný limit na jednu aktivitu = 1euro (až nám to nezruinuje rodinný rozpočet 🙂 )
Ak máte záujem, napíšte mi do IP zo 3 tipy na aktivitu, ktorú by ste mohli urobiť aj s vašou mail adresou. Viac tipov preto, ak by sa niektoré opakovali u viacerých z vás, až je z čoho vybrať a až nám nepríde to isté len vo viacerých vyhotoveniach..
Lenka

martina05
3. sep 2014

Ahoj, vopred sa ospravedlňujem za spôsobené komplikácie ale skutočne neviem situáciu riešiť inak.... Z dohodnutých aktivít vyrábam pečiatky... Snažila som sa zohnať rôzne tvary, zvieratká a podobne - tak ako sme sa dohodli, potom čo som to s vami konzultovala. Bohužiaľ sa mi to ani po preskúmaní všetkých dostupných obchodov v NR, BB a okolí a internetových stránok nepodarilo. Objednala som teda materiál zo stránky opitec....číslice a aj písmená /na výber/ s tým že detičky sa aspoň naučia čosi nové. Niektoré ste písali, že už písmená máte....Objednávala som pred viac ako 10 dňami a stále tu objednávku nemám - myslela som že včera ale nič neprišlo..... Problém je že vo štvrtok 4.9. ráno cestujeme na dovolenku k moru a nestihnem pečiatky dokončiť tak aby u @anulicek boli do 8.9. Z dovolenky sa vraciame 16.9. kým pečiatky dokončím vedela by som ich najskôr odoslať 22.9. - z dvoma detmi to skor nedám.... Veľmi sa ospravedlňujem- napíšte mi prosím pokiaľ máte nejaké iné návrhy /mám si pečiatky rozposlať sama, príp. iné/ a dajte mi vedieť či je možné do toho 22.9. počkať.
Ďakujem a ešte raz prepáčte za komplikácie..
Včera som písla už našej "managerke" a tá ma odkázala na vás....
@nikam @anulicek @baasss @ikuza @ywett @maryennn1 @anikag @nenocka ....označila som všetky????

nikam
3. sep 2014

@martina05 Co sa mna tyka, nemam problem pockat. Uzite si more, ved tu je uz regulerna jesen 🙂

martina05
3. sep 2014

@nikam ďakujeeeem

baasss
3. sep 2014

@martina05 aj u mna ok 🙂

martina05
3. sep 2014

Kuriér práve priniesol balík... Do zajtra to už ale naozaj nestíha
nestiham.začíname baliť...dajte mi vedieť či chcete pečiatky čísla alebo písmená...

martina05
3. sep 2014

@baasss ďakujem

baasss
3. sep 2014

@martina05 mne je jedno, my zatial ziadne nemame, tak co ostane teda 😉

martina05
3. sep 2014

@baasss mam dost z oboch🙂 kludne si vyber🙂

anikag
3. sep 2014

@martina05 aj ja kludne pockam a som z bb 🙂 aj nam je jedno ci pismenka alebo cisielka

baasss
3. sep 2014

@martina05 uprednostnim asi pismenka, ale keby naaahodou, tak kludne cisla. kolko bude tych peciatok?

ask
3. sep 2014

@martina05 Peknu dovolenku prajem, pre nas skor pismena, ciselka mame, dakujem🙂

martina05
3. sep 2014

@baasss uvidim, cisel 10 kusov od 0-9 a pismen kplko vyjde ...chcela by som celu abecedu....uvidime

maryennn1
3. sep 2014

@martina05 mne to len a len vyhovuje 🙂 užite si dovolenku a ak si môžem vybrať, tak si prosíme písmenká.

nikam
3. sep 2014

@martina05 Ja si prosim pismenka, cisielka mame.

anulicek
4. sep 2014

@martina05 ja si prosim cisielka

nikam
7. sep 2014

@anikag @ask @ywett @ikuza @nenocka @baasss @anulicek @martina05 @maryennn1 Dievcata, ja robim mapu sveta z machovej gumy aj s predlohou. Prosite si na jednotlive kontinenty aj ich nazvy? Ak ano, tak na predlohu, alebo na kusky z machovej gumy?

maryennn1
7. sep 2014

@nikam asi na predlohu 🙂 ale prispôsobím sa ako povedia dievčatá 🙂

baasss
7. sep 2014

@nikam ja si nazvy prosim a je mi jedno kam 🙂 ako to lepsie pojde

ask
7. sep 2014

@nikam kam sa Ti budu lahsie pisat 🙂

baasss
7. sep 2014

Inaaak, musim sa pochvalit, vyrazne som sa posunula vpred tento vikend a asi aj idem pokracovat 🙂 prve tri babule mam zalaminovane, este nastrihat a porobit tam nejake ficurinky a su komplet 😵 😵 😵
Ale nastrihat si musim dnes aspon 4 baby, lebo teda je to dost piplacka.. ale vyzera to super 🙂 dufam, ze aj vam sa to bude pacit 🙂

nikam
7. sep 2014

@maryennn1 @baasss @ask Super, ste zlate 🙂 Takze na predlohu, tu budem kopirovat 🙂
@baasss Asi sme mali vstety vyrabaci vikend 😉

ask
7. sep 2014

Ja este dokoncim poslednych par papagajov 😅 ...

baasss
7. sep 2014

@ask 🙂 flakas sa? 🙂
@nikam 😝 🙂 tak termin sa blizi 😎 vcera som bola cely den prec, tak dnes som zamakala

ikuza
7. sep 2014

@martina05 aj pre nas pismenka, dakujeme

ywett
7. sep 2014

@nikam necham na Teba, ako ti je lepsie a ako robis vacsine

anikag
8. sep 2014

@nikam aj ja poprosim nazvy na predlohu 🙂

ikuza
10. sep 2014

@nikam @anikag @ask @ywett @nenocka @baasss @anulicek @martina05 @maryennn1 och tak sa trapim s laminatovanim. Prv my dva dni trvalo kym som prisla na to preco mi laminator foliu nelepi. A potom uz ked som uspesne zacala laminatovat, tak mi prestal momentalne laminator strajkuje, nechce mi brat folie medzi valce. Skusim zajtra nejaky servis elektroniky. Keby som asi reklamovala laminator, tak laminatovat opat bude asi az v decembri. :((((( Akosi mi nie je sudene laminatovat. Laminatovanie sa stava mojou nocnou morou. Drzte mi palce.

maryennn1
10. sep 2014

Och baby, došli mi tonery v tlačiarni ☹ najskôr v piatok sa dostanem do mesta, aby som ich kúpila ☹ kedy to máme ten termín?

nenocka
10. sep 2014

@ikuza
@maryennn1 zakliata je táto výmena 🙂 mne starší synátor rozstrihal pár orgánov 😀

ja by som bola za to, aby sme termín posunuli na koniec septembra - moji synátori sa zotavujú (starší zo zápalu pľúc a mladší z angíny), ja som nastúpila späť do škôlky, takže som po práci trošku ohúkaná a ani za otca sa mi nechce nič robiť - iba to najnutnejšie 😉

anikag
11. sep 2014

Co sa tyka terminu mne je to jedno ja mam hotovo 🙂 len povedzte kedy posielat 🙂 a komu