icon

Výmena vrecúškových aktivít 1 - 3 roky

lenusskaa
9. máj 2013

Ahojte baby,
mnohé z vás už určite niekde na nete zaregistrovali tzv. výmeny vrecúškových aktivít (busy bags, activity packs, ...). O čo ide? Dá sa dokopy skupina mamičiek (15 - 20 osôb), každá z nich si nájde nejakú aktivitu pre deti a vyrobí a pošle ju pre každého v skupine. Na oplátku dostane zas iné aktivity pre deti od ostatných mamičiek.
Inšpirácie na aktivity môžete čerpať tu:
http://rustspolecne.cz/
http://www.neposednenoznice.sk/2013/01/23-aktiv...
https://www.modrykonik.cz/diskuse/sporty-hobby-... ...tu je dobre si popozerat aj albumy niektorych mamiciek, ktore sa vymeny zucastnili
tiez zadanim hesla "busy bags" do googlu atd.
Poprosím, keby ste sa snažili vybrať aktivity, ktoré NIE sú len o vytlačení obrázkov a ich následnom zalaminovaní!!
Túto výmenu by som chcela zamerať na vek 1-3 roky. Poznáte svoje deti, viete čo ich baví, s čím sa radi hrajú - skúste vyberať podľa nich 🙂
Čas na prihlásenie sa do výmeny je do 20.5., potom sa vyberú presné témy pre každú. Potom si necháme mesiac na vyhotovenie (cca do 20.6.), po tomto dátume by ste mi balíčky poposielali poštou, ja ich zozbieram, roztriedim a pošlem naspäť - naj by bolo, keby sa to stihlo ešte do prázdnin 🙂
Finančný limit na jednu aktivitu = 1euro (až nám to nezruinuje rodinný rozpočet 🙂 )
Ak máte záujem, napíšte mi do IP zo 3 tipy na aktivitu, ktorú by ste mohli urobiť aj s vašou mail adresou. Viac tipov preto, ak by sa niektoré opakovali u viacerých z vás, až je z čoho vybrať a až nám nepríde to isté len vo viacerých vyhotoveniach..
Lenka

maryennn1
11. sep 2014

@nenocka veru zakliata, a ten koniec septembra sa mi veľmi páči 🙂

baasss
11. sep 2014

Caute baby, ja mam balik uz ulozeny u @anulicek takze si pohnite, nech tam nelezi dlho 🙂
Pevne verim, ze sa vam budu aktivitky pacit a vopred sa ospravedlnujem, ale... Porezala som sa na dlani tak sprosto, ze ma strasne bolelo strihanie a trvalo mi to strasne dlho, tak z toho dovodu som si dovolila nepostrihat vsetko, ale len to, co vyzadovalo este dalsie upravy. Tj asi 80% som nastrihala a upravila ako som chcela a zbytok vas velmi prosim, obstrihajte si same 😅 . Nie je to moj styl takto neodovzdat dokonale, ale uprimne som rada, ze dnes este dycham. Za trest mi mozete nieco vymysliet 😎
@ikuza no a tebe ... Vcera som laminovala tvoju okolo polnoci a dnes...skoro ma prekotilo. V strede A4 s mojim krajom svietil papierik co tam absolutne nemal co hladat 😖 a tak som utekala este k nasim, aby som si vytlacila tie dve stranky znova, nemali toner dobry, tak rychlo k bratrancovi, potom domov, zalaminovat..a poobede striham a zistujem, ze je to cele o kusok vacsie ako ma byt ☹ tak som ti tam pribalila aj tu pokazenu stranu a aj tu novu, ale s vacsim rozmerom a keby ti to vadilo, tak ked sa vratim, prerobim to a poslem, ok?

anulicek
14. sep 2014

@anikag @ask @ywett @ikuza @nenocka @baasss @anulicek @martina05 @nikam @maryennn1 Ahojte dievčatá... vidím a čítam, že sa termínik ešte musí troška posunúť.. Ak by to bolo do 27. 9.. to by som bola rada.. už pomaličky chcem rozbehnúť vianočnú výmenu.. 🙂 Držím palčeky najmä so zdravíííím.. pre všetkých. 🙂

anulicek
14. sep 2014

@anikag @ask @ywett @ikuza @nenocka @baasss @anulicek @martina05 @nikam @maryennn1 @martina646 @josenka @danatalu @janulkan @marienkamyd @emily_666 @zuzzka1 @laurinkam @tomaskovamaminka @majusqwa @furu @liesi @moninka1 @jlp
Ahojte dievčatá.. dnes ma napadlo, že je už čas na premýšľanie o vianočnej výmene 🙂 Tak, aby sme aktivitky mali už 1.decembra pekne rozdelené v adventnom kalendári 🙂 (minulý rok sa mi to páčilo 😀 )
Takže, ak máte chuť, čas a energiu, tak by sme to mohli pomaly rozbehnúť...
Ak by sme zvládli vybrať aktivitky do konca septembra, tak to by bolo ideálne.. a tak v polovici novembra ich odoslať.. Ak viete o nejakej maminke, ktorá by mala záujem a nezaradila som ju do zoznamu, posuňte info prosím ďalej ... juchúúú.. vianoceeee vianoceeee 🙂

zuzzka1
15. sep 2014

@anulicek Ďakujem babulky, že ste na mňa nezabudli, vďaka výmen máme doma kopu nádherných edukačných aktivít, do vianočnej edície sa mi asi tentoraz nepodarí zapojiť, máme doma čerstvého Tomáška 🙂 budem veľmi rada ak sa podarí nabudúce...

maryennn1
15. sep 2014

@anulicek ja som sa zaprisahávala, že do ďalšej výmeny už nejdem, ale keď dáš takú super tému ako Vianoc, no môžem ja odolať????? 😅 takže ja by som sa pridala, ale jedine v prípade, že sa bude vyrábať len jedna rovnaká aktivita a termín bude niekedy v novembri 🙂 Inak to nevykrývam, lebo aj teraz mám kopec problémov okolo 😅 ale teda tá vianočná téma je veeeľmi lákavá 🙂

anulicek
15. sep 2014

@maryennn1 termn je v polovici novembra... Takze stihas 🙂

@zuzzka1 blahozelam k Tomaskovi... Nech vam je spolu kraaaasne

martina646
15. sep 2014

@anulicek dakujem za pozvanku do dalsej vymeny, ale uz sa nezapojim, mam za sebou 5 vymen, tak prenecham miesto inej tvorilke. Nech sa vam dari.

zuzkalika
16. sep 2014

@anulicek ahoj 🙂 ja by som sa rada pridala 🙂

anulicek
16. sep 2014

@zuzkalika vitaj ... zatiaľ si myslím, že by si sa mohla pridať...bola si "rýchla".. tak sleduj stránočku.. do konca septembra by som bola rada, aby sa vybrali aktivitky 😀

zuzkalika
16. sep 2014

@anulicek uz mozem aj pridat nejake navrhy? ci este cakame na rozrastenie skupiny 🙂

nenocka
17. sep 2014

Anička, ja toho mám teraz mooooc, ale ďalšia výmena je lákavá 🙂 ak to nebude problém, rozhodla by som sa podľa ponúknutých aktivít...

Inak, kočky, chcem vám všetkým veľmi poďakovať - zopár aktivitiek (magnetický a plastelínový face, práčku, umývačku, farebné štipce s prádlom a zajtra beriem pizzu) som už stihla využiť aj v škôlke a detičky boli nadšenéééé 😵

ask
17. sep 2014

@anikag @ask @ywett @ikuza @nenocka @baasss @anulicek @martina05 @nikam @maryennn1
😎 Krdlik hlasi, ze je pripraveny na odlet 😀 😀 😀

ask
17. sep 2014
nikam
17. sep 2014

@ask Uuuuuuuuuzasne su, uz sa na ne tesim(e).

maryennn1
17. sep 2014

@ask waaaaw perfektné, juj teším sa na ne 🙂

anulicek
17. sep 2014

@ask jeeej... skvelééé

@zuzkalika kľudne popridávaj návrhy.. juchúúúú

baasss
18. sep 2014

Ahojteee 🙂 my sme sa prestahovali a mame uz aj wifinu, tak nazeram co a ako 🙂
@anulicek juuuuuj 😵 asi do toho pojdem 🙂 . A ta tema ze vianoce, to ako ovplyvni aktivitku? Akoze ma to byt s vianocnym motivom? Alebo proste len stihnut do mikulasa?
@ask 😵 nadherneee suu, si velka sikulka

majusqwa
18. sep 2014

@anulicek ja tentokrat nie, caka ma trocha narocnejsi cas.

anulicek
19. sep 2014

@baasss Taky vianocnejsi motiv... 🙂
@majusqwa Skodaaaa

ywett
19. sep 2014

@ask kraaasa

kajka18
20. sep 2014

@anulicek Mozem sa aj ja zapojit do "vianocnej" vymeny? 😉

tomaskovamaminka
20. sep 2014

@anulicek Ahoj, rozmyslam , rozmyslam,... mam otazku, kolko mamiciek by nas bolo? Tak ako minuly rok, 24 mamiciek?

anulicek
20. sep 2014

@tomaskovamaminka Vyzerá, že oveľa menej... tak do 15 by som brala ja... ešte nás nie je ani 10.. nikto nechce 😀

@kajka18 Zatiaľ je voľno, takže si naša 😀

kajka18
20. sep 2014

@anulicek takze ak sa nas nazbiera, tak sa tesim 😉

martina05
22. sep 2014

@anulicek dokedy sa pridavaju navrhy vianocnej vymeny?????zvazujem ze by som sa pridala, ak by bolo volne.....

anulicek
22. sep 2014

@martina05 ešte je kopec voľného... myslela som si, že stihneme návrhy do konce septembra.. ale vyzerá to nereálne..takže asi posunieme na polovicu októbra a do polivice novembra odovzdávka, aby ste z toho mohli mať adventný kalendár.. 🙂

janulkan
22. sep 2014

@anulicek ja som ti aj zabuda odpisat,mm nechce uz dalsiu vymenu a bez,neho to,nedam 🙂 kedze vacsinu vyrabal on a aj teraz robi veci pre kristinku obcas 😝

anulicek
23. sep 2014

@janulkan Cháááápem 🙂

zuzkalika
23. sep 2014

@anulicek ahoj 🙂 ako to zatial vyzera? kolko nas uz je?