Výmena vrecúškových aktivít 1 - 3 roky
Ahojte baby,
mnohé z vás už určite niekde na nete zaregistrovali tzv. výmeny vrecúškových aktivít (busy bags, activity packs, ...). O čo ide? Dá sa dokopy skupina mamičiek (15 - 20 osôb), každá z nich si nájde nejakú aktivitu pre deti a vyrobí a pošle ju pre každého v skupine. Na oplátku dostane zas iné aktivity pre deti od ostatných mamičiek.
Inšpirácie na aktivity môžete čerpať tu:
http://rustspolecne.cz/
http://www.neposednenoznice.sk/2013/01/23-aktiv...
https://www.modrykonik.cz/diskuse/sporty-hobby-... ...tu je dobre si popozerat aj albumy niektorych mamiciek, ktore sa vymeny zucastnili
tiez zadanim hesla "busy bags" do googlu atd.
Poprosím, keby ste sa snažili vybrať aktivity, ktoré NIE sú len o vytlačení obrázkov a ich následnom zalaminovaní!!
Túto výmenu by som chcela zamerať na vek 1-3 roky. Poznáte svoje deti, viete čo ich baví, s čím sa radi hrajú - skúste vyberať podľa nich 🙂
Čas na prihlásenie sa do výmeny je do 20.5., potom sa vyberú presné témy pre každú. Potom si necháme mesiac na vyhotovenie (cca do 20.6.), po tomto dátume by ste mi balíčky poposielali poštou, ja ich zozbieram, roztriedim a pošlem naspäť - naj by bolo, keby sa to stihlo ešte do prázdnin 🙂
Finančný limit na jednu aktivitu = 1euro (až nám to nezruinuje rodinný rozpočet 🙂 )
Ak máte záujem, napíšte mi do IP zo 3 tipy na aktivitu, ktorú by ste mohli urobiť aj s vašou mail adresou. Viac tipov preto, ak by sa niektoré opakovali u viacerých z vás, až je z čoho vybrať a až nám nepríde to isté len vo viacerých vyhotoveniach..
Lenka
Dievcata.. Dufam, ze do konca tyzdna budem mat aktivitky doma... Zatail dorazili 2 anikag a nenocka, baaaas doniesla osobne a ak sOm spravne pochopila, 2 baliky su na ceste... 🙂 jaaaaj... Natahuje sa nam to juuuuj ☹ rada by som bola, keby som do konca tyzdna tohto 🙂 dostala aktivitky a v pondelok mohla posielat spat ... Juchuuuu
Kočky ja sa ospravedlňujem, ale mne sa podarí odoslať až zajtra, odošlem ale doporučene prvou triedou, takže to tam šéfka budeš mať na druhý deň...teda veľmi v to dúfam.
@ask @anikag @ask @ywett @ikuza @nenocka @baasss @anulicek @nikam @maryennn1
Ahojte!!! Takže odo mňa odchádza balík tiež zajtra ráno prvou triedou... každému som spravila podľa želania - pečiatky číslicové aj písmenové...dúfam, že som to nepoplietla...
@baasss - tebe posielam dve aktivitky - ako sme sa dohodli, že meníme po dve aktivity - pečiatky písmenká a aj labyrint
@ywett @nenocka - ďakujem ešte raz za pomoc pri zbieraní vrchnákov, pribalila som vám materiál na ďalšiu sadu a náhradu poštovného
Dúfam, že som na nič nezabudla a nič nepoplietla - pokiaľ áno ospravedlňujem sa ....
....A vďaka za trpezlivosť a zhovievavosť.....
@nenocka 😔 😔 😔 😔 😔 Velmi sa ospravedlnujem, pokukala som spetne postu a ano, mam to tam, aj linky som si vsetky pootvarala co si dala, jednu knihu som si aj poznacila ze chcem... dokonca som Ti aj odpisala, ako sa na aktivitu tesim. Este som si spravu vyznacila hviezdickou ako dolezitu ....a napriek tomu vsetkemu som prehliadla tu veticku na konci o tom ze mam poslat mail 😔 Prepac. 😔 😅
@anulicek neviem nájsť v pošte tvoju adresu, mala som ju označenú hviezdičkou a odrazu tam nie je, mohla by si mi u poslať ešte raz? martina05 @ask @anikag @ask @ywett @ikuza @nenocka @baasss @nikam baby, alebo vy, ktorá máte adresu, prosím pošlite mi do IP, nech to môžem ešte teraz ráno odoslať, ďaujeeem 🙂
Takze dnes dorazil dalsi balicek, takze mam uz od baaaas, ikuza, nenocka, martina04 a este je jeden na poste a som dohodnuta s ywett a nikam .. Takze to je 8 (aj s mojou) aktivitiek z 10 ... To vyzera supeeeer 🙂
A este anikag takze je to blizko..

@anulicek Dievcata, ja tak isto nie. Realne ledva stiham dovyrabat mapu sveta, na ktorej teraz pracujem.