icon

Výmena vrecúškových aktivít 1 - 3 roky

lenusskaa
9. máj 2013

Ahojte baby,
mnohé z vás už určite niekde na nete zaregistrovali tzv. výmeny vrecúškových aktivít (busy bags, activity packs, ...). O čo ide? Dá sa dokopy skupina mamičiek (15 - 20 osôb), každá z nich si nájde nejakú aktivitu pre deti a vyrobí a pošle ju pre každého v skupine. Na oplátku dostane zas iné aktivity pre deti od ostatných mamičiek.
Inšpirácie na aktivity môžete čerpať tu:
http://rustspolecne.cz/
http://www.neposednenoznice.sk/2013/01/23-aktiv...
https://www.modrykonik.cz/diskuse/sporty-hobby-... ...tu je dobre si popozerat aj albumy niektorych mamiciek, ktore sa vymeny zucastnili
tiez zadanim hesla "busy bags" do googlu atd.
Poprosím, keby ste sa snažili vybrať aktivity, ktoré NIE sú len o vytlačení obrázkov a ich následnom zalaminovaní!!
Túto výmenu by som chcela zamerať na vek 1-3 roky. Poznáte svoje deti, viete čo ich baví, s čím sa radi hrajú - skúste vyberať podľa nich 🙂
Čas na prihlásenie sa do výmeny je do 20.5., potom sa vyberú presné témy pre každú. Potom si necháme mesiac na vyhotovenie (cca do 20.6.), po tomto dátume by ste mi balíčky poposielali poštou, ja ich zozbieram, roztriedim a pošlem naspäť - naj by bolo, keby sa to stihlo ešte do prázdnin 🙂
Finančný limit na jednu aktivitu = 1euro (až nám to nezruinuje rodinný rozpočet 🙂 )
Ak máte záujem, napíšte mi do IP zo 3 tipy na aktivitu, ktorú by ste mohli urobiť aj s vašou mail adresou. Viac tipov preto, ak by sa niektoré opakovali u viacerých z vás, až je z čoho vybrať a až nám nepríde to isté len vo viacerých vyhotoveniach..
Lenka

nikam
25. sep 2014

@anulicek Dievcata, ja tak isto nie. Realne ledva stiham dovyrabat mapu sveta, na ktorej teraz pracujem.

kajka18
25. sep 2014

@anulicek tak kolko nas je? Mam zacat hladat vianocne aktivitky? 😉

anulicek
26. sep 2014

@kajka18 treba hľadááááť a popridávať fotečky
@nikam chápem 🙂

ask
26. sep 2014

@anulicek Ty co si tu robila o takej hodine, sefka? 😅 Balim aktivitky... takze odo mna ide 9xvtacik, jeden kozmonaut. Ja som jedenacta, ale sebe nemusim posielat? Takze O.K? Aby som na nikoho nezabudla. (A este 2x"sukromna aktivitka" 😉 )

kajka18
26. sep 2014

@anulicek takze pridavam nejake navrhy, co sa mi pacia 😉 no netusim kolko nas bude... tak do 10 by bolo fajn 😉 tesim sa na vase navrhy...

ikuza
27. sep 2014

@anulicek ahojky sefka, odo mna odislo 10 kostier, pre seba som neposlala. Dufam, ze sa bude pacit.

anulicek
27. sep 2014

@kajka18 prvu aktivitku sme uz mali... To je z nasej vymeny 🙂 ale mozno sa niektorej mamie este bude hodit... Podobne mame doma ☹ to myslim ostatne aktivitky...
@ask to som mala len medzi spankom 🙂 to by som nevydrzala hore do vecera 🙂

anulicek
27. sep 2014

Dievcata.. Dufam, ze do konca tyzdna budem mat aktivitky doma... Zatail dorazili 2 anikag a nenocka, baaaas doniesla osobne a ak sOm spravne pochopila, 2 baliky su na ceste... 🙂 jaaaaj... Natahuje sa nam to juuuuj ☹ rada by som bola, keby som do konca tyzdna tohto 🙂 dostala aktivitky a v pondelok mohla posielat spat ... Juchuuuu

ask
27. sep 2014

@anikag @ywett @nenocka @martina05 @nikam @maryennn1 ...tak ako dievcata, podarilo sa odoslat? 😉

nenocka
28. sep 2014

@ask ja som posielala už vo štvrtok (kuk správu vyššie od Aničky 😉 ), včera som dievčatám na mail posielala sľúbené trojzložkové kartičky

ask
28. sep 2014

@nenocka Sikulka, ja az v piatok🙂

maryennn1
28. sep 2014

Kočky ja sa ospravedlňujem, ale mne sa podarí odoslať až zajtra, odošlem ale doporučene prvou triedou, takže to tam šéfka budeš mať na druhý deň...teda veľmi v to dúfam.

nikam
28. sep 2014

@ask Ja beriem v utorok osobne 🙂. Napodiv nakoniec mam najvacsi problem s prefotenim 2xA4 tak, aby spolu licovali strany ☹ Takze ked sa mi to poradi napasovat, nafotim, zalaminujem, zalepim, prilozim kontinenty a hotovo.

martina05
28. sep 2014

@ask @anikag @ask @ywett @ikuza @nenocka @baasss @anulicek @nikam @maryennn1
Ahojte!!! Takže odo mňa odchádza balík tiež zajtra ráno prvou triedou... každému som spravila podľa želania - pečiatky číslicové aj písmenové...dúfam, že som to nepoplietla...
@baasss - tebe posielam dve aktivitky - ako sme sa dohodli, že meníme po dve aktivity - pečiatky písmenká a aj labyrint
@ywett @nenocka - ďakujem ešte raz za pomoc pri zbieraní vrchnákov, pribalila som vám materiál na ďalšiu sadu a náhradu poštovného
Dúfam, že som na nič nezabudla a nič nepoplietla - pokiaľ áno ospravedlňujem sa ....
....A vďaka za trpezlivosť a zhovievavosť.....

nenocka
28. sep 2014

@martina05 tie euráčiky na poštovné pekne vybaľ! pomáhať si treba 😉

anulicek
28. sep 2014

@maryennn1 @martina05 stačí obyčajne... rátam, že pokiaľ sa to pozbiera..aj tak to stihnem rozposlať najskôr v piatok alebo v pondelok..takže kľúúúd...
@ask ako to že som si ja neprosila trojzložkové karty? 😀 Asi som niečo prehliadla.. aj ja si prosím kartičky.. pošlem mail :-ň ďakujem..

maryennn1
28. sep 2014

@ask dúfam, že ja som si tie trojzložkové kartičky prosila 🙂

maryennn1
28. sep 2014

@kajka18 mne by sa tá prvá aktivita veeeľmi páčila, nič také doma nemáme 🙂

ask
28. sep 2014

@anulicek @maryennn1 Moment baby, trojzlozkove karticky posielala na maily @nenocka , ak mam pravdu povedat, ja netusim o ake karty sa jedna ani komu ich posielala-ja som nedostala nic😅 😕 😕 😕

nenocka
28. sep 2014

@ask
@anulicek lebo prehliadate moje IP dievčatá 😝 v IPčke ohľadom mojej aktivity som vám písala, že cez víkend zapracujem na 3zložkových kartách a pošlem vám ich mailom. a prosila som, aby ste mi poposielali adresy 😉
@maryennn1 tebe som, tuším, posielala 😉

ask
28. sep 2014

@nenocka 😔 😔 😔 😔 😔 Velmi sa ospravedlnujem, pokukala som spetne postu a ano, mam to tam, aj linky som si vsetky pootvarala co si dala, jednu knihu som si aj poznacila ze chcem... dokonca som Ti aj odpisala, ako sa na aktivitu tesim. Este som si spravu vyznacila hviezdickou ako dolezitu ....a napriek tomu vsetkemu som prehliadla tu veticku na konci o tom ze mam poslat mail 😔 Prepac. 😔 😅

nenocka
28. sep 2014

@ask v pohode 😵 som sa len zahrala na dôležitú 😀 pošli mail, hneď ti to prepošlem 😉

martina05
29. sep 2014

@anulicek vďaka

martina05
29. sep 2014

@nenocka aké sú to kartičky????😲 môžem poprosiť aj ja???

maryennn1
29. sep 2014

@anulicek neviem nájsť v pošte tvoju adresu, mala som ju označenú hviezdičkou a odrazu tam nie je, mohla by si mi u poslať ešte raz? martina05 @ask @anikag @ask @ywett @ikuza @nenocka @baasss @nikam baby, alebo vy, ktorá máte adresu, prosím pošlite mi do IP, nech to môžem ešte teraz ráno odoslať, ďaujeeem 🙂

ask
29. sep 2014

@maryennn1 Preposlane, mas?

maryennn1
29. sep 2014

@ask áno, ďakujem 🙂

anulicek
29. sep 2014

@ask prepááááč.. nejako som poplietla mená pri kartičkách...

@nenocka už posielam.. ja som čítala a tú vetu o maily som naozaj nevidela.. ☹ 😀

anulicek
30. sep 2014

Takze dnes dorazil dalsi balicek, takze mam uz od baaaas, ikuza, nenocka, martina04 a este je jeden na poste a som dohodnuta s ywett a nikam .. Takze to je 8 (aj s mojou) aktivitiek z 10 ... To vyzera supeeeer 🙂

anulicek
30. sep 2014

A este anikag takze je to blizko..