icon

Výmena vrecúškových aktivít 1 - 3 roky

lenusskaa
9. máj 2013

Ahojte baby,
mnohé z vás už určite niekde na nete zaregistrovali tzv. výmeny vrecúškových aktivít (busy bags, activity packs, ...). O čo ide? Dá sa dokopy skupina mamičiek (15 - 20 osôb), každá z nich si nájde nejakú aktivitu pre deti a vyrobí a pošle ju pre každého v skupine. Na oplátku dostane zas iné aktivity pre deti od ostatných mamičiek.
Inšpirácie na aktivity môžete čerpať tu:
http://rustspolecne.cz/
http://www.neposednenoznice.sk/2013/01/23-aktiv...
https://www.modrykonik.cz/diskuse/sporty-hobby-... ...tu je dobre si popozerat aj albumy niektorych mamiciek, ktore sa vymeny zucastnili
tiez zadanim hesla "busy bags" do googlu atd.
Poprosím, keby ste sa snažili vybrať aktivity, ktoré NIE sú len o vytlačení obrázkov a ich následnom zalaminovaní!!
Túto výmenu by som chcela zamerať na vek 1-3 roky. Poznáte svoje deti, viete čo ich baví, s čím sa radi hrajú - skúste vyberať podľa nich 🙂
Čas na prihlásenie sa do výmeny je do 20.5., potom sa vyberú presné témy pre každú. Potom si necháme mesiac na vyhotovenie (cca do 20.6.), po tomto dátume by ste mi balíčky poposielali poštou, ja ich zozbieram, roztriedim a pošlem naspäť - naj by bolo, keby sa to stihlo ešte do prázdnin 🙂
Finančný limit na jednu aktivitu = 1euro (až nám to nezruinuje rodinný rozpočet 🙂 )
Ak máte záujem, napíšte mi do IP zo 3 tipy na aktivitu, ktorú by ste mohli urobiť aj s vašou mail adresou. Viac tipov preto, ak by sa niektoré opakovali u viacerých z vás, až je z čoho vybrať a až nám nepríde to isté len vo viacerých vyhotoveniach..
Lenka

ninison
11. okt 2013

@ask co to je? to je super krasne!

ask
11. okt 2013

@ninison Na co konkretne sa pytas? 😅

lucosko
11. okt 2013

@malamargaretka vymyslim pre teba nieco ine 🙂

ninison
11. okt 2013

@ninison tie pracky som myslela 😀

ninison
11. okt 2013

kocky, mozem sa pridat? a inak je tu niekto kto ma mensie babatko?
my mame 10M a momentalne u nas fici otvaranie cohokolvek. jedina vec, ktoru som zatial vyrobila je krabicka na vytahovanie latok a snurok a treasury box s prirodnymi vecickami 🙂 ale postupne chcem zaradovat nove aj ked je to este tazke. u nas vsetko putuje do pusky.

ninison
11. okt 2013

@ask tie pracky som myslela emoticon

tomaskovamaminka
11. okt 2013

@lucosko Mne sa ta skladacka paci, najme, ze sa to da aj neskor s vacsimi vyuzit🙂 Starsi je na taketo blbosti a ked to zazrel, tak sa hned smial🙂 Uz vidim ako by sa aj ten mensi smial, aj ked by nevedel comu🙂 A ked by teda pre @malamargaretka vymyslela nieco ine, co nema? Ono je to uz tazko, ked uz je 3 kolo a niektore uz boli aj v starsich vymenach nieco nove, zaujimave ponuknut:( Skoda by bolo prist o takuto veselu a peknu aktivitku.

ask
11. okt 2013

@ninison jaaaj, to bolo v druhom kole 😅 Bola to prplacka, ale zda sa ze detvakom sa to rata 🙂

lenusskaa
autor
11. okt 2013

@lucosko skladacku hodim do albumu, ta je fajn 🙂 vedela by si aj pre mna nieco ine pripadne? tiez som bola v tej vymene 😀

lenusskaa
autor
11. okt 2013

@ninison tu uz mame plno ☹

pusinqa
12. okt 2013

@lucosko túto aj my už máme ja by som tiež určite niečo iného radšej

lucosko
12. okt 2013

Urobim jednu vzorku, co chcem robit pre chalanov, dam to pre vas dve na web. Ostatnym teda pripravim tie zvieratkove skladacky ;) majte sa, Lucia

janulkan
12. okt 2013

@lucosko ak by si spravila nejake autickove pre chalanov, aj ja by som radsej to, kedze nieco podobne mame doma robene zo sololitu, tie zvieratka myslim...ale ak budu tie, nic sa nestane, ja posuvam aktivitky kamaratke co mam dvojmo alebo velmi podobne

malamargaretka
12. okt 2013

@lucosko
@tomaskovamaminka ja som za, aby ked sa to ujme u ostatných maminke- kludne to mozes robit a pre mna teda nieco ine🙂hmm??

tomaskovamaminka
12. okt 2013

@lucosko A teraz som zvedava, co mas v plane robit to druhe ;) urcite to bude tiez velmi zaujimave. Mozno o to bude este vacsi zaujem aj u ostatnych🙂 Tak prosim nenapinaj a prezrad ;)

lucik194
12. okt 2013

baby chcem sa opytat, kolko tych chpatych drotikov chcete?budu vam 2 v balicku stacit? s jednym sa hrat a druhy bude akoze rezerva ked sa ten prvy "rozpadne"?

janulkan
12. okt 2013

@lucik194 tak mi doma mame podla farieb a maly mi navlieka na drotik dlhy asi 10-15cm, nevie to este poriadne posuvat dalej ako na zaciatok 🙂 takze mozno by bolo dobre jeden kratsi a jeden dlhsi, ale inak asi kazda z nas ma nejaky doma, takze ako uznas za vhodne

lucosko
13. okt 2013

@tomaskovamaminka to nieco ine spravim pre dievcata, co boli v druhej vymene,. Dakujem za pochopenie. Zajtra vyrobim.

tomaskovamaminka
13. okt 2013

ok, v pohode, tak sa tesime na tie zvieratka, su super🙂

lucosko
13. okt 2013
mixalka27
13. okt 2013

Baby uz ste plne?

lucosko
14. okt 2013

pre dievcata, ktore uz odomna maju zvieratka z minulej vymeny, budem posielat tieto stvorceky z penovej gumy. Chcete 4 stvorce jednofarebne alebo kazdy inej farby? Dakujem. Lucia

pusinqa
14. okt 2013

@lucosko no neviem toto asi moju malú veľmi baviť nebude ako ju poznám to mi iste odignoruje, to už radšej obrázky skladáme takto z penovej gumy, neviem toto sa mi zdá také nudné pre detičky

lucosko
14. okt 2013

@lucosko este som strihla dva tvary. bolo by ich 6 ks. Je to podla mna zlozite, uvidim, ako sa zatvari moj maly, ked mu to dam poskladat.

malamargaretka
14. okt 2013

@lucosko ja si prosím kazd yinej farby🙂 vdaka velka🙂

malamargaretka
14. okt 2013

@janulkan mne staci jedna strana vlociek🙂

nenocka
15. okt 2013

@lenusskaa @ask @jumama @marienkamyd @zuzzka1 @lucik194 @pusinqa @danatalu @laurinkam @majusqwa
@breky @janulkan @ikuza @anulicek @tomaskovamaminka @mcoya @malamargaretka @soso @janceh @ywett @furu @sueh @lucosko žienky, nebude vám vadiť, ak namiesto gombíkov budú k snehuliačikom takéto (ale nafarbené) cestoviny? dva "gombíky" v jednej farbe bude stačiť?

jumama
15. okt 2013

@nenocka v pohode 🙂

tomaskovamaminka
15. okt 2013

@nenocka jasne 🙂 moze byt. Farbu das potravinarsku?

nenocka
15. okt 2013

@tomaskovamaminka jasné 😉