Výmena vrecúškových aktivít 1 - 3 roky
Ahojte baby,
mnohé z vás už určite niekde na nete zaregistrovali tzv. výmeny vrecúškových aktivít (busy bags, activity packs, ...). O čo ide? Dá sa dokopy skupina mamičiek (15 - 20 osôb), každá z nich si nájde nejakú aktivitu pre deti a vyrobí a pošle ju pre každého v skupine. Na oplátku dostane zas iné aktivity pre deti od ostatných mamičiek.
Inšpirácie na aktivity môžete čerpať tu:
http://rustspolecne.cz/
http://www.neposednenoznice.sk/2013/01/23-aktiv...
https://www.modrykonik.cz/diskuse/sporty-hobby-... ...tu je dobre si popozerat aj albumy niektorych mamiciek, ktore sa vymeny zucastnili
tiez zadanim hesla "busy bags" do googlu atd.
Poprosím, keby ste sa snažili vybrať aktivity, ktoré NIE sú len o vytlačení obrázkov a ich následnom zalaminovaní!!
Túto výmenu by som chcela zamerať na vek 1-3 roky. Poznáte svoje deti, viete čo ich baví, s čím sa radi hrajú - skúste vyberať podľa nich 🙂
Čas na prihlásenie sa do výmeny je do 20.5., potom sa vyberú presné témy pre každú. Potom si necháme mesiac na vyhotovenie (cca do 20.6.), po tomto dátume by ste mi balíčky poposielali poštou, ja ich zozbieram, roztriedim a pošlem naspäť - naj by bolo, keby sa to stihlo ešte do prázdnin 🙂
Finančný limit na jednu aktivitu = 1euro (až nám to nezruinuje rodinný rozpočet 🙂 )
Ak máte záujem, napíšte mi do IP zo 3 tipy na aktivitu, ktorú by ste mohli urobiť aj s vašou mail adresou. Viac tipov preto, ak by sa niektoré opakovali u viacerých z vás, až je z čoho vybrať a až nám nepríde to isté len vo viacerých vyhotoveniach..
Lenka
no ked sme pri tych poctoch, tak ja mam doma 720ks pexesa, takze baby rohy neobstrihavam, aspon zatial na to nemam cas, maly ma buduci tyzden narodeniny tak oslava...a 2880 rohov, no uz len to cislo ma odrazda 😀 inak vcera som ich triedila a celkom som musela davat pozor aby som sa nesekla...ale ked som vybrala malemu 5parov takych roznych tak ich ulozil
Ahojky, jen bych chtela poprosit o nejaky souhrn podminek k odeslani a tak 🙂
Baby, bola som chvilku mimo. Aka je konecna dohoda?
@bajlinka_tn nepomylila si sa? :o
@tomaskovamaminka nie 🙂)) ja mam tiez robit aktivitu, len sme boli prec.... Tak som chcela vediet co mi uslo.
@tomaskovamaminka juuuuj, som truba :D pisem naozaj zle. Do inej vymeny 🙂))) pardoooon
ahojte baby, momentalne nas vsetkych doma skolila choroba a urcite nestiham nastrihat take mnozstvo filcu (okrem toho to pojde dost do penazi), takze ak sa nenahnevate budem robit iba toho motylika a urobim radsej viac vzorov na ukladanie. Sorry. Moje manazovanie casu je asi dost zleee 🙂
@marienkamyd Skore uzdravenie prajem vsetkym a myslim, ze ten motylik nam bude urcite stacit🙂
Ahojte dievcata, chcem sa opytat, ci vas je uz dost, alebo ci nehladate este jednu maminu ,,do partie,, 🙂
@janulkan Este raz dakujeme za dosticku, zatial sa hrame takto🙂
@erika_rika Nas je 24mamiciek-adventny kalendar🙂 tak mozno nabuduce, ak sa bude robit dalsie kolo, lebo toto je uz 3. Ale su rozbehnute aj dalsie skupiny, mozno tie budu robit skor dalsie kola.
@tomaskovamaminka ok, vdaka za odpisanie
nám sa zas gelboard rozpadol a ani nie pri hraní, na polici som našla vytečený, nemáte tipa ako ho nanovo urobiť aby to nevytieklo? lebo ja by som to urobila presne tak ako maminka ktorá ho vyrábala že gel do sáčku, fakt by ma nenapadlo že ten sáčok dáko pretečie nechápem to, bolo to fakt pekne urobené, sololit som už vysušila určite to chcem ešte urobiť malej sa to veľmi páčilo
@marienkamyd jasné motýlik stačí ten sa dá dosť variovať ak bude viac predlôh nám to plne vyhovuje 😉
maminky VSETKY, ja mam robit prevliekacku - rada by som to spravila v tone Vianoc- tak čo by ste radsej mali - zvonček, alebo rybu?vdaka
@tomaskovamaminka super, nasli ste dalsie vyuzitie 🙂 inak ich mozete poukladat do polkruhu ako duhu so starsim, ked to tak vidim, tak mi to napadlo...rada davam veciam system 😀
Mamicky idem na tyzden prec, momentalne saliem z vrackoviek na skladanie. Ale stihnem Prosim Vas kedy mame posielat tie aktivitky? Neviem to tu najst. Viem ze nejako v novembri polka ale netusim presne kedy.
Vdaka.
@malamargaretka myslim ze je to uplne jedno 🙂 zvoncek mi pride jednoduchsi, ale sprav co sa tebe viac paci
@malamargaretka Neporadim, tiez to necham na teba🙂 urcite by bolo jedno aj druhe pekne, ak by som to aj videla, nevedela by som si vybrat🙂
...kedze to budem robit podla obrazka- ako je v galerii- tak tam pojde hlavne o tie prevliekacie stuzky- tak obraok bude len jeho obrysy, urcite nic vymalovane🙂
@tomaskovamaminka dakujem liecime sa.
Mne je to tiez jedno ci rybka ci zvoncek, co sa Ti lepsie robi. Necham vyber na Teba
@lucosko @janulkan @tomaskovamaminka @nenocka @ikuza @lenusskaa @danatalu @ask @marienkamyd @pusinqa @zuzzka1 @jumama @lucik194 @breky @janceh @tomaskovamaminka @malamargaretka @anulicek @sueh @ywett @furu @soso @mcoya
Ahojte kočky, dlhšie som sa neozvala, hľadala som najlepšie obrázky na moju aktivitku (ďakujem tomaskovamaminka - mirka za pomoc), nakoniec som sa rozhodla pre túto variantu - obr. nižšie. Páčilo sa mi, že deti jednak môžu prerozprávať čo vidia na jednotlivých obrázkoch, taktiež z toho vedia vytvoriť príbeh - celkom vhodný pre vek do 3 rokov a tiež si môžu zautomatizovať odrátavanie spätne - 5,4,3,2,1 a v neposlednom rade je to pekný príbeh o tom, že sa treba deliť a je fajn mať kamarátov. 😀. Môže byť?
@laurinkam Velmi je to mile🙂
@malamargaretka Ktorekolvek 😵
laurinkam @lucosko @janulkan @tomaskovamaminka @nenocka @ikuza @lenusskaa @danatalu @ask @marienkamyd @pusinqa @zuzzka1 @jumama @lucik194 @janceh @tomaskovamaminka @malamargaretka @anulicek @sueh @ywett @furu @soso @mcoya
potrebujem radu...ako najrychlejsie plnit tie baloniky lebo pridem o pristy....strasne tazko sa to plni.....pri ryze nevladzem...mam lievik a tak naplnam ale zasekava sa to....

@pusinqa podmienky na posielanie zatial ako minule, postovne podla cennika posty, potom poslem este hromadnu IP.. 🙂