icon

Výmena vrecúškových aktivít 1 - 3 roky

lenusskaa
9. máj 2013

Ahojte baby,
mnohé z vás už určite niekde na nete zaregistrovali tzv. výmeny vrecúškových aktivít (busy bags, activity packs, ...). O čo ide? Dá sa dokopy skupina mamičiek (15 - 20 osôb), každá z nich si nájde nejakú aktivitu pre deti a vyrobí a pošle ju pre každého v skupine. Na oplátku dostane zas iné aktivity pre deti od ostatných mamičiek.
Inšpirácie na aktivity môžete čerpať tu:
http://rustspolecne.cz/
http://www.neposednenoznice.sk/2013/01/23-aktiv...
https://www.modrykonik.cz/diskuse/sporty-hobby-... ...tu je dobre si popozerat aj albumy niektorych mamiciek, ktore sa vymeny zucastnili
tiez zadanim hesla "busy bags" do googlu atd.
Poprosím, keby ste sa snažili vybrať aktivity, ktoré NIE sú len o vytlačení obrázkov a ich následnom zalaminovaní!!
Túto výmenu by som chcela zamerať na vek 1-3 roky. Poznáte svoje deti, viete čo ich baví, s čím sa radi hrajú - skúste vyberať podľa nich 🙂
Čas na prihlásenie sa do výmeny je do 20.5., potom sa vyberú presné témy pre každú. Potom si necháme mesiac na vyhotovenie (cca do 20.6.), po tomto dátume by ste mi balíčky poposielali poštou, ja ich zozbieram, roztriedim a pošlem naspäť - naj by bolo, keby sa to stihlo ešte do prázdnin 🙂
Finančný limit na jednu aktivitu = 1euro (až nám to nezruinuje rodinný rozpočet 🙂 )
Ak máte záujem, napíšte mi do IP zo 3 tipy na aktivitu, ktorú by ste mohli urobiť aj s vašou mail adresou. Viac tipov preto, ak by sa niektoré opakovali u viacerých z vás, až je z čoho vybrať a až nám nepríde to isté len vo viacerých vyhotoveniach..
Lenka

laurinkam
8. jan 2014

@ywett je to veľmi pekné ale už to máme z prvej výmeny. Ale možno by si mohla na podobný spôsob vymyslieť koláče, alebo sendviče - to by sme brali aj my.... 😀

ywett
8. jan 2014

@laurinkam ok, nie je problém urobiť iný receptík, napr. aj hamburger, koláč, domyslím..."D v prvej som ja nebola asi preto neviem :D

furu
8. jan 2014

@moninka1 jeeeeeeej toto je pre toho nasho kutila ako stvorene, prosiiiiim toto

furu
8. jan 2014

@ywett uz sa tesime, my radi pecieme/ varime

furu
8. jan 2014

@janulkan ja som za rozdelenie, aby toho nebolo vela, my budeme teraz este v skupine mensich deticiek a potom v dalsej uz tych vacsich 🙂

furu
8. jan 2014

@laurinkam mne sa paci aj vajce, aj duha, v pripade, ze sa odhlasuje duha, mozem spravit to vajce ja, ako chcete

furu
8. jan 2014

@breky dufam, ze do nasledujucej prides za nami 😉

laurinkam
8. jan 2014

@furu ďakujem, že si sa vyjadrila, uvidime ako dopadne hlasovanie 😀

marienkamyd
9. jan 2014

mne sa paci duha

laurinkam
9. jan 2014

@marienkamyd dakujem🙂

josenka
9. jan 2014

@laurinkam Mne sa tiež páči dúha, zatiaľ však len tak potichučky, kým ma neodklepnete. 🙂

janulkan
9. jan 2014

@marienkamyd @lucosko @soso @lenusskaa @zuzzka1 @nenocka @laurinkam @tomaskovamaminka @anulicek @majusqwa @janulkan @nikam @furu @danatalu @ask @ikuza @ywett
baby co ste sa vyjadrili sorry za doublepost, ale potrebujem vediet ci chcete jednu alebo sve skupiny - mensie a vacsie deticky 🙂 momentalne bez toho ze mame v cakacke 3-4 baby je nas 17

lucosko
9. jan 2014

@ask ahoj, napiste prosim termin odovzdavky, podla toho sa zariadim, ci idem s vami do toho. Rozbiehaju sa mi kurzy a som este v nejakych vymenach 🙂 dakujem za info. Lucia

lenusskaa
autor
9. jan 2014

baby nakoniec aj ja moju ucast rusim a miesto posuvam dalej, nestihala by som..

laurinkam
9. jan 2014

@marienkamyd dakujem🙂

laurinkam
9. jan 2014

@janulkan do 20 ks my nevadi 1 skupina

ask
9. jan 2014

@janulkan Podobne ako laurikam, do 20ks kludne aj v jednej, ak sa podelime chcem ist k mensim.

nikam
9. jan 2014

@janulkan Do 20 ks je jedna skupina ok. Takze bez @lenusskaa nas bude presne 20, ak to teraz uzavrieme.

anulicek
9. jan 2014

@janulkan súhlasím s babami... do 20 je to v pohode... 🙂

laurinkam
9. jan 2014

@nikam nechajme 20 ako konecne cislo, moj navrh....

ikuza
9. jan 2014

@anulicek
@nikam
@laurinkam suhlasim s dievcatami 🙂

janulkan
9. jan 2014

Ok, 20 cleniek a s tym to uzatvaram 🙂 zajtra vypostujem vsetky mena, dnes/som tu uz len na tablete a mam to v pc...idem este popozerat tu cakacku a napisat babam...
@josenka tak mozes vyberat aktivitku 🙂

janulkan
9. jan 2014

@majusqwa hm, inak brulinku/som nejako prehliadla,/ma este zaujem ci ako?
@jlp ahoj/a/ty mas/este zaujem patrit do skupiny?

josenka
9. jan 2014

@janulkan Jéj, ďakujem, teším sa a dúfam, že nebudete sklamané. 🙂

janulkan
9. jan 2014

@moninka1 ak dobre ratam ty by si mala byt posledna do poctu 20 🙂 teda ak mas este zaujem 😉

jlp
9. jan 2014

@janulkan ahoj ano rada, len nemam prehlad kto co robi, tak neviem ci existuje nejaky zoznam, alebo musim pokukat tu. Kolko druhov aktivit spada na hlavu a v akom mnozstve ich treba vyrabat?

janulkan
9. jan 2014

@jlp popozeraj albumy u lenusskaa tam su predchadzajuce kola a z/tych vymen je nas tu aspon polovica 🙂 uzatvorili sme to na 20, takze 20ks aktivit aj/s vasou 🙂 a kto co robi sa este len ide vyberat, teraz sa zacnu/davat navrhy, cez vikend budem postupne sumarizovat...

majusqwa
9. jan 2014

@janulkan jasne, ze brulinka ma zaujem, aj som ju tu oznacila, ale akosi sa neohlasila.
ja by som bola praveze za rozdelenie to na dve, kludne aj 10 a 10. ono aktivity su velmi pekne aj vsetko, len moja mala (18. mesiacov) ma vacsinu uplne v pazi :P ja sa z nich tesim, ona si na ne este nejaky ten piatok pocka. co uz :/ ako som pisala, ak by sa to podelilo na dve, tych mladsich si zoberiem na starost ja, lebo dve rozdielne skupiny, to by si mala vela. ale ak bude ejdna skupinka, tak sa tiez nenahnevam, ze 🙂. budem rada aj tak, aj tak.
len teraz este za mna nemozem hodit ziadne navrhy, vo februari budem mat volnejsie, tak potom 🙂 skor sa obavam toho, co vynucham

janulkan
9. jan 2014

@majusqwa no ved prave preto som to prehliadla ze sa neozvala a teba som pozrela ze uz mam 😀 no al ak ratam/spravne, lenusskaa sa odhlasila tak by mala mat volne miesto..s aktivitkou mi to nevadi ak vo februari ale budes to mat tazsie lebo my uz budeme mat povyberane, takze aj menej moznosti a aj mensi ohlas mozno 🙂 inak/zatial/si/jedina co chce dve skupiny, mne osobne je to jedno...pockame na vyjadrenie dapsich este

jlp
9. jan 2014

@janulkan ahoj mozem urobit nieco z aktivit, ktore su aj v tomto katalogu http://www.ctf-co.eu/catalog/actual_15/sk/Defau...
- pozdava sa mi s. 17 prevliekanka, s.41 rybacka ako puzzle a/ alebo ako rybolov s magnetmi a udicou, s.49 puzzle, s.51 mozaika (mne najjednoduchsia kedze mi maly cez den nechce spat), s.56 - skupiny, s.59 - labirint (tiez v pohode na vyrobu i cas), s.66 igeo hry (asi z polystyrenu), s.70 - cisla

tak nech pokojne daju kuk aj ine baby a mne dajte vediet, co by ste najradsej mali