Výmena vrecúškových aktivít 1 - 3 roky
Ahojte baby,
mnohé z vás už určite niekde na nete zaregistrovali tzv. výmeny vrecúškových aktivít (busy bags, activity packs, ...). O čo ide? Dá sa dokopy skupina mamičiek (15 - 20 osôb), každá z nich si nájde nejakú aktivitu pre deti a vyrobí a pošle ju pre každého v skupine. Na oplátku dostane zas iné aktivity pre deti od ostatných mamičiek.
Inšpirácie na aktivity môžete čerpať tu:
http://rustspolecne.cz/
http://www.neposednenoznice.sk/2013/01/23-aktiv...
https://www.modrykonik.cz/diskuse/sporty-hobby-... ...tu je dobre si popozerat aj albumy niektorych mamiciek, ktore sa vymeny zucastnili
tiez zadanim hesla "busy bags" do googlu atd.
Poprosím, keby ste sa snažili vybrať aktivity, ktoré NIE sú len o vytlačení obrázkov a ich následnom zalaminovaní!!
Túto výmenu by som chcela zamerať na vek 1-3 roky. Poznáte svoje deti, viete čo ich baví, s čím sa radi hrajú - skúste vyberať podľa nich 🙂
Čas na prihlásenie sa do výmeny je do 20.5., potom sa vyberú presné témy pre každú. Potom si necháme mesiac na vyhotovenie (cca do 20.6.), po tomto dátume by ste mi balíčky poposielali poštou, ja ich zozbieram, roztriedim a pošlem naspäť - naj by bolo, keby sa to stihlo ešte do prázdnin 🙂
Finančný limit na jednu aktivitu = 1euro (až nám to nezruinuje rodinný rozpočet 🙂 )
Ak máte záujem, napíšte mi do IP zo 3 tipy na aktivitu, ktorú by ste mohli urobiť aj s vašou mail adresou. Viac tipov preto, ak by sa niektoré opakovali u viacerých z vás, až je z čoho vybrať a až nám nepríde to isté len vo viacerých vyhotoveniach..
Lenka
@laurikam ja sa už na laminovaciu závislosť teším, ešte som sa ku nej síce nedostala ale už som ju chcela veľmi dlho, tak myslím že ju pekne potrápim🙂
z tvojho "výkladu" by sa mi páčilo to štipcovanie s písmenami, ale aj ostatné sú super tak sa prispôsobím vačšine
@jlp jaký parádny katalóg si dala, tam je inšpirácie veľa.. tie rybky máme origoš, ale čo spravíš to bude, môžem podarovať dakomu.. páčia sa mi tie 3vrstvové puzzle
@monika1 ja tiež šrobovanie
@janulkam tiež mi je jedno či sme v jednej alebo dvoch skupinách ale skôr by som sa prikláňala aktivitkám k staršiemu veku, tak na 4r a viac., takže ak by sa to delilo tak by som šla do staršej skupiny, mám aj mladšiu 2r. ale už toho máme doma dosť čo ešte nevyužíva, tak chcem dopriať viac staršej
Navrh na uzatvorenie by som dala tak, aby to do Velkej noci bolo doma, co vy na to? Vychadza to myslim tak koncom marca na odoslanie balika, kto ste z ba, budete asi osobne davat 🙂
No a navrh mam taky ze mozeme teda povyrabat aktivitky aj pre mladsich par aj pre starsich par a nieco medzi 2-3 roky najviac..aj ked ono sa to tazko odhaduje ked kazde dieta napreduje inak...ak mate nieco proti napiste, ak suhlasite, like prosim, nech viem ze ste citali
@janulkan Suhlasim s terminom aj s ostatnym. @marienkamyd @lucosko @soso @zuzzka1 @nenocka @laurinkam @tomaskovamaminka @anulicek @majusqwa @josenka @nikam @furu @danatalu @ask @ikuza @ywett @moninka1 @jlp (dufam ze som to nedoplietla 😕)
Tak baby tu je moja finalna verzia mycky... a pod to pre istotu pridavam aj tie dva zvysne navrhy ak by si niekto vybral radsej z toho, u mna nie je problem vyrobit ktorukolvek aktivitku kedze zakl. material tam je rovnaky🙂
tak baby mozem urobit mozaiky (s.51) ? pripadne vrstvove puzzle (s.49) ... co chcete viac? alebo este aj priradovanie farieb (s.43) ... dajte vediet
z tohto katalogu to je http://www.ctf-co.eu/catalog/actual_15/sk/Defau...
baby posledna otazka, aky mame termin odovzdania? ...rodim zaciatkom aprila, tak aby som vedela
@janulkan Termin koniec marca je pre nas ok.
@moninka1 Ja som uz srobovanie potvrdzovala, ale pre istotu teda este raz.
@ask Mycka je superskaa, uz teraz sa na nu tesim 🙂 Dnes sa Martin hral s prackoku a zalostil, ze sa netoci. Potom zacal, ze "kabej de siii?". Po case mi doslo, ze hlada kabel, aby ju mohol zapojit do elektriny a potom sa uz bude tocit...
@jlp Mne sa paci to vrstvove puzzle. Z coho to planujes robit?
@ask @janulkan @marienkamyd @lucosko @soso @zuzzka1 @nenocka @laurinkam @tomaskovamaminka @anulicek @majusqwa @josenka @furu @danatalu @ask @ikuza @ywett @moninka1 @jlp Dievcata, moj navrh je knizka so znackami aut pre chlapcov a knizka s rozpravkovymi postavickami pre dievcata (z jednej strany znacka/postavicka, z opacnej nazov velkymi písmenami, titulka s menom dietatka). Poprosim Vas o odpovede, ci suhlasite a ak ano, tak dajte vediet, ci znacky alebo postavicky a meno dietatka. Fotku som davala na str. 62, samozrejme, bude to zviazana knizka.

a suhlasim s poctom 20 clenov = 20 aktivit