icon

Výmena vrecúškových aktivít 1 - 3 roky

lenusskaa
9. máj 2013

Ahojte baby,
mnohé z vás už určite niekde na nete zaregistrovali tzv. výmeny vrecúškových aktivít (busy bags, activity packs, ...). O čo ide? Dá sa dokopy skupina mamičiek (15 - 20 osôb), každá z nich si nájde nejakú aktivitu pre deti a vyrobí a pošle ju pre každého v skupine. Na oplátku dostane zas iné aktivity pre deti od ostatných mamičiek.
Inšpirácie na aktivity môžete čerpať tu:
http://rustspolecne.cz/
http://www.neposednenoznice.sk/2013/01/23-aktiv...
https://www.modrykonik.cz/diskuse/sporty-hobby-... ...tu je dobre si popozerat aj albumy niektorych mamiciek, ktore sa vymeny zucastnili
tiez zadanim hesla "busy bags" do googlu atd.
Poprosím, keby ste sa snažili vybrať aktivity, ktoré NIE sú len o vytlačení obrázkov a ich následnom zalaminovaní!!
Túto výmenu by som chcela zamerať na vek 1-3 roky. Poznáte svoje deti, viete čo ich baví, s čím sa radi hrajú - skúste vyberať podľa nich 🙂
Čas na prihlásenie sa do výmeny je do 20.5., potom sa vyberú presné témy pre každú. Potom si necháme mesiac na vyhotovenie (cca do 20.6.), po tomto dátume by ste mi balíčky poposielali poštou, ja ich zozbieram, roztriedim a pošlem naspäť - naj by bolo, keby sa to stihlo ešte do prázdnin 🙂
Finančný limit na jednu aktivitu = 1euro (až nám to nezruinuje rodinný rozpočet 🙂 )
Ak máte záujem, napíšte mi do IP zo 3 tipy na aktivitu, ktorú by ste mohli urobiť aj s vašou mail adresou. Viac tipov preto, ak by sa niektoré opakovali u viacerých z vás, až je z čoho vybrať a až nám nepríde to isté len vo viacerých vyhotoveniach..
Lenka

ywett
21. jan 2014

@janulkan ja mam bud zmysly alebo kolacik, teraz je to 5:7, minuly tyzden vyhravali zmysly a uz som kupila aj material, tak teraz neviem :D
Hlasovali uz vsetci? Este 7 likov chyba, teda aspon mne 🙂

janulkan
21. jan 2014

@ywett termin je koniec marca a moze vyrabat aj dve aktivitky ak chces, nemusis si vyberat jednu ale podla likov spravis pocet kusov a samozrejme budeme musiet oznacovat vrecuska menami asi 😅

janulkan
21. jan 2014

@marienkamyd @lucosko @soso @zuzzka1 @nenocka @laurinkam @tomaskovamaminka @anulicek @majusqwa @janulkan @nikam @furu @danatalu @ask @ikuza @ywett @josenka @moninka1 @jlp @martina646 baby oficialne kto este nehlasoval za aktivitku aku chce, tak prosim v albume u nenocky, je uz premazany a aktualny https://www.modrykonik.sk/blog/nenocka/album/vy...

tomaskovamaminka
21. jan 2014

@janulkan Myslim, ze oznacit sacky menami, a ked tak aj nicky je najmenej a aj krabicu kazda svoju🙂 aby sa to anulicek lahko triedilo.

ywett
21. jan 2014

@janulkan aha, cize vyrobim aj ja, podla likov, uz chapem, dakujem za vysvetlenie aj terminik

lucosko
22. jan 2014

@janulkan ahoj. Ja som davnejsie pisala, ze sa tentoraz nezucastnim. Rada prenecham miesto niekomu, kto ma zaujem. Pa

janulkan
22. jan 2014

@lucosko prepac asi som to nejako prehliadla, hned si ta teda mazem a idem najst nahradu 🙂 adakujem za oznamenie

janulkan
22. jan 2014

@emily_666 ahoj, uvolnilo sa miesto v skupine, termin ukoncenia kola je koniec marca a je nas 20..neviem ci mas este zaujem alebo mam hladat dalej, daj mi vediet 🙂

martina646
22. jan 2014

@ywett koniec marca, tak, aby sme mali aktivity do Velkej noci doma.

emily_666
23. jan 2014

@janulkan zatiaľ áno, len naisto dám vedieť večer, musím si prejsť vaše aktivity a niečo aj ponúknuť. Takže večer sa ozvem, zatiaľ dakujem

dominika911
23. jan 2014

@janulkan @marienkamyd @lucosko @soso @zuzzka1 @nenocka @laurinkam @tomaskovamaminka @anulicek @majusqwa @janulkan @nikam @furu @danatalu @ask @ikuza @ywett @josenka @moninka1 @jlp @martina646 tostala som na vas tip od ask,mne sa vase aktivity pacia,hoci nieco uz budem mat z prvej vymeny napr monika1 🙂
Nebudem predbiehat,pockam na rozhodnutie emily_666 a tak ako aj ona aj ja si musim premysliet co by som vam ponukla 🙂

tomaskovamaminka
23. jan 2014

@emily_666 Ak by si sa rozhodla, ze sa k nam pridas, tak uz sme v 4 kole. Prve 3 kola ma nafotene v albumoch https://www.modrykonik.sk/blog/lenusskaa/ a navrhy na toto 4 kolo su tu https://www.modrykonik.sk/blog/nenocka/album/vy...

emily_666
23. jan 2014

@tomaskovamaminka dakujem za info
@janulkan to ako musia byť uplne iné aktivitky, či ako tomu mám rozumieť ?

tomaskovamaminka
23. jan 2014

@emily_666 No ja som ta pochopila tak, ze si sa chcela pozriet co uz sme robili a co budeme teraz este robit, aby si neponukala , to co uz mame doma. Ved ponukni a uvidi sa, ako sa vyjadria ostatne. V albume je napr teraz foto aktivitka pizza, a kedze sa uz robila a niektore ju uz maju, tak mamicka bude robit nejaku torticku, ci mufiny. 🙂 Tesime sa na tvoje navrhy🙂

emily_666
23. jan 2014

no dievčatá, rada by som sa pridala, momentálna však mám obmedzené finančné možnosti, mohla by som robiť iba z filcu, toho mám dostatok, takže navrhujem:
skladanie aut, obliekanie babiky, zmrzliny na triedenie farieb, akvarko z filcu, prikladám ilustračné obrázky, medvedík obliekanie podľa počasia
@tomaskovamaminka @janulkan prikladám aj fotky, ak sa vám to nebude pozdávať, mrzí ma to, ale momentálne viac nie som schopná ponuknuť

janulkan
23. jan 2014

@emily_666 jamam filc celkom rada, pacia/sa mi aj auticka, aj medvedik aj tie zmrzlinky, takze pockam co ostatne baby,/ale myslim ze flic bude pohode a mozeme/s tebou ratat...teda ak ti sedi termin 🙂

emily_666
23. jan 2014

@janulkan termín v pohode, však práve aj u nás je filc číslo 1. takže ak sa kočkám bude páčiť, som u vás 🙂 aké sú pravidlá? jedna aktivita pre všetky, či sa robí aj viac verzíí ? nemám problém urobiť to, čo si lajknú

janulkan
23. jan 2014

@emily_666 toto kolo sme dohodli dve verzie, kto co si oznaci aby nebol velky problem pri triedeni...aktivitky sa poslu koncom marca, sacky budeme oznacovat ale podrobnosti phladne posielania este budu 🙂 takze z toho co si dala, dve co sa budu najviac pacit

tomaskovamaminka
23. jan 2014

@emily_666 Sme sa asi nepochopili, filc je super, aj tieto fotky co si dala su krasnucke🙂 Zmrzlinky uz viacere mame, aj ked tieto su krajsie🙂 Ved si teraz neviem vybrat:D :/ aj macko sa mi paci, aj auticka su paradne, aj akvarko, to sice tiez uz jedno mame, ale na rozne zapinanie, no toto tvoje je krasnucke. Kam dievca na to chodis?🙂 A inak este som zabudla, prepac:/ Vitaj medzi nami🙂 ja si urcite nieco vyberiem, aj ked neviem zatial co:/ Tazka volba.

janulkan
23. jan 2014

@marienkamyd @emily_666 @soso @zuzzka1 @nenocka @laurinkam @tomaskovamaminka @anulicek @majusqwa @nikam @furu @danatalu @ask @ikuza @ywett @josenka @moninka1 @jlp @martina646 neuverite ale konecne som sa aj ja dostala k vyberu 😀
1. moje prve domino na styl - obrazky necham na vas - obrazky by boli lepene na lepenke - pocet cca 8-12ks

janulkan
23. jan 2014

2. logica - asi skor ta prva verzia je aj pre mladsich, prip druha - zalaminovana A4 a k tomu tvary z machovej gumy

janulkan
23. jan 2014

3. obrazok ilustracny - priradovanie zvierat Slovenka - divo zijucich - lesy, luky, voda a vzduch, prip hory - laminovana A4 + zvierata na lepenke

janulkan
23. jan 2014

4. neviem najst niekde obrazok - ale co papaju zvierata - to by boli asi len karticky zvieratko + co obvykle papa - napr zajac + mrkva, sliepka + zrno (asi by to bola jedna kategoria zvierat, napr z dvora)

nikam
23. jan 2014

@emily_666 Mne sa velmi pacia auta a obliekanie babik. A vitaj medzi nami.

jlp
23. jan 2014

@janulkan tuto si poprosime

jlp
23. jan 2014

@emily_666 pre nas bud akvarko, alebo obliekanie mackov ... podla toho co ti baby viac like-nu

laurinkam
23. jan 2014

@emily_666 mne sa paci obliekanie babik alebo macko

ikuza
23. jan 2014

@emily_666 u nas urcite auta, ak by nahodou nepresli medzi ostatnými, tak macko 🙂

martina646
23. jan 2014

@emily_666 ak by si spravila aj to pocasie, tak ako je na obrazku, tak pre nas urcite MACKO 🙂 ine obliekacky uz mame, ale podla pocasia este nie.

josenka
23. jan 2014

@emily_666 Za mňa akvárko, ostatné už máme. 🙂