Výmena vrecúškových aktivít 1 - 3 roky
Ahojte baby,
mnohé z vás už určite niekde na nete zaregistrovali tzv. výmeny vrecúškových aktivít (busy bags, activity packs, ...). O čo ide? Dá sa dokopy skupina mamičiek (15 - 20 osôb), každá z nich si nájde nejakú aktivitu pre deti a vyrobí a pošle ju pre každého v skupine. Na oplátku dostane zas iné aktivity pre deti od ostatných mamičiek.
Inšpirácie na aktivity môžete čerpať tu:
http://rustspolecne.cz/
http://www.neposednenoznice.sk/2013/01/23-aktiv...
https://www.modrykonik.cz/diskuse/sporty-hobby-... ...tu je dobre si popozerat aj albumy niektorych mamiciek, ktore sa vymeny zucastnili
tiez zadanim hesla "busy bags" do googlu atd.
Poprosím, keby ste sa snažili vybrať aktivity, ktoré NIE sú len o vytlačení obrázkov a ich následnom zalaminovaní!!
Túto výmenu by som chcela zamerať na vek 1-3 roky. Poznáte svoje deti, viete čo ich baví, s čím sa radi hrajú - skúste vyberať podľa nich 🙂
Čas na prihlásenie sa do výmeny je do 20.5., potom sa vyberú presné témy pre každú. Potom si necháme mesiac na vyhotovenie (cca do 20.6.), po tomto dátume by ste mi balíčky poposielali poštou, ja ich zozbieram, roztriedim a pošlem naspäť - naj by bolo, keby sa to stihlo ešte do prázdnin 🙂
Finančný limit na jednu aktivitu = 1euro (až nám to nezruinuje rodinný rozpočet 🙂 )
Ak máte záujem, napíšte mi do IP zo 3 tipy na aktivitu, ktorú by ste mohli urobiť aj s vašou mail adresou. Viac tipov preto, ak by sa niektoré opakovali u viacerých z vás, až je z čoho vybrať a až nám nepríde to isté len vo viacerých vyhotoveniach..
Lenka
@martina646 no bud sa len kladú ryby na podložku, resp. by sa dalo urobiť že by boli naznačené napodložke ich tvary a ukladanie na presne určené miesta, alebo ma ešte napadlo, že by boli k tomu kartičky s reálne vyzerajúcimi zvieratami
@janulkan @marienkamyd @lucosko @soso @zuzzka1 @nenocka @laurinkam @tomaskovamaminka @anulicek @majusqwa @janulkan @nikam @furu @danatalu @ask @ikuza @ywett @josenka @moninka1 @jlp @martina646 @emily_666
ahojte maminky, ako by sa vam pacila aktivitka, povolania? obrazok nemam, ale vyzeralo by to asi tak, ze by islo o priradovanie: povolanie- clovek a k nemu patriaca vec, napr zubar a zub, urobila by som to zo zalaminovaneho papiera
co vy na to? prosim o like, ak sa vam pozdava,
@ emily_666 vitaj a pre nas bud macko alebo auticka, podla toho co vyberie vacsina, uz teraz sa tesime
@emily_666 no uz ti odopovedali za mna 🙂 aktivity este nie su doriesene, hlasovanie za tie co su zatial v albume je uz oficialne, takze ku kazedmu menu len jeedn hlas a ostatne maminky sa este nevyjadrili k dalsim navrhom, tak cakam...snad to tento tyzden dokopeme do konca nech mozeme vyrabat vsetci
davam dalsi sumer, sediet by malo vsetko len este par aktivitiek nie je odhlasovanych do konecneho vyberu, ak nieco nesedi, piste mi 😝 😀
@marienkamyd chrobaciky
@emily_666 obliekanie macka
@zuzzka1 vejariky slov a grafomotoricke doplnovacky
@nenocka piskorky a pexeso
@laurinkam ozdobovanie vajicka a duha
@tomaskovamaminka kosicek s vajickami a pismenkova hra
@anulicek tienove puzzle auta + mix v pdf
@majusqwa frotaz a tkacsky stroj
@janulkan prve domino
@nikam znacky aut alebo rozpravkove postavicky"
@furu
@danatalu bodkove malovanie
@ask mycka
@ikuza geometricke tvary alebo budik
@ywett zmysly a recept s kolacikom (pizzou a pod)
@josenka duhova tacka a mamicka mam bo
@jlp puzzle rocne obdobia, sviatky a puzzle cisla
@moninka1 skrutky
@tomaskovamaminka moja chyba, zabuda som to vymenit 😅 opravujem...takto to dpoadne ked citam cez tablek a kym sa dostnem k pc zabudam
@marienkamyd @emily_666 @zuzzka1 @nenocka @laurinkam @tomaskovamaminka @anulicek
@majusqwa @janulkan @nikam @danatalu @ask @ikuza @ywett @josenka @jlp @moninka1
maminky, prosim vyjadrite sa k mojmu navrhu aktivitky, nemam obrazok: povolanie a k nemu priradenie typickej veci, napr. pekar a chlieb atd., bud like alebo poprosim napiste, ze by ste radi nieco inaksie
@furu No ja som cakala, ze ci ponuknes aj nieco ine🙂 Mozno nieco co by sme nemuseli odkladat a mohli sa hned hrat. Ale tak, pri najhorsom odlozime, ak sa to bude ostatnym pacit.
@furu Neuveris, ale aj dnes sme Tvoju priserku asi 4x krmili 😅 😅 😅 Nasmu este povolania nic nevravia, ak ta nenapadne nic ine vezmeme aj to, ale radsej by sme nieco "hrave" ako pise @tomaskovamaminka 😅
@furu Môj drobec je na spodnej vekovej hranici, tiež sa pripájam k @ask a @tomaskovamaminka s prosbou o niečo hravé - tú príšerku im len slepo závidím 😀 , vtedy som ešte v skupine nebola. 🙂

@emily_666 Pre mna akvarko, alebo macko s pocasim🙂
Ak si chce vybrat z toho co som ponukala ja tak cely vyber mam na str. 66. Ale asi si myslim ze viem co chces 😉 😅