icon

Výmena vrecúškových aktivít 1 - 3 roky

lenusskaa
9. máj 2013

Ahojte baby,
mnohé z vás už určite niekde na nete zaregistrovali tzv. výmeny vrecúškových aktivít (busy bags, activity packs, ...). O čo ide? Dá sa dokopy skupina mamičiek (15 - 20 osôb), každá z nich si nájde nejakú aktivitu pre deti a vyrobí a pošle ju pre každého v skupine. Na oplátku dostane zas iné aktivity pre deti od ostatných mamičiek.
Inšpirácie na aktivity môžete čerpať tu:
http://rustspolecne.cz/
http://www.neposednenoznice.sk/2013/01/23-aktiv...
https://www.modrykonik.cz/diskuse/sporty-hobby-... ...tu je dobre si popozerat aj albumy niektorych mamiciek, ktore sa vymeny zucastnili
tiez zadanim hesla "busy bags" do googlu atd.
Poprosím, keby ste sa snažili vybrať aktivity, ktoré NIE sú len o vytlačení obrázkov a ich následnom zalaminovaní!!
Túto výmenu by som chcela zamerať na vek 1-3 roky. Poznáte svoje deti, viete čo ich baví, s čím sa radi hrajú - skúste vyberať podľa nich 🙂
Čas na prihlásenie sa do výmeny je do 20.5., potom sa vyberú presné témy pre každú. Potom si necháme mesiac na vyhotovenie (cca do 20.6.), po tomto dátume by ste mi balíčky poposielali poštou, ja ich zozbieram, roztriedim a pošlem naspäť - naj by bolo, keby sa to stihlo ešte do prázdnin 🙂
Finančný limit na jednu aktivitu = 1euro (až nám to nezruinuje rodinný rozpočet 🙂 )
Ak máte záujem, napíšte mi do IP zo 3 tipy na aktivitu, ktorú by ste mohli urobiť aj s vašou mail adresou. Viac tipov preto, ak by sa niektoré opakovali u viacerých z vás, až je z čoho vybrať a až nám nepríde to isté len vo viacerých vyhotoveniach..
Lenka

ask
27. jan 2014

@josenka Ta je fakt u nas chuda vykrmena vsetkym moznym 😅 Maly si ju velmi casto pyta, je jedna z nasich top 🙂

majusqwa
27. jan 2014

@janulkan za mna domino

@furu aj u nás je este na povolania skoro...

liesi
27. jan 2014

@furu @janulkan @marienkamyd @lucosko @soso @zuzzka1 @nenocka @laurinkam @tomaskovamaminka @anulicek @majusqwa @nikam @furu @danatalu @ask @ikuza @ywett @josenka @moninka1 @jlp @martina646 @emily_666
ďakujem za pozvanie do skupiny. do konca marca je dosť času, tak sa rada pridám 🙂 zatial mám iba jeden nápad a to je labyrint. malej som spravila taký narýchlo a má úspech 🙂 ak by ste chceli niečo iné, pohľadám, prípadne sa nechám inšpirovať, ak máte niečo, čo som dokázala spraviť 🙂

liesi
27. jan 2014

dievčatá, ešte som si spomenula na jednu aktivitku navrhovanú josenkou v inej výmene - akvárko 🙂

martina646
27. jan 2014

@ask a nemas fotku priserky? aspon na inspiraciu

martina646
27. jan 2014

@nikam a ani obchody ani rozpravky nepresli? to su tu ozaj sami chalani?

tomaskovamaminka
27. jan 2014

@martina646 Tu je ta priserka🙂 https://www.modrykonik.sk/blog/tomaskovamaminka... ked ju chces nakrmit , musis je zdvihnut usta, tak dohora odklopit.

martina646
27. jan 2014

@tomaskovamaminka jeeej, ta je super

tomaskovamaminka
28. jan 2014

@janulkan Pozeram, ze krmenie zvieratiek, teda co papa zvieratko ti asi neprejde:/ mozno ze ked nemas tam foto , tak to mamicky prehliadli, a mozno ze nie je zaujem:/ Tak potom, ak to nebudes robit, by som aj ja poprosila to domino🙂 Vdaka🙂

nikam
28. jan 2014

@martina646 Nepresli. Su tu aj dievcata, ale ved aj tie zaujimaju znacky 🙂 V tomto veku este velmi nemaju zaujmy podla pohlavia.

jlp
28. jan 2014

@furu ahoj aj my by sme radsej nieco hravejsie, kedze prcek ma len rok a pol a popri druhom prckovi nebudem stihat s nim velmi sediet a vysvetlovat povolania - zatial ho to velmi netrapi 🙂 ... ale ked este zvysila priserka z minulosti, tak si ju prosime, alebo nieco podobne - nas napriklad miluje strkat do dierok slamky alebo palicky a tak - co tak urobit nieco taketo?

jlp
28. jan 2014

@liesi no nasho by to este nebavilo - sme na spodnej hranici veku - ale co tak poriesit zastrkavacku paliciek, slamiek a podobne do roznych otvorov? ... to ho momentalne bavi asi najviac

josenka
28. jan 2014

@liesi Akvárko je super 😉

janulkan
28. jan 2014

@liesi akvarium je fajn, teda u nas labyrint co si dala je uz pase, take zdolaval pred polrokom skoro, inak labyrinty ma rad...

moninka1
28. jan 2014

@furu nam by sa tiez pacilo nieco hrave - kludne aj tu priserku na krmenie. kedze som sa pridala az v tomto kole...

emily_666
28. jan 2014

@janulkan väčšinou to bol ten macko podľa počasia, takže asi rovno toho môžme dať

janulkan
28. jan 2014

@emily_666 no toho uz mas, budes vyrabat len jednu aktivitku? Su povolene dve, pokial ale chces len jeden typ toez/to nevadi, preto som sa pytala na/druhu 🙂

emily_666
28. jan 2014

@janulkan no vidíš a to som nevedala, že môžem aj dve, ale ked už, tak toho macka nemá nikto, tak by som ho radšej viac vyšpekulovala, ako robila dve aktivitky

furu
28. jan 2014

@janulkan @marienkamyd @lucosko @soso @zuzzka1 @nenocka @laurinkam @tomaskovamaminka @anulicek @majusqwa @janulkan @nikam @furu @danatalu @ask @ikuza @ywett @josenka @moninka1 @jlp @martina646 @emily_666 @liesi
Dakujem maminky za konstruktivne nazory 🙂 aj my mame doma nasho iba 22m, takze by sme si pri tych povolaniach iba poriadne vela kecali hehe
OK takze dole dam par obrazkov- budu vhodne pre mensie deticky a vyberte si, ked si nevyberiete, tak v poho- dajte vediet, pohladam este ine
zaujemcov o priserku asi sklamem- jej vyroba je veeeelmi narocna na cas- a to nie len na moj hehe- a ten teraz vobec nemam, tak mozno niekedy nabuduce
este raz dakujeme vsetkym fanusikom priserky, dobre ste ju prijali, tesime sa 😉

furu
28. jan 2014

@janulkan @marienkamyd @lucosko @soso @zuzzka1 @nenocka @laurinkam @tomaskovamaminka @anulicek @majusqwa @janulkan @nikam @furu @danatalu @ask @ikuza @ywett @josenka @moninka1 @jlp @martina646 @emily_666 @liesi
1. farebne nanuky, mozem dat aj vzorovane latky miesto jednofarebnych. Princip: priradenie nanuka k tycinke, na ktorej bude nalepena mala kocka tej istej farby a plus aj nastoknutie nanuka na palicku

furu
28. jan 2014

2. kruzky z filcu tu uz niekto spominal, ze by si prial dajako zaujimavo prevedene 😉 tak uvidim, ako by som sa dokazala s takouto zaujimavou vyzvou popasovat 😀

furu
28. jan 2014
furu
28. jan 2014

tak baby prosim klikajte, resp piste, co a ako by ste este ine/ inak chceli

zuzzka1
28. jan 2014

@furu my prvé dve aktivitky máme z iných výmen, ak bude lopta, tak potom poprosíme radšej tú 🙂

tomaskovamaminka
28. jan 2014

@furu Vsetky 3navrhy co si dala vyzeraju zaujimavo🙂 a ta lopta ta by bola z filcu a len tak na ukladanie? ci na suchy zips? Fakt rozmyslam, ja z toho este nic nemam🙂 Tak si neviem vybrat:D

jlp
29. jan 2014

@furu tak my sa zucastnujeme prvej vymeny a tak tuto aktivitku este nemama a paci sa nam. Poprosime tuto za nas. Dakujeme

moninka1
29. jan 2014

@furu nam by sa pacila retaz z filcu a keby na nej boli rozne zapinanie - obycajny gombik, suchy zips, cvok, ... tak to by bolo super (napr aj keby sa striedali 3 druhy zapinania, nemusi by kazdy iny)

furu
29. jan 2014

@jlp a ktoru chcete nanuky, retaz alebo lopticku? 😉

furu
29. jan 2014

@moninka1 OK super napad inak 😉

jlp
29. jan 2014

@furu retaz