Výmena vrecúškových aktivít 1 - 3 roky
Ahojte baby,
mnohé z vás už určite niekde na nete zaregistrovali tzv. výmeny vrecúškových aktivít (busy bags, activity packs, ...). O čo ide? Dá sa dokopy skupina mamičiek (15 - 20 osôb), každá z nich si nájde nejakú aktivitu pre deti a vyrobí a pošle ju pre každého v skupine. Na oplátku dostane zas iné aktivity pre deti od ostatných mamičiek.
Inšpirácie na aktivity môžete čerpať tu:
http://rustspolecne.cz/
http://www.neposednenoznice.sk/2013/01/23-aktiv...
https://www.modrykonik.cz/diskuse/sporty-hobby-... ...tu je dobre si popozerat aj albumy niektorych mamiciek, ktore sa vymeny zucastnili
tiez zadanim hesla "busy bags" do googlu atd.
Poprosím, keby ste sa snažili vybrať aktivity, ktoré NIE sú len o vytlačení obrázkov a ich následnom zalaminovaní!!
Túto výmenu by som chcela zamerať na vek 1-3 roky. Poznáte svoje deti, viete čo ich baví, s čím sa radi hrajú - skúste vyberať podľa nich 🙂
Čas na prihlásenie sa do výmeny je do 20.5., potom sa vyberú presné témy pre každú. Potom si necháme mesiac na vyhotovenie (cca do 20.6.), po tomto dátume by ste mi balíčky poposielali poštou, ja ich zozbieram, roztriedim a pošlem naspäť - naj by bolo, keby sa to stihlo ešte do prázdnin 🙂
Finančný limit na jednu aktivitu = 1euro (až nám to nezruinuje rodinný rozpočet 🙂 )
Ak máte záujem, napíšte mi do IP zo 3 tipy na aktivitu, ktorú by ste mohli urobiť aj s vašou mail adresou. Viac tipov preto, ak by sa niektoré opakovali u viacerých z vás, až je z čoho vybrať a až nám nepríde to isté len vo viacerých vyhotoveniach..
Lenka
@janulkan ja si tiez prosim prvu trojicu. Len sa chcem este spytat, co som sa pytala aj skor. Ako to budes nakoniec robit? Budu to len karticky rozstrihnute na polovicu? Alebo ako domino, ked sa to vola domino? Alebo to bude nadvazovat na seba ako had, cize na jednej karticke bude jedna polovica jedneho obrazka a jedna polovica druheho obrazka? A z coho to bude? Prepac, ak si uz pisala a prehliadla som, radsej sa este raz pytam.
@martina646 bude to presne ako na obrazku, na kusku domina budu dve polovice obrazka a spolu to bude tvorit takeho hada ako je vidiet 🙂 to pospedne co si pisala, ak som sa zle vyjadrila...inak maly si do tych medzierok parkuje auta 😀
@zuzzka1 @danatalu @ikuza @josenka @nenocka @ask @janulkan @marienkamyd @martina646 @emily_666 @zuzzka1 @tomaskovamaminka @anulicek @majusqwa @nikam @furu @liesi @ywett @moninka1 @jlp
Ahojte baby, ako ste na tom s aktivitkami? Idem trošku lobovať, či by sme neposunuli termín, nejak sa mi to nakopilo a vajce síce, už viac-menej mám, ale dúhu som ešte ani nezačala. 😢 ďakujem za vyjadrenie
baby, presne, termín posunúť by mi strašne pomohol, furt niečo sa deje, najskôr drobci, teraz manžel, fuj, už nech sme všetci zdraví
tiež som za posunutie, my akurát bojujeme s pneumokokmi 😠
Dievcence, uz sme ako v praci, ze posunme termiiiiiiin 🙂 Ja tiez suhlasim, mam to sice prichystane, ale zvazovanie mi bude trvat dlho.
No ja mam dieta chore, predtym tyzden/sme boli my s mm, a taktiez tentokrat nejako nestihame, takze som/za posunutie aspon o tyzden-dva 🙂
tak sa všetci zdravte, hlavne drobčekovia, lebo tým je najhoršie, ked sú chorí 😉
@laurinkam
@jlp
@josenka
@nenocka
@nikam
@janulkan ....vsetkym marodujucim skore uzdravenie. Ja sa budem "tvarit" ze o posunuti terminu neviem a budem sa snazit o dusu makat, lebo mam pred sebou aj ine veci a odklad ma len podpori v ulievani sa. 😅 (Kedze panbohzaplat u nas klop klop vsetko o.k) ale samozrejme ze nemam problem s posunutim terminu kedze sa u viacerych vyskytli zavaznejsie okolnosti. Asi vsetky dobre vieme ze na aktivitkach pracujeme zvycajne len na ukor spanku... tak toho ukradnuteho casu na vyrobu az tak vela nebyva 😖
Vsetkym marodikom skore uzdravenie, tiez sme boli chori:/ A vsetkym vela zdravicka. S terminom sa prisposobim, vonku je naviac tak pekne:D
ja uplne rovnako ako @ask, budem sa tvarit, ze do konca marca to musi byt, lebo inak to budem natahovat. Stiham aj v povodnom termine, ale posunutie mi vobec neprekaza. Skore uzdravenie vsetkym marodom.
@laurinkam @zuzzka1 @danatalu @ikuza @josenka @nenocka @ask @janulkan @marienkamyd @martina646 @emily_666 @zuzzka1 @tomaskovamaminka @anulicek @majusqwa @nikam @furu @liesi @ywett @moninka1 @jlp Ahojte dievčatá... ja termínik v pohode posuniem, mne sa nakopilo tiež..... A keďže by asi bolo fajn mať aktivitku s vajíčkami doma na Veľkú noc a ja si nechávam tak dva dni na rozdelenie a zaviazanie naspäť a dva dni na cestu balíčka.. bola by som rada, aby mi balíčky prišli do 11.4. 🙂 Mohlo by byť?
@anulicek @laurinkam @zuzzka1 @danatalu @ikuza @josenka @nenocka @ask @janulkan @marienkamyd @martina646 @emily_666 @zuzzka1 @tomaskovamaminka @anulicek @majusqwa @nikam @furu @liesi @ywett @moninka1 @jlp A ešte dievčatá .. čo sa týka puzzlíka môjho ... prosíte si aj vláčik do puzzlíka? zatiaľ pridávam obrázky... dajte návrhy a zmeny... prispôsobííííím.. nech je čo najviac maminiek spokojných 😀 a neviem "zohnať" použiteľné policajné auto.. hm.. takže to asi nebude.. ☹
@anulicek a nerobis tienove pexeso? nejako ma tie auta zmiatli, s terminom do 11.4. suhlasim
@martina646 Robím tieňové.. ale toto sú autíčka, ku ktorým ešte bude čierny tieň a deťúchy si budú hľadať pár
@anulicek Hmm alebo ze by si smetiarske vymenila za to nakladne s plachtou? Neviem ci ako tien nebudu smetiarske skoro rovnake s tym nakladnym. A nebude tych karticiek aj vela? Aj ked su peknucke🙂 A este 1otazocka, akej farby u vas mate a v inych mestach ake mate smetiarske auta?:D U nas je take bielo-zelene🙂

@janulkan 🙂 fakt je to peknucke, ze si zase neviem vybrat🙂 Ale asi tu prvu trojicu. Aj ked ta druha je tiez krasna.Vdaka:) Tesime sa. Maly je na lienky a chrobacikov 🙂