Výmena vrecúškových aktivít 1 - 3 roky
Ahojte baby,
mnohé z vás už určite niekde na nete zaregistrovali tzv. výmeny vrecúškových aktivít (busy bags, activity packs, ...). O čo ide? Dá sa dokopy skupina mamičiek (15 - 20 osôb), každá z nich si nájde nejakú aktivitu pre deti a vyrobí a pošle ju pre každého v skupine. Na oplátku dostane zas iné aktivity pre deti od ostatných mamičiek.
Inšpirácie na aktivity môžete čerpať tu:
http://rustspolecne.cz/
http://www.neposednenoznice.sk/2013/01/23-aktiv...
https://www.modrykonik.cz/diskuse/sporty-hobby-... ...tu je dobre si popozerat aj albumy niektorych mamiciek, ktore sa vymeny zucastnili
tiez zadanim hesla "busy bags" do googlu atd.
Poprosím, keby ste sa snažili vybrať aktivity, ktoré NIE sú len o vytlačení obrázkov a ich následnom zalaminovaní!!
Túto výmenu by som chcela zamerať na vek 1-3 roky. Poznáte svoje deti, viete čo ich baví, s čím sa radi hrajú - skúste vyberať podľa nich 🙂
Čas na prihlásenie sa do výmeny je do 20.5., potom sa vyberú presné témy pre každú. Potom si necháme mesiac na vyhotovenie (cca do 20.6.), po tomto dátume by ste mi balíčky poposielali poštou, ja ich zozbieram, roztriedim a pošlem naspäť - naj by bolo, keby sa to stihlo ešte do prázdnin 🙂
Finančný limit na jednu aktivitu = 1euro (až nám to nezruinuje rodinný rozpočet 🙂 )
Ak máte záujem, napíšte mi do IP zo 3 tipy na aktivitu, ktorú by ste mohli urobiť aj s vašou mail adresou. Viac tipov preto, ak by sa niektoré opakovali u viacerých z vás, až je z čoho vybrať a až nám nepríde to isté len vo viacerých vyhotoveniach..
Lenka
@nenocka joooj a co som ja nejaky postrach? ja som sa len stazovala na sklamania z inych vymen a na to, ze mamicky nekomunikovali. To ja budem zvedava, ci budete spokojne s mojimi vytvormi.
@nenocka pozeram na to pexeso a normalne rozmyslam, ci si u teba neobjednam obe aktivity za nejaku protihodnotu ... ale ako sa s tym vlastne hra? Z kazdeho zvieratka su tam 2ks a ma sa to otocit tvarou dole? Ale bude to asi lahke najst par, ked je kazde na inej farbe karticky, nie?
@martina646 len som nechcela sklamať, aby som nepatrila medzi tie žienky 😉
je to skôr memo asi - len zamiešať zvieratká a dieťatko hľadá páry. neviem, či to pre vás už nebude jednoduché, ale ak chceš, kľudne vyrobím - aj tak musím čakať do konca týždňa za maminou, aby mi spichla tie vrecúška. môžem príp. spraviť podklad rovnaký.
@martina646 nekomunikuje ani so mnou... a balíček nie je doma... uffff
@martina646 ahoj, prosím ťa, kedy sme si dali ten nový termín na odosielanie ?
@emily_666 ja som zaregistrovala posunutie na 11.4., ak sa nemylim. Povodna dohoda bola do konca marca, ale zaroven aj taka, aby sme to mali do Velkej noci doma, takze to asi stihame.
@martina646 ok, dakujem
@ask Jeeeeeeeeeeeeeeeeeej no ty si si makla🙂 Sa ti dnes o nich bude aj snivat:D Ale vyzera to neuveritelne🙂
Ahojte je tu niekto kto sa rozmerovo nezmesti aktivitou do klasickej skatule? Ja mam aktivitu 30x30 ... Poslem to v samostatnom baleni ... Poslanie s balnym bude asi najvacsia polozka u mna ... Vo stvrtok chcem rodit, tak v stredu posielam ;)
ahojte baby fakt sa ospravedlňujem, že nekomunikujem, ale viete že na vás myslím a ide vám to super!. ja to pošlem max v stredu, hádam stihnem a aj odfotím. ja som celý deň v robote za PC, tak doma po večeroch nemám naň vôbec chuť a ked tak len čo nutne potrebujem a koníka vôbec nestíham, no a potom to tak vyzerá.. držte sa a veľa síl pri dokončovaní
@ask Fantastické 😵 , prosím ťa, to ich máš na čom uložené, veď to vyzerá, akoby si dvere z pántov zvesila 😀 , no klobúk dole, narobila si sa na tom. 😵
@jlp Ja sa nezmestím do klasickej škatule, tácky majú rozmer 20x30, ale tým, že ich je 9, tak budem posielať vo väčšej krabici. Ale zase sú ľahké, takže rátam, že do 3,20 sa zmestím (balík 2. triedy do 5 kg), takže v pohode, to je taký štandard na výmenu. 😉 A držím palce, nech je všetko OK a si v poriadku ty aj bábenko. 🙂
@jlp Tiez som musela dat vacsiu krabicu ako som si myslela. Aktivitky nie su nejake velke, tie planiky k abecede A4, ale tie kosicky nabrali pri tolkych kusoch na objeme. Drz sa🙂 Nech ste skoro a stastlivo doma ty aj babetko 🙂
Kocky son asi blba ... To mam v jednej velkej skatuli poslat zvysnych 19 v tom rozmere do akeho sa vojdu moje kruhy? Lebo ked niekto poslal krabicu klasickeho formatu, tak tam sa nevojdem pri rozosielani. Ci aoo to mam akoze zriesit? Dik
ja mam obe aktivity format A4.
@ywett @moninka1 @laurinkam @anulicek @ask @jlp @marienkamyd dievcata! na poslednu chvilu som si to na rozmyslela (konkretne dnes poobede) a vymyslela som si este jednu predlohu. len manzel v noci odchadza prec a v utorok chcem posielat, takze asi nestihnem laminovat. poslem vam teda predlohu s foliou, snad ma nezbijete O🙂 ostatne, aj tak sa to dozviem az s krizikom po funuse, lebo tyzden budem bez netu O🙂 tak sa nehnevajte

ahojte, mozem sa pridat? ...ako?