Výmena vrecúškových aktivít 1 - 3 roky
Ahojte baby,
mnohé z vás už určite niekde na nete zaregistrovali tzv. výmeny vrecúškových aktivít (busy bags, activity packs, ...). O čo ide? Dá sa dokopy skupina mamičiek (15 - 20 osôb), každá z nich si nájde nejakú aktivitu pre deti a vyrobí a pošle ju pre každého v skupine. Na oplátku dostane zas iné aktivity pre deti od ostatných mamičiek.
Inšpirácie na aktivity môžete čerpať tu:
http://rustspolecne.cz/
http://www.neposednenoznice.sk/2013/01/23-aktiv...
https://www.modrykonik.cz/diskuse/sporty-hobby-... ...tu je dobre si popozerat aj albumy niektorych mamiciek, ktore sa vymeny zucastnili
tiez zadanim hesla "busy bags" do googlu atd.
Poprosím, keby ste sa snažili vybrať aktivity, ktoré NIE sú len o vytlačení obrázkov a ich následnom zalaminovaní!!
Túto výmenu by som chcela zamerať na vek 1-3 roky. Poznáte svoje deti, viete čo ich baví, s čím sa radi hrajú - skúste vyberať podľa nich 🙂
Čas na prihlásenie sa do výmeny je do 20.5., potom sa vyberú presné témy pre každú. Potom si necháme mesiac na vyhotovenie (cca do 20.6.), po tomto dátume by ste mi balíčky poposielali poštou, ja ich zozbieram, roztriedim a pošlem naspäť - naj by bolo, keby sa to stihlo ešte do prázdnin 🙂
Finančný limit na jednu aktivitu = 1euro (až nám to nezruinuje rodinný rozpočet 🙂 )
Ak máte záujem, napíšte mi do IP zo 3 tipy na aktivitu, ktorú by ste mohli urobiť aj s vašou mail adresou. Viac tipov preto, ak by sa niektoré opakovali u viacerých z vás, až je z čoho vybrať a až nám nepríde to isté len vo viacerých vyhotoveniach..
Lenka
@marienkamyd @emily_666 @liesi @zuzzka1 @nenocka @laurinkam @tomaskovamaminka @anulicek @majusqwa @nikam @furu @danatalu @ask @ikuza @ywett @josenka @moninka1 @martina646 baby poprosim poslat aktivitku vo vacsej skatuli, kto nezaregistroval, aktivitka od jlp ma 30x30cm tak aby sa tam zmestila...dakujem 🙂
@anulicek ahoj moja aktivitka ma rozmer 30x30, neskoro som dosla na to, ze je to rozmer vacsi ako olazicka skatula.od topanok. Janulkan uz rozposlala homadny email babam, nech poslu vacsie krabice, ale niektore uz aktivitky poslali. Bol by problem, ak by som sviju aktivitu poslala vo vacsej krabici do ktorej dam aj bublinkove obalky vo formate, kde sa moja aktivita zmesti a tie by sa pribaluli ku krabiciam, ktore nebudu zodpovedat rozmermi mojej aktivitke? Normalne by sa ta.obalka dala na spodok krabice a obalilo by sa to baliacim papierom hmm? Alebo ako to mam riesit? Dik. Zvysne obalky, by si mi potom poslala spat s aktivitami. Jana
Baby, jedna technicka... termin 11.4. znamena, ze je to posledny den na odoslanie alebo ze to musi mat uz @anulicek doma? Lebo ja asi stiham len tu prvu moznost ☹ Ked poslem vo stvrtok, asi to v piatok nepride, ze?
@laurinkam Peknucka duha🙂 Fakt ten mracik si super vymyslela🙂 Tiez sa tesime🙂
@tomaskovamaminka Ďakujem, aj @ask mi pomáhala 😉. Takže aj jej patrí pochvala....
@martina646 v piatok by mali byt u mna.. Aby som cez vikend zabalila a v pondelok poslala aby ste to vo stvrtok mali.... ☹
@martina646 ak pošleš zajtra do 12 hod 1.triedou, v piatok je doručený, @anulicek ja tak posielam, v piatok by mal prísť
@martina646 mňa tiež ešte čaká ponocovanie :( ale už len drobnosti
Baby, tam ako je ta lista na vrchu mycky, tak na kazdej je v strede ponechany nepodlepeny kusok, aby sa im tam dal strcit prstek a otvarat to ako ozajstnu mycku 😉
Prepacte mi prosim vsetky nedokonalosti, snazila som sa ale obcas to nevyslo do detailov tak ako by som si zelala. Ak mi napisete ze aspon jedno dieta sa tejto aktivitke potesilo a chvilu sa s nou pohralo, tak cela ta niekolkohodinova papracka ziska zmysel 🙂
Uf, baby, dnes ziadny spanok a finish o cca 7hod rano, ale tak mi treba, ked som si to nechala na poslednu chvilu a este som si myslela, ze 11.4. staci posielat. No vsetko je hotove, a balik je uz na poste a cestuje 1.triedou @anulicek, pani na poste mi povedala, ze kedze je to BA, mohol by tam byt aj zajtra, v piatok urcite.
Tym, ktore mate odo mna labyrint som este chcela napisat, ze kinderkove postavicky, auticka, aj vodiace palicky som na magnetky lepila tavnou pistolou a po zatvrdnuti som skusala, ci poriadne drzia. Vacsina drzi, ale dost bolo takych, co sa mi aj viackrat odlepili, ale snazila som sa to ocistit a zase prilepit, tak snad sa pri transporte nic neposkodi. Ak to budu chciet deti celou silou odtrhnut, urcite sa to da oddelit, ale ak budu pod vasim dohladom, verim, ze hracka dlho vydrzi. Nakoniec som vam nestihla nafotit postavicky a auticka a dat na vyber, ale snad deti potesi to, co som vybrala.
Tym, co maju skupinky, som slubila bonus so zvieratkami, kedze nepresli cez vyber, ale este som sa nedostala ku kresleniu. Az si trochu oddychnem po styroch subeznych vymenach (a aj manzel sa ukludni, lebo uz mal toho plne zuby), pustim sa do toho a poslem vam to mailom na vytlacenie. Ohlasim sa cez IP.
ahojte kočky, tak som to stihla aj ja na poslednú chvíľu, prikladám foto, každá z vás dostane nasledovné : podložku z filcu na ukladanie, medvedíka, obrázky so znázorneným počasím - 6kusov ( pôvodne som ich chcela podšiť, aby boli pevnejšie, bohužial mi to zo zdravotných dôvodov nevyšlo, tak som vám každej pribalila aj kusky filcu, ak by ste chceli, prosím urobte si to, naozaj ma to mrzí, ale nedalo sa ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ). No a potom rôzne druhy oblečenia.
Niečo nevyšlo tak ako som prvotne chcela, ale verím, že deti sa budú tešiť.
No a ja sa teším na váš balíček. 😉
@laurinkam @janulkan @marienkamyd @emily_666 @liesi @zuzzka1 @nenocka @tomaskovamaminka @anulicek @majusqwa @nikam @furu @danatalu @ask @ikuza @ywett @josenka @moninka1 @martina646 Ahojte dievčatá, balíčky pomalinky prichádzajú.. začínam chápať nadšenie @lenusska (otočná stanica pre balíky z predchádzajúcich výmen) ... tie vecičky sú neskutočnéééé.. oooch.... máte sa na čo tešiť..a to prišli ešte len tri balíčky 😀 A ešte poprosím, pokiaľ odo mňa dostanete správu, ktorá je bez diakritiky.. tak to píšem z mobilu a väčšinou zvládam rýchlo len stručné informačné správy.. tak sa vopred ospravedlňujem.. Slušná a štedrá na slovíčka zvládam byť večer za počítačom 😀

Ahojte baby, ak budete organizovat druhe kolo, rada by som sa pridala.