icon

Výmena vrecúškových aktivít 1 - 3 roky

lenusskaa
9. máj 2013

Ahojte baby,
mnohé z vás už určite niekde na nete zaregistrovali tzv. výmeny vrecúškových aktivít (busy bags, activity packs, ...). O čo ide? Dá sa dokopy skupina mamičiek (15 - 20 osôb), každá z nich si nájde nejakú aktivitu pre deti a vyrobí a pošle ju pre každého v skupine. Na oplátku dostane zas iné aktivity pre deti od ostatných mamičiek.
Inšpirácie na aktivity môžete čerpať tu:
http://rustspolecne.cz/
http://www.neposednenoznice.sk/2013/01/23-aktiv...
https://www.modrykonik.cz/diskuse/sporty-hobby-... ...tu je dobre si popozerat aj albumy niektorych mamiciek, ktore sa vymeny zucastnili
tiez zadanim hesla "busy bags" do googlu atd.
Poprosím, keby ste sa snažili vybrať aktivity, ktoré NIE sú len o vytlačení obrázkov a ich následnom zalaminovaní!!
Túto výmenu by som chcela zamerať na vek 1-3 roky. Poznáte svoje deti, viete čo ich baví, s čím sa radi hrajú - skúste vyberať podľa nich 🙂
Čas na prihlásenie sa do výmeny je do 20.5., potom sa vyberú presné témy pre každú. Potom si necháme mesiac na vyhotovenie (cca do 20.6.), po tomto dátume by ste mi balíčky poposielali poštou, ja ich zozbieram, roztriedim a pošlem naspäť - naj by bolo, keby sa to stihlo ešte do prázdnin 🙂
Finančný limit na jednu aktivitu = 1euro (až nám to nezruinuje rodinný rozpočet 🙂 )
Ak máte záujem, napíšte mi do IP zo 3 tipy na aktivitu, ktorú by ste mohli urobiť aj s vašou mail adresou. Viac tipov preto, ak by sa niektoré opakovali u viacerých z vás, až je z čoho vybrať a až nám nepríde to isté len vo viacerých vyhotoveniach..
Lenka

ask
9. apr 2014

@emily_666 Je to velmi pekneeeee 😨 🙂

tomaskovamaminka
9. apr 2014

@emily_666 Podareni mackovia a aj vsetko k nim🙂 Sikulka🙂

ask
9. apr 2014

Aspon dve predlohy🙂 Ale fantazii deti sa medze nekladu🙂

laurinkam
10. apr 2014

@anulicek to som rada, ze balicek dosiel v poriadku. Peniazky neboli roztrusene po celom baliku? Dakujem za pochvalu, tesim sa!

laurinkam
10. apr 2014

@ask kraaaasne, jedna moze prat a druha vykladat umyvacku. Ako mi je dobre😉

laurinkam
10. apr 2014

@emily_666 premakane! Krasna rucna praca, mala si co robit. To si lepila aj obsivala? @ask co vravis, bereme ju do feelcovej partie?🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂

emily_666
10. apr 2014

@laurinkam čo som mala lepidlo, tak nedržalo dobre, a už sa mi nechcelo vrážať peniaze do dalšieho, tak som všetko prišívala, aspoň budem mať čisté svedomie, že to neodpadá 🙂

laurinkam
10. apr 2014

@emily_666 a ake si mala lepidlo? Ja som mala speci na feelc, tak snad bude drzat.

josenka
10. apr 2014

@anulicek @laurinkam @janulkan @marienkamyd @emily_666 @liesi @zuzzka1 @nenocka @tomaskovamaminka @anulicek @majusqwa @nikam @furu @danatalu @ask @ikuza @ywett @moninka1 @martina646
Dievčence, balík aj od nás poslaný - expres, takže verím, že dorazí zajtra. Tie, ktoré máte odo mňa dúhovú tácku, tak pôvodne som vám aj soľ pribalila, ale balík bol ťažký, bála som sa, aby sme neprešvihli poštovné, ktoré sme posielali @anulicek , takže som to dnes ráno zase celé rozobrala 😅 a soľ vybrala, dúfam, že vám to nevadí. Odhadom na jednu tácku potrebujete cca 40 dkg - aby sa vám dobre písalo. Dá sa použiť aj detská krupica, ale do nej sa tak pekne nekreslí, v soli je to lepšie. Máte v balíku tácku (dno je trikrát prelakované lakom vhodným aj deti), štetec, tvary z machovej gumy a gumu na lepenie - na pripevnenie tvarov.
Tie, ktoré máte Mamička, mám bo!, tak panáčik je prilepený na filcovom podklade, leukoplast sú tiež podlepené, aby boli pevnejšie a celé sú prekryté flísom (nie filcom) s červeným krížom - lekárnička 🙂 . Panáčik má očká, ale výraz tváre si dokreslite podľa seba, nebola som si istá, či sa má usmievať, keď má bo. 😉 Ospravedlňujem sa za fotky, fotené večer, tak nič moc.

nikam
11. apr 2014

@josenka Bombaaaaa! Nas panacik sa urcite bude usmievat, ked bude mat tolko leukoplastov. (Ak sa mu nejake ujdu.)

josenka
11. apr 2014

@nikam Ujdú, neboj, všetky sú podlepené, tak sa ti nimi malý nestihne "ošetriť" 😀

nikam
11. apr 2014

@josenka 😀 Na panacika sa teda prikladaju?

josenka
11. apr 2014

@nikam Panáčik je celý zo suchého zipsu a leukoplast je podlepený filcom a ešte je tam pásik suchého zipsu, čiže na panáčika to normálne prilepíte, hocikde, a odlepíte - ako sa vám bude páčiť.

nikam
11. apr 2014

@josenka Wow, ake namakane 😨

tomaskovamaminka
11. apr 2014

@josenka No veru pasovali by mu krokodilie slzy, ked ma bobo🙂 Tesime sa🙂

anulicek
11. apr 2014

@josenka @anulicek @laurinkam @janulkan @marienkamyd @emily_666 @liesi @zuzzka1 @nenocka @tomaskovamaminka @anulicek @majusqwa @nikam @furu @danatalu @ask @ikuza @ywett @moninka1 @martina646 Dievčatá.. po zrátaní, skontrolovaní balíčkov a dohode s dievčatami z Bratislavy mi vyšlo, že jediný balík, ktorý mi chýba je od @furu Ani nenapísala, balíček nemám.. oooch.. Takže dievčatá... potrebujem poradiť... Či balíčky rozposlať aj tak...alebo počkať do pondelka a poslať ich potom...
Môj návrh je, ak sa do nedele ozve a objasní situáciu (čiže, ak je potvrdí, že je balíček poslaný a len niekde trčí) tak by som počkala do pondelka, to znamená, že v utorok ráno o ôsmej by balíčky cestovali 😀 (do štvrtka by naozaj mali prísť..) A ak sa @furu neozve ... tak by som to v pondelok ráno šupla na poštu.. Neviem, čo sa deje.. už bola v predchádzajúcich výmenách... oooch.. nerada by som ju obchádzala..ale ostatné maminky tvrdo makali, aby sme to stíhali..ooch.. Baby raďte 😒

anulicek
11. apr 2014

A ešte,, od konca marca Furu nebola určite v skupinke...ooooch...

emily_666
11. apr 2014

@anulicek ja súhlasím s počkaním počas víkendu, prispôsobím sa väčšine, mne príde v pondelok balíček z inej výmeny, takže mne to neponáhľa 😀

josenka
11. apr 2014

@anulicek Súhlasím s tým, čo si navrhla - ak sa ozve a vysvetlí, určite by sme mohli počkať, všeličo sa môže stať, ak sa neozve, v pondelok odoslať balíčky. 🙂

ask
11. apr 2014

@anulicek Urob tak ako si napisala, snad sa cez vikend ozve....

tomaskovamaminka
11. apr 2014

@anulicek Ja tiez suhlasim s pockanim. Uz som s nou bola v 2 vymenach, ved vies a aj ostane, my mame od nej papaciu priserku a akvarium. Ci uz to posles v pondelok alebo utorok tak to do stvrtka pride. len trosku ti to skomplikuje triedenie, ale tak jej to na hromadku odlozis a potom popridavas nakoniec od nej aktivitky do nasich balickov, ked to od nej pride.

nikam
11. apr 2014

@anulicek Tiez suhlasim, aby si pockala, ak Ti to nesposobi problem. Stat sa moze vselico. Pozerala som sa, ze v poslednych 14 dnoch bola na MK aktivna.

anulicek
11. apr 2014

@tomaskovamaminka ja nemám problém s počkaním... však preto som sa pýtala... ooooch.. a i budem baliť v nedeľu alebo v pondelok v noci.. aj to mi je jedno.. Ale potrebujem názor od viacerých.. Počkám určite.. do nedele je ešte časúúúúú Bolo by skvelé, keby to Furu stihla... oooch...

martina646
11. apr 2014

@anulicek ja tiez navrhujem pockat aspon cez vikend. Ale strasne ma zaujima aktivita od danatalu, vobec nereagovala na otazky. Mozes prosim napisat alebo odfotit ako vyzera to jej bodkove malovanie? dakujem

anulicek
11. apr 2014

@martina646 Och chybička sa vlúdila... Pomýlila som si Danatalu a Ikuzu.. zle som si poznačila, myslela som si, že hodiny robila Danatalu... ooch.. ... Teda chýba ešte aj @danatalu.. Prepáčte dievčatá...
Takže ešte nemám potvrdené dva balíky..... ☹

anulicek
11. apr 2014

@martina646 odfotím, ak príde v pondelok... 😀

martina646
11. apr 2014

@anulicek Ach, presne toto som vedela! Ze ak obetujem spanok, len aby som stihala poslat, najde sa niekto, kto neposle nacas. Ale ak by som to neposlala v stredu, bola by som urcite ja ta posledna, na ktoru sa caka. Ale aspon teraz nie som za tu najhorsiu. Tak cakame. V pondelok daj info, co prislo.

nikam
11. apr 2014

Knizocky s menami.

nikam
11. apr 2014

@josenka Aby si vedela, ako velmi...

majusqwa
11. apr 2014

@ask @nikam @josenka vrrrrrrr! uz sem ziadne fotky nedavajte, lebo z vas zacinam mat vycitky svedomia! moje aktivity su len take chudobne pribuzne...