icon

Výmena vrecúškových aktivít 1 - 3 roky

lenusskaa
9. máj 2013

Ahojte baby,
mnohé z vás už určite niekde na nete zaregistrovali tzv. výmeny vrecúškových aktivít (busy bags, activity packs, ...). O čo ide? Dá sa dokopy skupina mamičiek (15 - 20 osôb), každá z nich si nájde nejakú aktivitu pre deti a vyrobí a pošle ju pre každého v skupine. Na oplátku dostane zas iné aktivity pre deti od ostatných mamičiek.
Inšpirácie na aktivity môžete čerpať tu:
http://rustspolecne.cz/
http://www.neposednenoznice.sk/2013/01/23-aktiv...
https://www.modrykonik.cz/diskuse/sporty-hobby-... ...tu je dobre si popozerat aj albumy niektorych mamiciek, ktore sa vymeny zucastnili
tiez zadanim hesla "busy bags" do googlu atd.
Poprosím, keby ste sa snažili vybrať aktivity, ktoré NIE sú len o vytlačení obrázkov a ich následnom zalaminovaní!!
Túto výmenu by som chcela zamerať na vek 1-3 roky. Poznáte svoje deti, viete čo ich baví, s čím sa radi hrajú - skúste vyberať podľa nich 🙂
Čas na prihlásenie sa do výmeny je do 20.5., potom sa vyberú presné témy pre každú. Potom si necháme mesiac na vyhotovenie (cca do 20.6.), po tomto dátume by ste mi balíčky poposielali poštou, ja ich zozbieram, roztriedim a pošlem naspäť - naj by bolo, keby sa to stihlo ešte do prázdnin 🙂
Finančný limit na jednu aktivitu = 1euro (až nám to nezruinuje rodinný rozpočet 🙂 )
Ak máte záujem, napíšte mi do IP zo 3 tipy na aktivitu, ktorú by ste mohli urobiť aj s vašou mail adresou. Viac tipov preto, ak by sa niektoré opakovali u viacerých z vás, až je z čoho vybrať a až nám nepríde to isté len vo viacerých vyhotoveniach..
Lenka

nikam
11. apr 2014

@majusqwa Nemaj, moje knizky zdaleka nie su dokonale ☹ Neodhadla som okraj na vazbu.

josenka
11. apr 2014

@martina646 Maťa, ja som vyhnala manžela na poštu a donútila ho poslať to expres 😀 , z toho istého dôvodu, ako si ty ponocovala - aby to bolo načas a nečakalo sa kvôli mne. Keď si pridala ten dlhý príspevok, ani som ti nestihla nič napísať, len lajknúť, lebo som tiež makala v plnom prúde. 😅

josenka
11. apr 2014

@nikam Júj, malý je úúúúžasný, 😀 😀 😵 😵 , keby som bola vedela, že až tak, pribalila by som mu aj nejaké nepodlepené leukoplasty, nech sú s panáčikom zladení. 😀 😎

josenka
11. apr 2014

@majusqwa Neblázni, aké chudobné príbuzné, na tých mojich sa aj krivé šitie nájde 😅 , živiť by som sa tým isto nemohla. 😀

nikam
11. apr 2014

@josenka Hihi, v pohode, mame zasobu zalepakov, i ked nie takychto paradnych 🙂 On je celkovo taky maly hypochondrik, minule si spravil fondedoskop z kliestov na rezne a naberacky. Klieste na usi a na hrud si prikladal naberacku... sme skoro umreli, ked sme pochopili, co stvara.

anulicek
11. apr 2014

@martina646 ja som baby tiez nahanala, aby som to najneskor v nedelu mala.... ooooch...

ikuza
12. apr 2014

@anulicek ahojky, môj balík uz mas! 🙂 aj ja som za počkanie.

danatalu
12. apr 2014

čaute nečítala som dozadu, ale chápem že ma isto urgujete,či som poslala, tak hlásim že som poslala vo štvrtok, príde to v pondelok. Chcela som to poslať 1.triedou, ale pani ma presvedčila, že škoda peňazí, lebo že nie je zaručené že to príde v piatok, že skôr v pondelok. tak len dúfam že to príde ok.
Inak, veľmi sa mi to nepodarilo "napekno", alebo nie všetky. Robila som tie obrázky na A5, nefotila som to, ale je tam aj kvietok, aj auto, aj také neutrálne, tak hádam bude aj pre baby aj pre chalanov. Ale tlačila som to na A4 vždy po dva obrázky a laminovala som po dva dokopy, no samozrejme sa mi to rozpadlo pri strihaní, vôbec mi to predtým nedoplo (ešte nie som v laminovaní moc zdatná). tak som to musela olepovať. no a je to v hrebeňovke zviazané. O tom že som to mohla orezať orezávačkou, som nevedela, až potom keď som sa sťažovala že tom mám nie moc pekné. no tak dúfam že účel to splní. Inak chcela som k tomu doložiť aj tie fixky, čierne sa mi zdali najlepšie, no ale na kusy u nás mali len centrofixy alebo také široké fixky a zvýrazňovače, tak som no nechala tak, veď hádam fixku doma každý nájde.

danatalu
12. apr 2014

anulicek @josenka @anulicek @laurinkam @janulkan @marienkamyd @emily_666 @liesi @zuzzka1 @nenocka @tomaskovamaminka @anulicek @majusqwa @nikam @furu @danatalu @ask @ikuza @ywett @moninka1 @martina646
kuknite príspevok vyššie, už som trochu prečítala čo ste písala vyššie, tak mi to vychádza že som posledná, naozaj sa veľmi ospravedlňujem. keď som tu nakukla vo myslím že vo štvrtok alebo stredu? tak mala Anka asi len 3-4 balíčky, tak som myslela, že to vyjde viacerým až na pondelok. no už banujem, že som to nedala aspoň tou prvou triedou, alebo expres, mrzí ma to.
ja tu častejšie fakt nestíham byť, v robote sa mi moc nedá, keď tak len na chvílu, no ale mám taký brutal blbý PC a pomalý net, že ani nezvyknem chodiť na net, lebo kým sa mi dačo načíta, tak mi tam dakto vbehne, alebo aj pomaly zabudnem čo som dala vyhľadávať..

emily_666
12. apr 2014

@laurinkam mala som lepidlo také na všetko, hlavne na látky, ale evidentne nie na filc 😒 nevadí, mňa šitie bavilo a času by mi to zabralo možno rovnako, naniesť lepidlo, zaťažiť medzi niečo, nechať schnúť, však uvidíme, či sa to bude kočkám páčiť

janulkan
12. apr 2014

@anulicek my asi stredu odchádzame ku svokrovcom, takže mne je úplne jedno kedy poslednich, vyzdvihnem asi až po VN 🙂

anulicek
12. apr 2014

@janulkan jaaaaj. Tak v pohode... A mozem Ti vymenit krabicu za vacsiu? Aby sa mi to zmestilooooo🙂

janulkan
12. apr 2014

@anulicek jasne, nie je problem 🙂

anulicek
12. apr 2014

@janulkan ja len, ci k nej nemas citovy vztah 😀

nikam
12. apr 2014

@anulicek Anka, prideme s nasim balickom zajtra. Dnes sme predpoludnim oslavovali Martinkove narodeniny a popoludni sme doslova uhnili doma 🙂

ywett
12. apr 2014

@anulicek Anka, ja pridem osobne v utorok alebo v piatok. tesim sa

anulicek
12. apr 2014

@nikam Platíííí .. zajtra budeme čakať...
@ywett odporúčam v utorok 😀 od štvrtka nie sme doma ... výlet 😀

anulicek
12. apr 2014

Dievcata... Uz su vytriedene... Cakaju na posledne aktivitky... Juchuuuu

josenka
12. apr 2014

@anulicek Aká šikovnica! 😨 😵

anulicek
12. apr 2014

@josenka Výnimočne som si to nenechala na poslednú chvíľu 😀

nikam
12. apr 2014

@ask Aku velku krabicu mas? Zmesti sa tam podlozka?

tomaskovamaminka
12. apr 2014

@anulicek NO super, sikulka🙂 kolko ti to trvalo? aj mm pomahal?🙂

ask
12. apr 2014

@nikam Myslim ze ano-ma viac ako 30x30 Dakujem ze si nezabudla🙂 @anulicek Sikovnaaaaa!!!

nikam
12. apr 2014

@ask Dobre, ved ona sa tak jemne ohnut. Lukasko uz stoluje?

anulicek
13. apr 2014

@tomaskovamaminka mm pomahal... Pozeral telku a nezavadzal 🙂 ale pomahal so strihanim... Takze pomohol

anulicek
13. apr 2014

@anulicek @josenka @anulicek @laurinkam @janulkan @marienkamyd @emily_666 @liesi @zuzzka1 @nenocka @tomaskovamaminka @anulicek @majusqwa @nikam @furu @danatalu @ask @ikuza @ywett @moninka1 @martina646 Ahojte dievčatá, opäť otváram tému "čakanie na aktivitky"... Už chýbajú len aktivitky od Furu a Danatalu. Takže.. balík od Danatalu by mal zajtra doraziť... (ak nezblbne pošta) a Furu mi tiež písala, aktivitky donesie.. ale neviem kedy... ☹ lebo na ďalšiu správu ešte neodpovedala... och.. Takže poprosím normálne hlasovanie..

anulicek
13. apr 2014

Tie, ktoré chcú počkať na obe aktivitky, prosím like tu... (čiže by Vám nevadilo, ak by prišiel balík aj po sviatkoch)

anulicek
13. apr 2014

Babuľky, ktoré si prosia poslať balík v utorok (možno bez týchto aktivitiek), prosím like tu .. Predpokladám, že by som Vám ich nabalila do ďalšej výmeny... oooch...

anulicek
13. apr 2014

Mrzí ma to... ja na Vašom mieste by som sa nevedela dočkať.. aktivitky sú sveléééééé

furu
13. apr 2014

anulicek @anulicek @josenka @anulicek @laurinkam @janulkan @marienkamyd @emily_666 @liesi @zuzzka1 @nenocka @tomaskovamaminka @anulicek @majusqwa @nikam @furu @danatalu @ask @ikuza @ywett @moninka1 @martina646
ahojte maminky dakujem vam za vasu doterajsiu trpezlivost. v nasej rodine sa stala necakana smutna udalost, preto som nebola na MK a aj aktivitky museli zial pockat v uzadi... velmi ma to mrzi kvoli vam, maminkam, co ste sa snazili a namahali, aby bolo vsetko vcas a aj kvoli vasim radostiam, ze musia tak dlho cakat... este raz prepacte za cakanie
navrhujem, nech anulicek posle balicky zajtra bez tej mojej aktivitky, nech to mate do sviatkov doma. moju aktivitku poslem kazdej zvlast ako list- balicek, kedze mam lahky material- filc, urcite na tom neskrachujem. tipujem, ze v stredu/ stvrtok doobeda by som to posielala. napiste mi potom prosim kazda adresu do IP.
dakujem za vase pochopenie, empatiu a hlavne trpezlivost