icon

Výmena vrecúškových aktivít 1 - 3 roky

lenusskaa
9. máj 2013

Ahojte baby,
mnohé z vás už určite niekde na nete zaregistrovali tzv. výmeny vrecúškových aktivít (busy bags, activity packs, ...). O čo ide? Dá sa dokopy skupina mamičiek (15 - 20 osôb), každá z nich si nájde nejakú aktivitu pre deti a vyrobí a pošle ju pre každého v skupine. Na oplátku dostane zas iné aktivity pre deti od ostatných mamičiek.
Inšpirácie na aktivity môžete čerpať tu:
http://rustspolecne.cz/
http://www.neposednenoznice.sk/2013/01/23-aktiv...
https://www.modrykonik.cz/diskuse/sporty-hobby-... ...tu je dobre si popozerat aj albumy niektorych mamiciek, ktore sa vymeny zucastnili
tiez zadanim hesla "busy bags" do googlu atd.
Poprosím, keby ste sa snažili vybrať aktivity, ktoré NIE sú len o vytlačení obrázkov a ich následnom zalaminovaní!!
Túto výmenu by som chcela zamerať na vek 1-3 roky. Poznáte svoje deti, viete čo ich baví, s čím sa radi hrajú - skúste vyberať podľa nich 🙂
Čas na prihlásenie sa do výmeny je do 20.5., potom sa vyberú presné témy pre každú. Potom si necháme mesiac na vyhotovenie (cca do 20.6.), po tomto dátume by ste mi balíčky poposielali poštou, ja ich zozbieram, roztriedim a pošlem naspäť - naj by bolo, keby sa to stihlo ešte do prázdnin 🙂
Finančný limit na jednu aktivitu = 1euro (až nám to nezruinuje rodinný rozpočet 🙂 )
Ak máte záujem, napíšte mi do IP zo 3 tipy na aktivitu, ktorú by ste mohli urobiť aj s vašou mail adresou. Viac tipov preto, ak by sa niektoré opakovali u viacerých z vás, až je z čoho vybrať a až nám nepríde to isté len vo viacerých vyhotoveniach..
Lenka

furu
15. apr 2014

@jlp vela stastia a sily nech vsetko super dopadne

furu
15. apr 2014

@emily_666 ano samozrejme, nabuduce sa polepsime, mrzi ma to

furu
15. apr 2014

@ask skore uzdravenie, nech ste cim skor domka zdravi

jlp
17. apr 2014

Ahojte, volam sa Timotej a narodil som sa expresne v noci z pondelka na utorok. Mam 3500g a 51cm a obaja s maminkou sme v poriadku. Velmi som ju nepotrapil, kedze do porodnice doletela uz na 9 prstov otvorena a do pol hodky som bol na svete. Tak som rad, ze som sa tejto vreckovej vymeny mohol zucastnit s vami. Cmuk

nikam
17. apr 2014

@jlp Blahozelam Vam, vitaj Timotej 🙂
Fuha, to bol vazne expres porod, prajem skore zotavenie.

zuzzka1
17. apr 2014

@jlp blahoželáme k drobčekovi, úžasne ste to zvládli a klobúk dolu, čo všetko ste ešte pred pôrodom postíhali 😵

tomaskovamaminka
17. apr 2014

@jlp Jeej super spravicka, velka gratulacia🙂 Uz sa urcite nevie dockat na aktivitky:D

liesi
17. apr 2014

@jlp aj ja gratulujeem 🙂 a želám skoré zotavenie

josenka
17. apr 2014

@jlp Vitaj drobček - všetko dobré prajem. 😵

martina646
17. apr 2014

@jlp Ahoj Timko. Vitaj na svete. Prajem ti vela zdravia a pekne papkaj, nech si uz velky a mozes sa hrat s nasimi aktivitkami. Aj maminke prajem, nech je cim skor fit a sup sup domov.

jlp
17. apr 2014

Dakujeme dievcence, krasne sviatky prajeme. Hlavne ich v zdravi a pokoji prezite v kruhu najblizsich.

ask
19. apr 2014

@jlp 🙂 To ste zmakli perferktne 😵 Tebe skore zotavenie a malickemu nech sa tu paci🙂

anulicek
20. apr 2014

@jlp jeeeek... Gratulujem... Prajem pohodove zzivanie a zladovanie ... Juchuuuu

anulicek
22. apr 2014

Dievčatá... balíčky zabalené.. zajtra, keď sa počasie troška polepší, bežíme na poštu 😀

anulicek
22. apr 2014

Dievčatá.. nezľaknite sa.. balíčky budú farebné 😀 priesvitná lepiaca páska sa nám záhadne stratila.. ak ju zajtra ráno nájdem... tak Murphyho zákon platil 😀

nikam
23. apr 2014

@anulicek Anka, mozem sa zastavit v piatok predpoludnim? Daj vediet, kedy Ti to vyhovuje.

danatalu
23. apr 2014

@jlp jej gratulujem k chlopovi a tiež k super pôrodu, tak hlavne veľa zdravia a radosti 🙂

laurinkam
23. apr 2014

@ask uz ste doma?

ask
23. apr 2014

@laurinkam Vdaka, ano pustili nas v sobotu, boli sme tam tyzden 😝 Este dokasliava ale hlavne ze uz sme doma, lebo uz to bolo o nervy zavreti v tom chlieviku taku dobu 😖 Uz sa tesime na balicek 😵

laurinkam
23. apr 2014

@ask super, ze uz ste doma.

anulicek
23. apr 2014

@nikam klune aj rano, ked pojdes do prace... Zatial nemame program ... Prisposobime sa 🙂

nikam
23. apr 2014

@anulicek Praveze nepojdem, rano idem s Martinkom k lekarovi, potom asi zbehnem do prace, zavolam Ti. Prisposom sa ja a ak sa obideme, tak pridem inokedy, v pohode.

anulicek
24. apr 2014

@furu @anulicek @josenka @ jlk @laurinkam @janulkan @marienkamyd @emily_666 @liesi @zuzzka1 @nenocka @tomaskovamaminka @majusqwa @nikam @danatalu @ask @ikuza @ywett @moninka1 @martina646 Dievčatá.. inak.. chcela som sa poďakovať za skvele pripravené a zabalené a označené aktivitky...Bola to hračka.. mená nepustili 😀 Takže teraz len nech čím skôr dorazia a môžete sa tešiť aj Vy 😀
Kedy dáme ďalšiu výmenu 😀 Stihneme niečo ľahké do leta? 😀 😉

tomaskovamaminka
24. apr 2014

@anulicek 🙂 My dakujeme za potriedenie a pobalenie a poslanie🙂 Aj ked este balicek nemame, tesime sa nan. Vy uz ste isto vsetko oskusali, ze? Nejaka foto by nebola ;) ? Srandistka, ze do leta🙂 Tuto sme robili skoro od vianoc :D A je uz pomaly maj :/

ask
25. apr 2014

Uz je to tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!! Uspim maleho a idem sa vytesovaaaat 😎 😀 😀 😀 Jupiiiii 😵

ask
25. apr 2014

@anulicek @furu @josenka @jlp @laurinkam @janulkan @marienkamyd @emily_666 @liesi @zuzzka1 @nenocka @tomaskovamaminka @majusqwa @nikam @danatalu @ask @ikuza @ywett @moninka1 @martina646
Taaaak dievcata, pred vami vsetkymi davam klobuk dolu... tato pre mna uz 7dma vymena je pre mna osobne najkrajsia, obsahuje najzaujimavejsie aktivitky a skutocne ponuka pre deticky mnozstvo zaujimaveho materialu na hranie a ucenie. Vsetkym Vam dakujem, cenim si Vas cas ktory ste tomu venovali, vazim si snahu o prepracovanie aktivitiek aj namahu venovanu zhananiu materialu.
Z mojej strany tentokrat 100% spokojnost, som velmi rada ze som sa tejto vymeny s Vami zucastnila 😵

nikam
25. apr 2014

@ask @anulicek @furu @josenka @jlp @laurinkam @janulkan @marienkamyd @emily_666 @liesi @zuzzka1 @nenocka @tomaskovamaminka @majusqwa @danatalu @ask @ikuza @ywett @moninka1 @martina646 Dievcata, bola som pre balicek, cestou som nakukla a uz pri obede som rozbalovala a aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, su uuuuuuzasne, krasne. Joj, ani neviem, ktora je naj. Velmi pekne vsetkym dakujeme za cas, napady, kreativitu aj namahu. Mam velku radost a verim, ze aj Martin bude mat, ked pride zo skolky 🙂

emily_666
25. apr 2014

ja ešte nemám :(

nikam
25. apr 2014

@emily_666 Ja som bola osobne 🙂

tomaskovamaminka
25. apr 2014

@ask @anulicek @furu @josenka @jlp @laurinkam @janulkan @marienkamyd @emily_666 @liesi @zuzzka1 @nenocka @majusqwa @nikam @danatalu @ask @ikuza @ywett @moninka1 @martina646
Mamicky DAKUJEM aktivitky su krasnucke, ste sa riadne vyhrali s nimi, prespekulovali,.... Maly pomahal vybalovat, nevedel ani co skor. Taku radost mal🙂 Ozaj to stoji za to🙂 Sikulky ste vsetky🙂 😵