Výmena vrecúškových aktivít 1 - 3 roky
Ahojte baby,
mnohé z vás už určite niekde na nete zaregistrovali tzv. výmeny vrecúškových aktivít (busy bags, activity packs, ...). O čo ide? Dá sa dokopy skupina mamičiek (15 - 20 osôb), každá z nich si nájde nejakú aktivitu pre deti a vyrobí a pošle ju pre každého v skupine. Na oplátku dostane zas iné aktivity pre deti od ostatných mamičiek.
Inšpirácie na aktivity môžete čerpať tu:
http://rustspolecne.cz/
http://www.neposednenoznice.sk/2013/01/23-aktiv...
https://www.modrykonik.cz/diskuse/sporty-hobby-... ...tu je dobre si popozerat aj albumy niektorych mamiciek, ktore sa vymeny zucastnili
tiez zadanim hesla "busy bags" do googlu atd.
Poprosím, keby ste sa snažili vybrať aktivity, ktoré NIE sú len o vytlačení obrázkov a ich následnom zalaminovaní!!
Túto výmenu by som chcela zamerať na vek 1-3 roky. Poznáte svoje deti, viete čo ich baví, s čím sa radi hrajú - skúste vyberať podľa nich 🙂
Čas na prihlásenie sa do výmeny je do 20.5., potom sa vyberú presné témy pre každú. Potom si necháme mesiac na vyhotovenie (cca do 20.6.), po tomto dátume by ste mi balíčky poposielali poštou, ja ich zozbieram, roztriedim a pošlem naspäť - naj by bolo, keby sa to stihlo ešte do prázdnin 🙂
Finančný limit na jednu aktivitu = 1euro (až nám to nezruinuje rodinný rozpočet 🙂 )
Ak máte záujem, napíšte mi do IP zo 3 tipy na aktivitu, ktorú by ste mohli urobiť aj s vašou mail adresou. Viac tipov preto, ak by sa niektoré opakovali u viacerých z vás, až je z čoho vybrať a až nám nepríde to isté len vo viacerých vyhotoveniach..
Lenka
Kocky aj nam balicek dnes dosiel, sprdla som kuriera, lebo mi horlivym zvonenim zobudil obe deti, ale aktivitky su kraaaaasne. Dakujeme a tesim sa na dalsiu vymenu. Janka s chlapcami
Tak dievcence, u nas zatial najvaic zabodoval obliekaci macko od @emily_666 podla pocasia. A mozem povedat, ma vytribeny vkus: zelene slipy, ruzove pyzamo, modry klobuk a cervenu tasku (nie, to nie je vedierko).
Dalsi uspech zozala lopta, u nas v roli ventilatora od @furu .
Mne sa paci vsetko, som uplne nadsena, uzasna vymena to bola.
A dakujem @tomaskovamaminka za nafotenie, super 🙂
@josenka @tomaskovamaminka @ask @anulicek @furu@jlp @laurinkam @janulkan @marienkamyd @emily_666 @zuzzka1 @nenocka @majusqwa @nikam @danatalu @ask @ikuza @ywett @moninka1 @martina646
Dievčatá, balíček dnes dorazil aj ku nám. Chcem vám všetkým velmi pekne poďakovať. Dnes sme sa síce ku hraniu ešte nedostali, ale ja som narýchlo pozrela a aktivitky vyzerajú super 🙂 ďakujem
@zuzzka1 @liesi @josenka @tomaskovamaminka @ask @anulicek @furu@jlp @laurinkam @janulkan @marienkamyd @emily_666 @zuzzka1 @nenocka @majusqwa @nikam @danatalu @ask @ywett @moninka1 @martina646 k nam balicek sice este nedorazil, ale nasa dcerka ano 🙂. Dalsi prirastok v tejto skupine je Laura, narodena 22.4 🙂 Ak vas to zaujima, tak v kratkosti o porode: Laura sa narodila prirodzene, v pokoji a tichosti v jednej z miestnych francuzskych porodnic. Porod prebehol za pritomnosti dvoch porodnych asistentiek, doktora a manzela. Personal porodnice ku mne pristupoval s uctou a vaznostou respektujuc vsetky moje poziadavky spisane v porodnom priani. Porodna pozicia na vsetkych styroch, vlastne tempo tlacenia, porod bez nastrihu boli bez vyhrady akceptovane. Pozicia skin to skin, prirodzeny porod placenty ci dotepanie pupocnika boli samozrejmosťou. Asi si viete predstavit moju radost z takéhoto porodu 🙂, prajem kazdej zene.
@ikuza Tiez moc gratulujem, skore zotavenie a akurat mliecka🙂 Nech rastie do krasy🙂
@ikuza @zuzzka1 @liesi @josenka @tomaskovamaminka @ask @anulicek @furu@jlp @janulkan @marienkamyd @emily_666 @zuzzka1 @nenocka @majusqwa @nikam @danatalu @ask @ywett @moninka1 @martina646
Ahojte kočky, krásna výmena, naozaj každá aktivitka veľmi pekne spracovaná - do detailov. Ďakujeme za krásne aktivitky, kočkám ich dávkujem postupne 😀 zatiaľ každá mala veľký úspech. 😀 😀 😀.
Uz balicek dorazil aj k nam. Velmi som sa tesila, kedze som si to vsetko okukala v albume od tomaskovamaminka. Dakujeme za krasne aktivity. Este sme nestihli vsetko detailne popozerat, toboz nie vyskusat, ale panacik od @josenka uz mal bobo uplne vsade a aj macka od @emily_666 sme poobliekali, aj farebne vajicka od @tomaskovamaminka sme do kosickov potriedili (podla vlastneho navodu - level nula). Takze budeme pokracovat a velmi sa tesim. Bola som velmi rada s vami vo vymene.
Dievčence, aj my už máme balíček. Ďakujem za krásne aktivitky! Naozaj vydarená výmena 😉
@danatalu @laurinkam @ikuza @zuzzka1 @liesi @josenka @tomaskovamaminka @ask @anulicek @furu@jlp @janulkan @marienkamyd @emily_666 @zuzzka1 @nenocka @majusqwa @nikam @danatalu @ask @ywett @moninka1 @martina646
Ahojte,
ja som nestihla pribalit navod, tak vam ho asi poslem IP, teda aby ste vedeli co s aktivitkami v lapbooku 🙂
@marienkamyd Dakujem, uz som si aj lamala hlavu, ale som rada ze navod pride🙂
@marienkamyd Mna tiez postesi 🙂
@marienkamyd No veru, uz som sa ta aj chcela pytat, ze co a ako?🙂 S niecim som si nevedela dat rady:/ Dakujem🙂 Ale aj tak sa malemu chrobaciky pacia🙂 Najme to skryvanie pod listy🙂
Ahoojte maminky,
uz aj my mame, zatial sme skusali len par aktivit, ved aj ja ich musim nastudovat, niektore mi neboli hned jasne na prvy pohlad.
Dakujeme vsetkym za vyrobu a tesime sa na dalsiu
@marienkamyd Ahoj, mozme poprosit ten navod? Diiik.
@nikam uz pisem 🙂
@anulicek @furu @josenka @ jlk @laurinkam @janulkan @marienkamyd @emily_666 @liesi @zuzzka1 @nenocka @majusqwa @nikam @danatalu @ask @ikuza @ywett @moninka1 @martina646 Mamicky, taka trosku vychytavka na autickove tieniky🙂 Aby sa nam tie auticka po tej zalaminovanej A4 s tienikmi nesmykali dala som tu stranu do obalu na vysvedcenie a ukladame na to, smyka sa to ovela menej ;)
tomaskovamaminka @anulicek @furu @josenka @ jlk @laurinkam @janulkan @marienkamyd @emily_666 @liesi @zuzzka1 @nenocka @majusqwa @nikam @danatalu @ask @ikuza @ywett @moninka1 @martina646
ahojte maminky, balicek sme uz dostali konecne aj my- mal ho moj bracho, kedze ho k anulicek zaniesol a vyzdvihol on- DAKUJEME krasne za aktivitky a este raz prepacte nam to meskanie, ste zlate a velmi sikovne vsetky, tesime sa, ze sme sa mohli zucastnit, aj ked sme poriadne pomutili vodu v case odovzdavania 🙂
prajeme vsetkym vela krasnych chvil a zdravicka, novopecenym maminkam vela sily k novym uloham, gratulujeme 🙂
@laurinkam @ikuza @zuzzka1 @liesi @josenka @tomaskovamaminka @ask @anulicek @furu @jlp @janulkan @marienkamyd @emily_666 @zuzzka1 @nenocka @majusqwa @nikam @danatalu @ask @ywett @moninka1 @martina646
Babulky, prispela som do tejto temy po dlhsom case, hoci viem, ze to sem nepatri, Ale bola som tu medzi vami par mesiacov ako doma, tak som si to dovolila. Ak vas to neobtazuje, prosim pomozte nam.
1 0 0 0 € za jeden klik - AJ TVOJ LIKE MOZE ROZHODNUT !!!
Zapojili sme sa do velkej sutaze pre skolky a materske centra. Ulohou bolo vyrobit maskota - tucniacika a odfotit sa s nim. My sme ich spolocne vyrobili az 50, pre kazde dietatko jedneho. Prosiiiim, LIKE na nasu fotku, Dakujem za nase "Stonozkine slniecka"
https://www.facebook.com/mikihodenicek/photos/a...
Dakujem moc moc moc, je to pre nase deti na skraslenie priestorov na hranie.

@tomaskovamaminka @ask @anulicek @furu @jlp @laurinkam @janulkan @marienkamyd @emily_666 @liesi @zuzzka1 @nenocka @majusqwa @nikam @danatalu @ask @ikuza @ywett @moninka1 @martina646
Hlásim príchod balíka aj k nám. 🙂 Dievčatá, ďakujem krásne za aktivity, som veľmi spokojná, aktivity sú skvelé, prepracované, myslím, že ste ich perfektne vypracovali - takže ďakujem vám všetkým ešte raz. Veľmi rada som sa s vami zúčastnila výmeny. 🙂 Zatiaľ som nazrela do balíka len sama, teším sa, keď bude balík vybaľovať malý. 😵 A Anička - ďakujem za zbalenie a Janka za manažovanie.