Výmena vrecúškových aktivít 1 - 3 roky
Ahojte baby,
mnohé z vás už určite niekde na nete zaregistrovali tzv. výmeny vrecúškových aktivít (busy bags, activity packs, ...). O čo ide? Dá sa dokopy skupina mamičiek (15 - 20 osôb), každá z nich si nájde nejakú aktivitu pre deti a vyrobí a pošle ju pre každého v skupine. Na oplátku dostane zas iné aktivity pre deti od ostatných mamičiek.
Inšpirácie na aktivity môžete čerpať tu:
http://rustspolecne.cz/
http://www.neposednenoznice.sk/2013/01/23-aktiv...
https://www.modrykonik.cz/diskuse/sporty-hobby-... ...tu je dobre si popozerat aj albumy niektorych mamiciek, ktore sa vymeny zucastnili
tiez zadanim hesla "busy bags" do googlu atd.
Poprosím, keby ste sa snažili vybrať aktivity, ktoré NIE sú len o vytlačení obrázkov a ich následnom zalaminovaní!!
Túto výmenu by som chcela zamerať na vek 1-3 roky. Poznáte svoje deti, viete čo ich baví, s čím sa radi hrajú - skúste vyberať podľa nich 🙂
Čas na prihlásenie sa do výmeny je do 20.5., potom sa vyberú presné témy pre každú. Potom si necháme mesiac na vyhotovenie (cca do 20.6.), po tomto dátume by ste mi balíčky poposielali poštou, ja ich zozbieram, roztriedim a pošlem naspäť - naj by bolo, keby sa to stihlo ešte do prázdnin 🙂
Finančný limit na jednu aktivitu = 1euro (až nám to nezruinuje rodinný rozpočet 🙂 )
Ak máte záujem, napíšte mi do IP zo 3 tipy na aktivitu, ktorú by ste mohli urobiť aj s vašou mail adresou. Viac tipov preto, ak by sa niektoré opakovali u viacerých z vás, až je z čoho vybrať a až nám nepríde to isté len vo viacerých vyhotoveniach..
Lenka
@ask LIKE staci za teba, ak budes zdielat, pomozes viackrat, urcite kliknu aj nejaki priatelia. Ja som ten text posielala aj do spravy priatelom na FB, ale s tym si nedovolim vas tu otravovat. Dakujem velmi pekne.
@martina646 Odlikla som, ale kedze moj FB zivot je na bode 0, tak zdielanie velmi nepomoze🙂 Ale drzim silko palce🙂
@martina646 Krasni tucniacikovia 🙂 Nie som na FB, takze nepomozem, len drzim palce, nech sa to podari.
@martina646 už som lajkla 🙂
@martina646 liknute 🙂
@laurinkam @ikuza @zuzzka1 @liesi @josenka @tomaskovamaminka @ask @anulicek @furu @jlp @janulkan @marienkamyd @emily_666 @zuzzka1 @nenocka @majusqwa @nikam @danatalu @ask @ywett @moninka1 @martina646 Ahojte dievčatá, nejako je na našej stránke ticho.. po to aktívnom diskutovaní po Veľkej noci mi to chýba... Ako to vidíte s ďalšími aktivitkami? Predpokladám, že niektoré maminky majú veľa práce s miminkami.. niektoré sú aj v iných skupinkách s aktivitkami... No ja som verná len tej našej..takže by som rada niečo vyrobila. Možno by nebolo zle sa aspoň dohodnúť a dovyrábať do jesene.. 🙂 Ako to vidíte? Koľko by nás bolo? 😀
@anulicek @laurinkam @ikuza @zuzzka1 @liesi @josenka @tomaskovamaminka @ask @anulicek @furu @jlp @janulkan @marienkamyd @emily_666 @zuzzka1 @nenocka @majusqwa @nikam @danatalu @ask @ywett @moninka1 @martina646 Keby ste sa velmi nudili, a mali by ste zaujem, neviem ci ste postrehli, davam do pozornosti https://www.modrykonik.sk/forum/sporty-hobby-a-zaujmy/autokniha-vymena-pre-predskolakov-2/
@tomaskovamaminka dakujem, momentálne určite nie 🙂
@anulicek @nikam @ikuza @ywett
moje navrhy zatial:
1. momentalne finisujem jednu vymenu, kde som robila slova v zapalkovych krabickach (foto 1, su na nej 3 varianty pismen, spravim na zelanie)
2. rocne obdobia - kruhova podlozka, karticky na priradovanie (foto 2, bez tych predmetov)
3. smirglove pismena - 26 pismen, velkost karticiek A6, podklad zalaminovany papier (tlacene velke alebo male - podla vyberu, foto 3)
4. projekt Zem - na toto nemam foto.. nieco podobne ako rocne obdobia, kruh rozdeleny na 7 casti, 1 cast = 1 kontinent, farby podla monte + karticky na priradovanie.. na kartickach by boli povodni obyvatelia kontinentov, zvieratka a stavby, karticka s tvarom kontinentu
5. zvieratko - puzzle z machovej gumy + karticky casti tela (foto 4) - vtacik, ryba, pripadne pozriem ake dalsie mam este ulozene v PC - mozno korytnacka, kon, ... este by som dala vybrat
6. lapbook - vtaky alebo zabka
alebo este nieco na tento sposob:
9. hmatove vrecusko (predmety uvidim co zozeniem)
Ahojteeee...mohla by som sa pridat????

@martina646 Staci dat len like? Netreba komentovat ci zdielat?