Výmena vrecúškových aktivít 1 - 3 roky
Ahojte baby,
mnohé z vás už určite niekde na nete zaregistrovali tzv. výmeny vrecúškových aktivít (busy bags, activity packs, ...). O čo ide? Dá sa dokopy skupina mamičiek (15 - 20 osôb), každá z nich si nájde nejakú aktivitu pre deti a vyrobí a pošle ju pre každého v skupine. Na oplátku dostane zas iné aktivity pre deti od ostatných mamičiek.
Inšpirácie na aktivity môžete čerpať tu:
http://rustspolecne.cz/
http://www.neposednenoznice.sk/2013/01/23-aktiv...
https://www.modrykonik.cz/diskuse/sporty-hobby-... ...tu je dobre si popozerat aj albumy niektorych mamiciek, ktore sa vymeny zucastnili
tiez zadanim hesla "busy bags" do googlu atd.
Poprosím, keby ste sa snažili vybrať aktivity, ktoré NIE sú len o vytlačení obrázkov a ich následnom zalaminovaní!!
Túto výmenu by som chcela zamerať na vek 1-3 roky. Poznáte svoje deti, viete čo ich baví, s čím sa radi hrajú - skúste vyberať podľa nich 🙂
Čas na prihlásenie sa do výmeny je do 20.5., potom sa vyberú presné témy pre každú. Potom si necháme mesiac na vyhotovenie (cca do 20.6.), po tomto dátume by ste mi balíčky poposielali poštou, ja ich zozbieram, roztriedim a pošlem naspäť - naj by bolo, keby sa to stihlo ešte do prázdnin 🙂
Finančný limit na jednu aktivitu = 1euro (až nám to nezruinuje rodinný rozpočet 🙂 )
Ak máte záujem, napíšte mi do IP zo 3 tipy na aktivitu, ktorú by ste mohli urobiť aj s vašou mail adresou. Viac tipov preto, ak by sa niektoré opakovali u viacerých z vás, až je z čoho vybrať a až nám nepríde to isté len vo viacerých vyhotoveniach..
Lenka
@anulicek Ahoj no ja sa nezapojim, budem mat oboch malych doma, mm v praci. :/ No ale budem vas sledovat, ak mi to mali dovolia:/ Viem, ze ma to bude lakat, tak pisem skor ako zacnete vyberat aktivitky :D Snad sa aspon inspirujem ked tak k niecomu.
@anulicek ja som to len tak veľmi z rýchlika čítla, no krásne nápady máte fakt ma to láka a teraz aj deti dosť vyťahujú tie aktivitky, aj z tých starších kôl, no ale keď si spomeniem ako som nestíhala, tak veru neviem sa rozhodnúť. to leto je také zabijacke na takéto roboty, ved sme dlhšie vonku, večer sa ide neskôr spať, no neviem si predstaviť že by som to stihla, lebo ráno musím skoro vstávať do práce...
Ahojte, mate este v skupinke volne miesto? 🙂 rada by som sa zapojila
@baasss @martina05 @lenusskaa @anulicek @nikam @ikuza @ywett Ahojte dievčatá.. takže zatiaľ je nás 7... ja som za 🙂 poposielajte návrhy.. klasika by mohla byť dať na výber ... ale vyrábajú sa najviac dve..dokonca tu by sa mi asi viac páčilo, ak by sme vyrábali len po jednej, keďže je nás tak málo...alebo že by každá po dve .-D Skúsim byť každý deň na nete a troška to korigovať...
@anulicek ak by nas bolo do 10, mozme sa pripadne dohodnut aj na vymene 2 aktivitiek.. uvidime podla navrhov 🙂 odo mna uz navrhy mas - akurat tienovanie farieb by som pripadne radsej robila so stipcami (neskor pridam foto na vymenu), skusala som vyrobit nieco na sposob toho, co je na obrazku ale namiesat farby sa mi moc nepodarilo.. a ak chces, kludne si z tych mojich ponukanych navrhov prisvoj Zem a aj toho vtacika 😉
Ahojte ak by bolo miesto rada by som sa pridala
A stale ostava vek 1-3? 🙂 Tiez som pokojne za dve aktivity, ak by nas bolo do 10 🙂. Jedna by mohla byt zlozitejsia a jedna nejaka ultra jednoducha 😎.
tu su moje navrhy na dve aktivity, ale pokojne to moze byt aj nieco ine, ak by ste toto mali alebo nechceli 🙂
1. filcove prstove manusky asi 5ks/osoba 😅
2. usporaduvanie tvarov
A este ma napadol tangram skladanie podla predlohy resp. Stavebnica golo. Bohuziel neviem teraz pridavat obrazky az vecer. Toto su podla mna aktivity skor pre 3 rocne deti pre mensie sa mi pacilo priradovanie farieb formou navliekania filcovych kvetov na zinilkovy drot
@anulicek Ja uz mam toho za sebou myslim doooost🙂
Ale nahodou ak by ste vedeli ze co by sa dalo pre trosku starsie deturence navyrabat z vyzivovych vrchnacikov, tak tych mam kopu nevyuzitych 😉 Hmatove pexeso tu uz mame davno asi vsetky, tak by to chcelo skor nieco ine... no nic ma nenapada....
@anikag máme už také skoro trojročné deťúšiky, takže by sme privítali niečo zložitejšie 🙂 kvietky už nie sú aktuálne. Stavebnicu Golo nepoznám..takže nechám vyjadriť sa iné maminky..
@ywett nejako som pochopila z niektorého komentu, že máš kopec inšpuirácií a ideš do toho..ak som ťa zavliekla nasilu..prepáááč 😀
@baasss maňušky za mňa vyzerajú super 🙂 to priraďovanie tvarov..možno by niektoré maminky chceli.. okomentujú 😀
@lenusskaa 🙂 oki, riadila som sa nadpisom diskusie 😅 a myslela som, ze len jedno kolo mate za sebou 🙂 😎 tak pohladam nieco ine v pohode, tiez by som uvitala 3-4 roky 🙂
@anulicek 🙂 porozmyslam nad niecim inym. Tie manusky idem akurat robit deckam do knizky, tak pripadne by som mohla urobit niekomu, kto by mal zaujem a inym nieco ine. A teda robime dve aktivity? Kedy je priblizny termin odovzdavania?
@baasss @martina05 @lenusskaa @anulicek @nikam @ikuza @ywett @maryennn1 @anikag
Takže dievčatá.. je nás zatiaľ 9.. júl sa rozbehol, takže by bolo fajn, aby sme rozbehli výber aktivitiek naplno. Chcela som, aby sme v septembri už aktivitky rozposlali, lebo sa potom rozbehne (dúfam) vianočná výmena, takže mi to vychádza tak, že do troch dní dať alternatívy, tie následne spracujem do albumu a tak do troch dní zahlasovať (likom) v albume. Toto by sa mohlo zmestiť tak do týždňa a potom hor sa vyrábať. Chcela som pôvodne 2 aktivitky od každej, ale asi budem rada, ak si vyberiete po jednej... Takže, takáto je zatiaľ moja predstava.. Čakám dievčatá na nápady 😀 a návrhy ...

@anulicek mne sa momentalne orgnizovat moc neda, vacsinou sledujem len cez mobil a cez ten nieco organizovat = katastrofa ☹