icon

Výmena vrecúškových aktivít 1 - 3 roky

lenusskaa
9. máj 2013

Ahojte baby,
mnohé z vás už určite niekde na nete zaregistrovali tzv. výmeny vrecúškových aktivít (busy bags, activity packs, ...). O čo ide? Dá sa dokopy skupina mamičiek (15 - 20 osôb), každá z nich si nájde nejakú aktivitu pre deti a vyrobí a pošle ju pre každého v skupine. Na oplátku dostane zas iné aktivity pre deti od ostatných mamičiek.
Inšpirácie na aktivity môžete čerpať tu:
http://rustspolecne.cz/
http://www.neposednenoznice.sk/2013/01/23-aktiv...
https://www.modrykonik.cz/diskuse/sporty-hobby-... ...tu je dobre si popozerat aj albumy niektorych mamiciek, ktore sa vymeny zucastnili
tiez zadanim hesla "busy bags" do googlu atd.
Poprosím, keby ste sa snažili vybrať aktivity, ktoré NIE sú len o vytlačení obrázkov a ich následnom zalaminovaní!!
Túto výmenu by som chcela zamerať na vek 1-3 roky. Poznáte svoje deti, viete čo ich baví, s čím sa radi hrajú - skúste vyberať podľa nich 🙂
Čas na prihlásenie sa do výmeny je do 20.5., potom sa vyberú presné témy pre každú. Potom si necháme mesiac na vyhotovenie (cca do 20.6.), po tomto dátume by ste mi balíčky poposielali poštou, ja ich zozbieram, roztriedim a pošlem naspäť - naj by bolo, keby sa to stihlo ešte do prázdnin 🙂
Finančný limit na jednu aktivitu = 1euro (až nám to nezruinuje rodinný rozpočet 🙂 )
Ak máte záujem, napíšte mi do IP zo 3 tipy na aktivitu, ktorú by ste mohli urobiť aj s vašou mail adresou. Viac tipov preto, ak by sa niektoré opakovali u viacerých z vás, až je z čoho vybrať a až nám nepríde to isté len vo viacerých vyhotoveniach..
Lenka

ikuza
1. júl 2014

@anulicek Moje návrhy:
1. jazyk: prvé písmeno
2. kostra
3. pocitanie

ikuza
1. júl 2014

@anulicek suhlasim s tvojim casovym harmonogramom!!!!

baasss
1. júl 2014

@anulicek ja tiez suhlasim s casovym harmonogramom a moj navrh pridavam
1. domcek s travnym semienkom
2. prstove manusky
3. herbar
4. ja na mape
5. pribehove kocky

ywett
2. júl 2014
ywett
2. júl 2014

@anulicek
1. kolecko tvary + stipce
2. nemam odfotene, ale lienky a vcielky su na karticke, rozne cisla a dieta pripne stipec na spravne cislo, kolko tam je lienok/vcielok
3. vacsie mensie
4. suhvezdia, kartickky - dieta si vyskladava potom...
5. typy karoserii vozidiel - karticky
6. zalaminovany papier s roznymi predmetmi, tie iste predmety postrihane a dieta si vytiahne jeden predmet a hlada ho na velkom papier

anikag
2. júl 2014

@anulicek moje navrhy som uz dala na predchadzajucich stranach 🙂 ale ak mate zaujem o nieco ine rada prijmem vase navrhy

ywett
2. júl 2014

@anulicek
este mozem urobit bingo

anulicek
2. júl 2014

@baasss @martina05 @lenusskaa @anulicek @nikam @ikuza @ywett @maryennn1 @anikag Dievčatá.. tie návrhy sú skveléééé.. 🙂 ešte poprosím vyjadrenie, či ideme do dvoch aktivít, či do jednej (ja by som asi šla už len do jednej.. tým, že leto a vonku a všetko ... ale potrebujem názory od vás 🙂
posťahujem obrázky do albumu a treba dať like ku fotke, ktorá sa vám od tej maminky páči.. no a ešte dohodneme či jedna či dve aktivitky.. 🙂
(ak dve, tak idem lovííííť niečo)

baasss
2. júl 2014

@anulicek ja si myslim, ze ak dve, tak jednu taku hmotnejsiu a jednu nejaku jednoduchu 🙂 ak takto, tak som kludne za dve, ale prisposobim sa vacsine 🙂

anulicek
2. júl 2014

@ywett Ahojik,. číslo 5 a 6 som nezaradila...(autíčka a karosérie boli v minulej výmene) a kartičky a veľký papier má iná maminka u seba... 🙂 vyberieme si aj tak..

anulicek
2. júl 2014

@lenusskaa zaradila som len aktivitky s fotečkami.. je ich aj tak dosť... takže ak by maminkám chýbali tak ich doplním..ale myslím si, že by malo stačiť 😀 ponúkla si veľááááááá

nenocka
2. júl 2014

@anulicek ešte máte miesto? 😉

baasss
2. júl 2014

@anulicek a kolko mozem lajknut? 😅 🙂 😎 akoze od jednej baby vsetky ktore by som brala? alebo len jednu, prip. dve?

anikag
3. júl 2014

@baasss @anulicek ak nas bude cca 10 som aj za dve

baasss
3. júl 2014

Noooo, oznacila som zatial po jednej teda 🙂 mala som velky problem 🙂 😎 uz teraz sa tesim

anulicek
3. júl 2014

@baasss zatial vyberame po jednej od kazdej baby... Este ste sa nerozhodli, ci robime jednu ci dve... Takze zatial po jednej.

anulicek
3. júl 2014

@nenocka ozvala sa mi este jedna kocka cez IP, ta bola desiata... Ale zatial tuto neprispela a ja by som bola rada, keby si isla s nami... Ako stara partacka... Poprosim like od dievcat, ktore suhlasia 🙂

nenocka
3. júl 2014

@anulicek veď to, že aj ja túto skupinku zbožňujem 😀 iné skupinky ani nehľadám 🙂 inak, ak by @ikuza robila kostričku (my ju už síce máme), ja by som mohla orgány https://www.modrykonik.sk/group/1977/vysledok-v... , alebo niečo ešte pošprtám 🙂

ikuza
3. júl 2014

@nenocka super napad tie organy .). Pre teba spravim nieco ine, na zelanie 🙂

ikuza
3. júl 2014

@anulicek uz si spravila album kde sa da likovat?

lenusskaa
autor
3. júl 2014

@anulicek kolko nas vlastne je? myslim ze aj 11 by este mohlo byt..

anulicek
3. júl 2014

@ikuza album je u mna uz 🙂

@lenusskaa s Nenickou by nas bolo 11.. 🙂

maryennn1
3. júl 2014

@nenocka áno, áno, orgány 🙂

lenka_hr
3. júl 2014

@anulicek Ahojte, ak by ste teda este mali volne miesto, tu su navrhy.
pripajam 2 posledne veci, co som robila, ak by sa nepacilo, vymyslim nieco ine.
Prve - trenovanie zapinania gombikov, triedenie odtienov, rozne materialy na latkach a gombíkoch
Druhe - farebne folie roznych tvarov na nalepenie na okno + farebny jednorazovy tanierik na ukladanie farebnych trojuholnikov a slamiek. Pozerala som, ze uz toho mate vela za sebou, ale ved uvidíme 🙂 dakujem a tesim sa, ak by sa dalo....

ask
3. júl 2014

@lenka_hr @anulicek @baasss @martina05 @lenusskaa @nikam @ikuza @ywett @maryennn1 @anikag Baby, baby, takto "natajnasa" o mne hlasovat 😅 Tak sa Vam musim priznat, ze ide o mna, nech sa mozete slobodne vyjadrit ze ci by ste ma chceli 😵 Tak ako @nenocka, na tuto skupinu mam slabost a aj ked aktivit uz mame doma tolko ze mozem mat kludne aj dalsich 5 deti, tak otvorene priznavam ze vyrabanie ma vzdy velmi bavi... najme v posledne stresove dni 😎 😀 Teraz dokoncujem mini vymenu trosku ineho tipu, ale predstava prazdnych letnych vecerov ma nelaka🙂
Zatial si stale lamem hlavu ako by som mohla zuzitkovat vrchnaciky z vyziv, mame ich pomerne dost...
@anulicek uz vsetky baby maju popridavane navrhy? Dokedy mam nieco pridat? ....teda ak ma budete chciet 😉

maryennn1
3. júl 2014

@ask ja ťa chcem 😀

anulicek
3. júl 2014

@ask ta tajna bola @lenka-hr Teba som nechavala v tajnosti, pokial sama nevylezies 🙂 takze pridavanie clenov koncim... S ask je nas 12...

nikam
3. júl 2014

Ahoj dievcence, ja som sa hned na zaciatku pridala, aktivitu som zatial nenavrhla ziadnu ale prosim ratajte so mnou. Teraz sme na dovolenke, nakukam sem len vecer na chvilocku. Mame termin dokedy hlasujeme o aktivitách, nech nezdrzujem? Rada by som robila nieco z machovej gumy.
A kolko je nas doteraz vo vymene?

anulicek
3. júl 2014

@ask a navrh nemaju este vsetky.. Dali sme si trindni na pridavanie navrjov, tri dni na hlasovanie.. Takze aby sme uz buduci vikend vyrabali

anulicek
3. júl 2014

@ask @lenka_hr @anulicek @baasss @martina05 @lenusskaa @nikam @ikuza @ywett @maryennn1 @anikag dievcata, do nedele som mimo pocitaca, takze dalsie fotecky popridavam az v nedelu. Budem sledovat cez mobil... A potom tak do stvrtka by sme mohli uloncit hlasovanie🙂