icon

Výmena vrecúškových aktivít - 1,5 až 2 roky

cicamica1980
17. máj 2014
Používateľ cicamica1980 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od cicamica1980.

ahojte,

som mamina 15 mes. dcerky a velmi ma zaujali tieto vymeny, ale nepodarilo sa mi pridat do ziadnej skupiny.
Tak skusim zalozit dalsiu.
Mohlo by nas byt tak 10, resp. ako sa dohodneme🙂

Najdu sa dalsie maminky?
🙂)))

delideli
16. jún 2014

@fada : ok,znacim si🙂

fada
16. jún 2014

@cicamica1980 @delideli @anikag @katkae1 @alenitka @petolub @silsil @sony2002@anikag @lucka.ano
ahojte, mate krasne aktivitky... a ako citam, podaktore uz aj hotove, teeeda parada

christina87
16. jún 2014

@petolub super 🙂

cicamica1980
autor
16. jún 2014
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od cicamica1980.

@delideli @fada baby, plis ked budete robit nieco specialne pre jednu maminku, tak plis poriadne mi potom to vrecusko oznacte, ked to budem triedit. fakt by bolo lepsie, aby boli tie aktivity rovnake t.j. no ale ked nie, tak nie🙂 len plis poriadne oznacit a idealne dat do sacku inej farby, proste aby mi to udrelo do oci🙂

petolub
16. jún 2014

@martina05 kazde zvlast som medzi google obrazkami hladala 🙂

cicamica1980
autor
16. jún 2014

@fada @alenitka @christina87 @delideli @emica55 @ivianocka @cicamica1980 @martina05 @michalajulka @petolub @silsil @vepiku @anikag @lucka.ano @lilivka @katkae1 @lucka.ano

huraaa, huraaaaa - magnety zasite a vyzera to celkom obstojne, vzhladom na to, ze sijem fakt iba obcas a amatersky, vyzera to celkom fajn🙂 som so sebou spokojna, dcera spala, aj ked som sila, takze uplne super dnes🙂 vzadu na foto je prototyp water bottle - to len tak pre info.
vo flasi su 4 typy veci, a kazde sa sprava inak. ked flasa stoji, drevene gulky a pom pkmy su hore/plavaju a sklenene goralky a flitre su dole/neplavaju. ked flasu obratim,tak najprv vyletia hore drevene gulky, a za nimi pomalsie pom pomy, a na dno ihned klesnu sklenene goralky a pomalsie flitre... tie su tyrkysovo modre a paradne sa ligocu🙂)) tieto veci do watrer bottle dostanete odo mna vo vrecusku, doma si presypete do flase a napustite vodou.

este sa musim pohrat s magnetickymi flasami, ale to uz je menej narocne.
to sitie na stroji mam hotovoooo🙂 juchuuu🙂))

lucka.ano
16. jún 2014

Baby kde kupujete vrecuska?? Viem ze v ikea maju tie zatvaracie ale nechystame sa tam. Niekde inde najdem?

anikag
16. jún 2014

@lucka.ano ja som v papiernictve

cicamica1980
autor
16. jún 2014

@lucka.ano ja v spominanej ikei☹

delideli
16. jún 2014

@cicamica1980 : urcite oznacim,,aby to bolo viditelne

fada
16. jún 2014

@lucka.ano ahoj, ja som kupovala pri 1. vymene v klasickom papiernictve, mali asi 8-10 roznych velkosti, kupovalala som vtedy najvacsie (velkostou skoro ako dve a4) a stali myslim 0,09 €/ks...

ivianocka
16. jún 2014

@cicamica1980
@cicamica1980 a kde tam presne?ja som icht tam dva krat hladala a nic.pri kuchyn veciach som snorila aaj prh papierovych.

cicamica1980
autor
16. jún 2014

@ivianocka no neviem, ako ti to mam vysvetlit🙂 je to dole, ked pojdes ulickou, tak po pravej strane, za jednou zatackou, skor by som povedala ze v prvej stvrtine celej cesticky z dolneho poschodia. maju ich vystavene vsetkych 50 ks na takej stene, po pravej strane vo vyske ca 1,5 - 2 metre. no a pod tou stenou ich maju v krabiciach

ja som to nasla tak, ze som sa opytala zamestnankyne ikei.

ale ked pojdes a budes kukat po pravej strane, vyvesene sacky - prispendlene/nalepene na stene, ta stena je hned pri ulicke, podla mna to neminies🙂

emica55
16. jún 2014

@petolub krásne sú

anikag
16. jún 2014

@cicamica1980 tak hotovo prilepene mozem ta poprosit adresu do IP? Mohla by som ti to poslat v stredu. Potom idem na vikend prec. Moze byt?

ivianocka
16. jún 2014

@cicamica1980 no ja uz som dole dva krat hladala, takze ja to miniem isto🙂 ale opytat sa skusim, hadam tam najdem niekoho.

ivianocka
16. jún 2014

baby pomoc. obrazky uz mam najdene. no ked ich davam do wordu, tak je kazdy inak velky. ked aj dam ze rovnaka sirka, tak kazdy je inak siroky. sak to vyzera hrozne. a ked to dam zase na rovnake rozmery upravit, tak jedno je capate, druhe predlzene....nejaky napad, ako to spravit? ja uz som uplne vsetko zabudla, nemam ani potuchy, ako to upravi vsetko na jednu velksot, aby nebolo jedno capate a jedno predlzene a proste aby neboli zdeformovane. ved to je na porazenie. som si nemyslela ze to take tazke bude.

ivianocka
16. jún 2014

@fada @alenitka @christina87 @delideli @emica55 @ivianocka @cicamica1980 @martina05 @michalajulka @petolub @silsil @vepiku @anikag @lucka.ano @lilivka @katkae1 @lucka.ano
zabudla som oznacit
a este jedna otazka, nejaky dobryx obrazok na košiar pre ovce? a nejaký pelech pre mačky? čo je také charakteristické?

sony2002
16. jún 2014

@ivianocka vies pracovat vo photoshope??? 🙂

ivianocka
16. jún 2014

@sony2002 neviem.

cicamica1980
autor
17. jún 2014

@ivianocka posli mi majl do IP. poslem ti jednu sablonu z wordu. podla mna tam ak to n akopirujes, bude to pouzitelne. su tam obrazky roznej velkosti, sirky🙂

cicamica1980
autor
17. jún 2014
cicamica1980
autor
17. jún 2014

@ivianocka macaci pelech🙂
no vonku macka spi hocikde, exterrierova macka nasich rodicov spi napr. v zahradnej chatke🙂 alebo v susedovej chastke medzi polienkami🙂 a interierove macky spia s majitelmi v posteli🙂 alebo na gauci🙂 a obcas v pelechu🙂 https://www.google.sk/search?q=macaci+pelech&client=firefox-a&hs=u27&rls=org.mozilla:en-US:official&channel=sb&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=S82fU4GBM8aM0AWgq4GAAQ&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1366&bih=609

fada
17. jún 2014

@ivianocka ahoj, ohladom kosiara/slasa/ohrady pre ovce - http://www.bukovansky-mlyn.cz/fotogalerie-ovce a pre macky - tam cicamica dala plno krasnych moznosti, staci len vybrat 🙂 ...

silsil
17. jún 2014

@ivianocka ja som robila s obrazkami v exceli a tam jednoducho princim chytim a taham a nastavujem velkost a sirku..ja som si tam nastavila cez print prewiu zobrazenie na vytlacenie A4 okrajov, a to som si vypocitala a oramovala na tri obdlzniky a do kazdeho som vkladala obrazky.. vysku aj sirku som vedela podla buniek..no hadam som ti pomohla aspon trosku.. vo worde sa mne s tym zle dost pracuje

ivianocka
17. jún 2014

@silsil ok, aj excel skusam. len kazdy je iny a mna to irituje, ze mam akzdy obrazok inak velky, jeden na sirku, jeden na dlzku...no nebudem uz hladat nove, to by som aj tak neponachadzala. idem skusit excel.

silsil
17. jún 2014

@ivianocka no to aj ja som tak mala, to kazdy jeden obrazok musis zvacsvoat - zmenstovat manualne tak aby ti to sedelo

ivianocka
17. jún 2014

@silsil v exceli to vyzera celkom dobre, vobec nevadi, ze jeden je na sirku orientovany a jeden na dlzku. neviem co mi to skor nenapadlo v exceli, uz som dlho doma:D v robote bude sranda, ked sa tam rz dostanem, budem totla vygumovana, iba kona zapnut a konec.

ivianocka
17. jún 2014

@cicamica1980 kolko nas vlastne je? 18 kusov?