Výmena vrecúškových aktivít - 1,5 až 2 roky
ahojte,
som mamina 15 mes. dcerky a velmi ma zaujali tieto vymeny, ale nepodarilo sa mi pridat do ziadnej skupiny.
Tak skusim zalozit dalsiu.
Mohlo by nas byt tak 10, resp. ako sa dohodneme🙂
Najdu sa dalsie maminky?
🙂)))
@ivianocka je nas 17🙂 prehliadla som tvoj prispevok, prepac🙂
@fada @alenitka @christina87 @delideli @emica55 @ivianocka @cicamica1980 @martina05 @michalajulka @petolub @silsil @vepiku @anikag @lucka.ano @lilivka @katkae1 @lucka.ano
ja mam hotovo🙂
takze odo mna dostanete kazda 1 flasu, v nej su kovove veci, farebne chlpate drotiky a farebne spinky, a sacok, v ktorom je zasity mangnet - ten je ku flasi, a ostatne veci su do water bottle🙂
pekny dnik
anikag mi uz poslala balicek, je na ceste...🙂
@cicamica1980 je nas 17 takze mam ti poslat 16 atktivit vsak ? Ja som tak na polceste k zdarnemu koncu 🙂
@alenitka posli plis 17, ak mi kazda poslete 16, budem musiet vzdy davat pozor, komu co nedam do krabice.
bude pre mna ovela jednoduchsie, ak mi kadza poslete 17, takto budem mat vsetky krabice rovnake
este kontrolna otazka,
je tu niektora maminka, co nestiha?
alebo sa nedari vo vyrobe?
ak ano, dajte vediet🙂
@fada @alenitka @christina87 @delideli @emica55 @ivianocka @cicamica1980 @martina05 @michalajulka @petolub @silsil @vepiku @anikag @lucka.ano @lilivka @katkae1 @lucka.ano
a este vseobecna otazka, mate niekto skusenost, ked budem psoielat 16 krabic, je nejaka moznost, aby kurier dosiel pre krabice ku mne domov?
mate niektora skusenost? mam este potom viac otazok🙂
@cicamica1980 mudre dievca 🙂 vsetko mas premyslene, to sa mi paci ... tak teda poslem 17 aktivit
Myslim, ze s tym kurierom to take jednoduche nebude, ale rada by som sa mylila 😒
@cicamica1980 ahoj tak som zistovala a kurier nepride :( pre obycajny balik ale ak to spravime cez ten elektronicky podaci harok ako som ti pisala mame zlavu 10 centov na balik
@cicamica1980 posledny den na odoslanie je 24.6?????dufam, ze to stiham, sitie mi ide ako v lete na sanjach, drobcov mi nema kto strazit ☹
POZOR POZOR, DULEZITE HLASENI!!!
ZMENA!!!
ZMENA!!!
ZMENA!!!
zmeny som oznacila *
POKYNY po ukonceni aktivity
-krabica o niečo vacsiu ako rozmer A4 a na výšku aby mala minimálne tých 15 cm (bude tam hmatova knizka A4, 1 flasa atd )
-ak si to aktivita vyžaduje, zabalte každu do nejakeho igelitového alebo iného vrecúška pre každu maminku zvlašť. ak niektorej maminke ide specialna uprava, poriadne oznacit, pripadne aj do sacku v inej farbe, aby som si to vsimla
* do krabice vložit: - 3,10 eur (balik do 5 kg) - cena bude o 0,1 eur lacnejsia ako standartna cena, budem to robit cez e-harok🙂))
* vypísaný podací lístok netreba - namiesto toho plis do IP adresu + telefon, podaci listok vyposem elektronicky
- vypisane stitky /staci na bielom obycajnom papieri - moju adresu a tvoju adresu / -ja potom na krabici prelepim tebou vypisaneho odosielatela a prijimatela, takze aby to bolo tak velke, aby to prekrylo povodne vypisane adresy prijimatela a odosielatela - dovod>aby som nemusela ja vypisovat 16 prijimatelov a 16 odosielatelov na krabici🙂
- baliaci papier, ak krabica bude nejaka farebna/strakata/popisana. ak bude jednofarebna a na nej iba adresa prijimatela a odosielatela, netreba baliaci papier, ja iba prelepim adresu prijimatela a odosielatela.
- pošlite 17 KUSOV (teda aj pre seba - aby som nemusela riesit, ze do ktorej krabice co nevlozim🙂/
- ked odoslete balík, napíšte mi prosím IP, aby som vedela, že ho mám čakať + info, ci to pojde ako list alebo ako balik
@martina05 ano 24.6. v utorok.
este aj ked posles v stredu 1. triedou, tak mi to pride v piatok - aj to je OK.
ide mi o to, aby som to mala do piatku, lebo cez vikend budem rozdelovat a balit.
ak nestihnes, posunieme to o tyzden...
tak daj este priebezne vediet, ako sa ti to bude vyvijat.
to sitie ti ide? tusim si spominala, ze si v siti zaciatocnik.
ja som neocakavane tiez sila - zasivala som magnety do latky, aby ich drobci neprehltli, lebo prilepene nedrzali....
a trochu som sa s tym sitim trapila... ale vysledok je lepsi, ako som cakala... mam totiz stary stroj zdedeny po babke - asi 30 rocnu veritasku, a nema take premakane posuvanie latky, ako novsie stroje /prepokladam/ a tu PUL latku mi trochu blbo podavalo/posuvalo....
drzim palec pri siti🙂
@cicamica1980 ahoj, mne to tiez ide pomalsie ako som ocakavala - mam zapal sedacej casti + drobec mi doma cez den nespi a v noci je 5-6x hore. ale kazdym dnom mi je lepsie, tak snad cez vikend sklz dozeniem a aktivitky dokoncim...
@fada oki daj priebezne vediet, ako to ide.
akoze netreba sa pri tom zodrat, tyzden alebo dva naviac urcite vsetky vydrzime - najhlavnejsie je kludna mamina a spokojne dieta🙂
@cicamica1980 to si sila pulku latku ? no to aj skusena krajcirka mi ohundrala, ze to do stroja zle ide 😀 tak klobuk dole .. ja mam tiez veritasku staru, zatial som sila len vak na Manducu na zimu a tam nedokonalosti nevidno kedze sa to cele nariasi 😀 😀 😀
@cicamica1980 A mozes napisat este tvoju adresu? ak si ju tu uz pisala promin ale nejak som nezachytila..
@alenitka veru PUL - nesilo sa mi to dobre.
je to taky opacny PUL - prsiplastovy - ze umela hmota je z pekne licovej srany a z rubu je latka...ale mam to za sebou🙂
mas IP🙂
@petolub
@sony2002
ty si mi vypadla, plis kukni pripspevok POZRO ZMENA vyssie🙂
@cicamica1980 ja som doteraz myslela ze to stiham odoslat, ale pond-utorok /23,24jun/ ide mm na sluzobku takze som sama na maleho a nestiham ist na postu s tolkymi kusmi veci.. tak ale dufam ze do stredy to poslem, teraz este cez vikend chcem dozalaminovat to vsetko, predsa len je to 170ks stran :D a navyse robime zurku malemu.. takze lietam ako drak 🙂
@silsil ked to posles ako balik v stredu 1. triedou, dojde to v piatok. ak to bude list, staci 1. triedou poslat v stvrtok doobeda.
baby mna picne.. tak uz polku obrazkov som mala zalaminovane (prvy krat som to robila podotykam) a reku fajn vystrihnem obrazky a dam malej na testovanie 🙂 a ona ich vsetky znicila!! ako ono som pak na to prisla ze tam musim na krajoch nechat asi volne cize 2x tolko strihania... tak dnes priatel dalsie folie siel kupit a mozem ist odznova.. no sak ja mam casu dost ze jo :D :D
ja tiez uvidim, starky vymysla, to dierovanie chce zautomatizovat , takze cez vikend uvidim ako nam to pojde a dam vediet ci potrebujem este tyzden.. :D
na byte sa neda dierovat, budeme na chate..velkyy buchot je to.. :D
@fada @alenitka @christina87 @delideli @emica55 @ivianocka @cicamica1980 @martina05 @michalajulka @petolub @silsil @vepiku @anikag @lucka.ano @lilivka @katkae1 @sony2002
maminky, v albume vutaznych aktivit je uveden deadline, ale napisem este raz sem.
cez vikend 28.-29.6. by som to chcela nabalikovat t.j. v piatok potrebujem mat baliky u seba.
balik 2 triedy ide 3 dni, t.j. treba poslat v utorok 24.6. ak poslete 1. triedou, staci poslat v stredu 25.6. ak to bude list, 2. triedou staci poslat v stredu, 1. triedou v stvrtok DOOBEDA. problem s listom moze byt, ak to bude moc velje, postarka mi to nedonesie, ale necha listok v schranke. dcera mi spava doobeda cca 10-12. t.j. ak mi o 1100 hodi v piatok postarka listok, na postu pojdem az v pondelok, v piatok je u nas poobede zatvorene....
takze plis poslat nejako rozumne, aby som to u seba mala v piatok.
dakujem.
ak niekto nestiha,daje vediet.
pardon za preklepy🙂
@cicamica1980 Ja budem ešte makať na šití v sobotu ak by sa vyskytol nejaký problém - nestíhala by som , ihneď napíšem
@cicamica1980 stiham🙂

@ivianocka ja viemn tak ze 17 tolko mam aj urobenych aktivit 🙂