icon

Výmena vrecúškových aktivít - 1,5 až 2 roky

cicamica1980
17. máj 2014
Používateľ cicamica1980 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od cicamica1980.

ahojte,

som mamina 15 mes. dcerky a velmi ma zaujali tieto vymeny, ale nepodarilo sa mi pridat do ziadnej skupiny.
Tak skusim zalozit dalsiu.
Mohlo by nas byt tak 10, resp. ako sa dohodneme🙂

Najdu sa dalsie maminky?
🙂)))

lucka.ano
26. jún 2014

@cicamica1980 tak ako to je s balíkmi? možem poslať kedykolvek alebo radšej počkať do štvrtka budúceho?

cicamica1980
autor
27. jún 2014
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od cicamica1980.

@lucka.ano radsej plis pockaj. podla mojich skusenosti a podla toho, co zistovala sisil /jej mama robi na poste/, KAZDY balik musi doniest kurier

lucka.ano
27. jún 2014

Ok. Ja mam zbalene takze vo stvrtok leti k tebe

cicamica1980
autor
27. jún 2014

@fada @alenitka @christina87 @delideli @emica55 @ivianocka @cicamica1980 @martina05 @michalajulka @petolub @silsil @vepiku @anikag @lucka.ano @lilivka @katkae1 @sony2002

ahojte maminky,
balicky uz mam doma od
anikag
sisil
christina87
sony2002

najradsej by som dala dcerke nieco z toho na hranie, ale potom by sa mi to blbo triedilo, tak zatial necham tak a pockam🙂

kto mi este neposlal adresu, tak plis adresu + telefon do IP
pripravujem si e-harok, ked to budem posielat postou
dakujem a pekny vikend🙂

ako sa inak mate?
moja babula ma uz 2 ocne zuby uplne vonku, pondelok a utorok bola uplne uzasna, ziadna nervozita, a od stredy zasa....uaaaaaaaa, stale na mliekarni, ale vcera som jej kukla do ust pri hre a tie dalsie 2 ocne zuby su uz prerezane tak ze na pol milimetra - uplne malinka dierocka v dasne a cez nu kuka spicka ocneho zuba... tak verim, ze este par dni a bude dobre🙂))

silsil
27. jún 2014

@cicamica1980 ja mam inak pocit ze zijem v rozpravke, moje dieta je proste uzasne! a ked si predstavim ako sme takto pred rokom bojovali, trapili sa a revali obaja.. teraz moje dieta same sa ulozi spat, a same zaspi, v noci sa iba jeden krat zobudi, nevstava o 5tej (ako cely min. rok)ale pekne o pol siedmej :P vsetko zje, krasne sa sam vyhra..no proste az neverim ake mam super dieta : )))))) a hej aj jemu idu zubky, asi 5krat denne prezliekam tricko a to len za pol dna co sme doma, ale cez den sa do ta zabavenim, v noci davam gelik a prasok ..zatial zabera.. tak uvidime neskor..jooo..a zacal robit prve dva tri krocky..tak sa vytesujeme..len tie topanky furt riesim.. z capaciek vyrastol, sandalky tiez na tesno, tak som objednala nove, este su len na ceste, druhe capacky su lahke letne..ale co ked bude chladnejsie..zase nejake teniskoidne zhanat, no ale furt nieco 🙂

cicamica1980
autor
27. jún 2014

@silsil s tymi botami tym som si tiez presla, teraz ma mala 4 pary🙂 2 je capacky /jedny bez dier, jedny blede derave/ - capacky obuvam primarne, vzdy ked sa da. potom jedny poltopanky - ked je vlhko, mokro, rosa a este jedny take zateplene nad clenok ked byvalo na jar chladno. som zvedava, jak rychlo jej bude rast noha🙂

aky gel a aky prasok davas na zuby?
u nas ked islI zuby 1 a 2, ani som nevedela- pri stolickach boli zle noci, a tu pri ocnych su najhorsie dni, noci relativne ok /3x mliekaren/

cicamica1980
autor
27. jún 2014

@silsil zabudla som dopisat: preco ste sa takto pred rokom trapili?
ja som mala tiez narocne zaciatky. vkuse bola mala v mliekarni, potom take menej anrocne obdobie bolo okolo 9-14 mes, a teraz poslednych niekolko tyzdnov - uf. ale verim, ze je to zubami. 2 kamosky mi vraveli, ze to tak mali 2-3 mesiace. no tak soma si v polovici🙂))

silsil
27. jún 2014

@cicamica1980 ja viem ze zuby budu este horsie, kazdy mi to hovori.. :P pouzivame dentinox a teetha prasok (obj som z uk ebay - je to ciste homeo, podobne ako kamila u nas ale 100% tej kamili, u nas je to s niecim miesane) no a liborko bol od narodenia male nespokojne uvrestane babatko, mal koliky, v kuse plakal, nevedel spat cez den, ked spal tak iba v perinke zviazany a mne v naruci, kojil sa 45min z jedneho prsa, potom z druheho a aj tak nidky nezaspal na prse, ani po kojeni, musela som ho uspavat, v noci tiez nespal, vacsinu casu reval alebo sme uspavali..no desne.. fakt..zacalo to byt lepsie ked sa vedel otacat, lebo on sa nudil ked mal len tak lezat a pozerat sa na hracky ako ine babatka, to on nerobil, on reval.. proste chcel sa hybat a nevedel to vtedy, no ale od jeho pretacania sa sa zacal gulat celym bytom a sa to zacalo zlepsovat, potom sa plazil ako vojak v zakope, a uz stvornozkuje ako drak 🙂 a skusa prve kroky, vsetko hozaujma, bavi ho aj kocik, aj smartrike, vsetko vonku, no proste parada🙂

vepiku
27. jún 2014

@cicamica1980 mam problem v mojej aktivitke :(, uz som vyskusala chemopren rozne druhy, tavnu pistol, dokonca aj sekundove lepidlo super atack a stale neuspesne - nemozem prilepit suchy zips k laminovacej folii tak, aby sa mi to neodlepilo, ked ten suchy zips sa bude pouzivat..suchy zips drzi, no pri pouzivani 1 - 2x sa mi to z tej folie odliepa :(

vepiku
27. jún 2014

cicamica1980 @fada @alenitka @christina87 @delideli @emica55 @ivianocka @cicamica1980 @martina05 @michalajulka @petolub @silsil @anikag @lucka.ano @lilivka @katkae1 @sony2002

mam problem v mojej aktivitke :(, uz som vyskusala chemopren rozne druhy, tavnu pistol, dokonca aj sekundove lepidlo super atack a stale neuspesne - nemozem prilepit suchy zips k laminovacej folii tak, aby sa mi to neodlepilo, ked ten suchy zips sa bude pouzivat..suchy zips drzi, no pri pouzivani 1 - 2x sa mi to z tej folie odliepa :(

mam aj taky navrh, ze kazdej z vas dam do vrecuska plastelinu (Play-doh), s ktorou by si to deticky mohli prilepit , aspon by sa aj naucili trosku s plastelinkou manipulovat, co vy na to?....skusala som a bol by to celkom fajn napad- sa mi tak zda 🙂

ivianocka
28. jún 2014

@vepiku to je neprijemne,samolepiaci zips drzi jak blazen,ja mam doma ten,nalepim si. Nie je problem.

alenitka
28. jún 2014

@vepiku suhlasim s tvojim napadom, ale skusim este dnes nalepit na foliu suchy zips s mojim lepidlom co mam ja doma a dam vediet ako to dopadlo 🙂 lebo ja lepim suchy zisp vsade 🙂

cicamica1980
autor
28. jún 2014

@vepiku vies co ma este napadlo - kebyze skusis pokukat ine vymeny, kde maminky robili nieco podobne a opytat sa ich, ako a cim lepili suchac na foliu....

vepiku
28. jún 2014

@alenitka ono zips drzi, no odliepanie a priliepanie zipsu, sposobi to, ze sa to cele odlepi na 2x uz urcite :(....dakujem, skus teda, mozno mas nejake dobre lepidlo, no svokor robi s lepidlami a aj ten je v koncoch :(

vepiku
28. jún 2014

@cicamica1980 ano uz som pisala 2 babam, cakam na odpoved od nich 🙂

vepiku
28. jún 2014

@ivianocka vidis, som ani nevedela, ze taky existuje a kde ho kupujes?

ivianocka
28. jún 2014

@vepiku v lidli mali kruzky a v opitecu cely pas.

ivianocka
28. jún 2014

Inak baby,pozeram aktivity a moja je uboha,15x3 karticiek.budete asi sklamane.vymyslam vylepsenie,no este som nic nevymyslela.

cicamica1980
autor
28. jún 2014

@ivianocka ved sme si to odhlasovali, vobec neries🙂))) bude to super🙂 moja ma strasne rada karticky a so zvieratkami este voac🙂

fada
28. jún 2014

@vepiku ahoj, ja to iste budem mat, idem lepit samolepiaci suchy zips na zalaminovany papier a na nalakovane drevene spachtle, tak som sama zvedava. maminka/-y z tejto vymeny mi poradila/-i samolepiaci suchy zips. tiez som o nom predtym nepocula ;). tak si drzme palce 🙂.

anikag
28. jún 2014

@vepiku ahoj aj ja som davala tie samolepiace body so sucheho zipsu na spachtle a drzi toi v pohode

vepiku
28. jún 2014

@fada skoda ze som nekupila ten, ako citam tak ten by bol super, ten moj je velmi pevny a silny a asi preto nechce drzat na tom klzkom povrchu :(

vepiku
28. jún 2014

@anikag skoda ze som nekupila ten, a ty ho odkial mas?

anikag
28. jún 2014

@vepiku tiez z lidla

vepiku
28. jún 2014

@anikag uz ich tam asi nemaju, to ich maju len vtedy, ked je ten kancelarsky tyzden, ci ako sa to vola? 🙂

anikag
29. jún 2014

@vepiku presne ked je akcia ja som ich kupovala cca pol roka dozadu

vepiku
29. jún 2014

@cicamica1980 @fada @alenitka @christina87 @delideli @emica55 @ivianocka @cicamica1980 @martina05 @michalajulka @petolub @silsil @anikag @lucka.ano @lilivka @katkae1 @sony2002

zienky, zipsik z Lidla uz nezozeniem, mam vam k tej aktivitke teda zabalit aj tu plastelinku? alebo netreba?

cicamica1980
autor
29. jún 2014

@vepiku za mna: plastelinu netreba

christina87
29. jún 2014

@vepiku netreba 🙂

fada
29. jún 2014

@vepiku pre mna tiez netreba 🙂